Gabriella 18 år!

2011-02-25 / 11:15:19 Resor! / 0kommentarer
Igår fyllde Gabriella 18 år! Det firades med chill (och plugg) i solen, lunch nere vid stranden och så var det middag med Sandra, Phoebe, Ayrton, Bob och Sue på kvällen :) Hon verkade bli glad för sina presenter, bland annat 2 stycken kaffemuggar från Starbucks som pappa lyckades köpa i Sydney utan att hon märkte det och ett bidrag till sin dator. En riktigt trevlig dag och kväll!


Sydney

2011-02-25 / 11:07:43 Resor! / 0kommentarer
I onsdags körde vi en heldag i Sydney! Vi började med en promenad runt Darling Harbour, tyvärr var inte vädret det bästa vilket var väldigt synd :/ Sen gick vi in på Sydney Aquarium och när vi kom ut igen sken solen :) Vi var på akvariet sist hela familjen var här, för 8 år sedan, och det var vissa saker som jag kom ihåg. Efter det var det dags för den obligatorisk promenaden bort till Harbour Bridge och Operahuset, det är alltid lika fint där!









Australien!

2011-02-22 / 09:33:44 Resor! / 1kommentarer
Första inlägget från Australien, visserligen lite sent men jag har inte riktigt kommit i fas förens nu!
Flygresan gick riktigt bra, vi träffade en kille från Borås som också skulle till Sydney och som vi hängde lite med. Väl framme i Sydney tog det ett litet tag innan vi fick väskan och kom igenom tullen. Pappa o co samt Sofie och hennes man Ben stod och väntade på oss. Sofies föräldrar skulle också till dit samtidigt som mig och Gabriella, men tyvärr lyckades vi inte boka samma plan.. Det var iaf kul att träffa dem alla igen! Efter bilresan till Avoca, som jag pratade sönder totalt bara för att hålla mig vaken, tog vi ett dopp i poolen innan i gick och åt lunch på en pizzeria i närheten. Jag lyckades, efter många om och men, hålla mig vaken till klockan halv sex innan jag totaldäckade och sov i tretton timmar!!
Dag nummer två kände jag mig fortfarande jetlagad men jag försökte hålla mig igång än då. Sandra, Adam, Phoebe och Ayrton kom över för att äta lunch och sen tog vi ett dopp i poolen. Det var riktigt roligt att träffa dem igen efter ett helt år :) På kvällen lyckades jag vara vaken till sju ungefär innan jag kände att, nu är det nog dags att sova!
Tredje dagen regnade det :/ Så vi bestämde oss för att åka till Erina Fair där det blev lite småshopping och fika. På kvällen körde jag, Gabriella och Lovisa Zumba, det var riktigt roligt och de var så duktiga :)
Idag har jag, pappa och Gabbie åkt på en biltur upp till en jättefin fyr. Vi stannade på vägen hem och åt lunch och fikade, det var mysigt! Sen när vi kom tillbaka till Avoca blev det fotbollsmatch, jag, Kicki och Andreas vann två utan tre matcher :)
Här kommer bilder från idag:






Imorgon bär det av till Sydney :)

Australien imorgon!!

2011-02-16 / 14:27:49 Resor! / 0kommentarer
Det är helt sinnessjukt att jag åker imorgon, till Australien!! :D Ska åka och hälsa på familjen som är där på 9 (!) veckors semester, jag och syrran åker dit i 3 veckor vilket inte är fel någonstans! Vi ska bland annat träffa våran syssling som bor där med sin man, och även familjen som pappa lärde känna för typ 25 år sedan :) Kommer bli fullkomligt awesome :D

Här kommer lite bilder från min förra resa dit som var för 1 år sedan.





Jag kommer dock sakna mina fantastiska vänner, men jag får intala mig att det inte är så lång tid och att de kommer finnas där när jag kommer tillbaka :) <3



Två dagar kvar!

2011-02-15 / 19:23:04 Vardag / 1kommentarer
Nu är det bara två dagar kvar innan jag far iväg och det märks på min stressnivå, har verkligen fullt upp hela tiden och en hel A4-sida med To Do:s! Idag har jag dock lyckats bocka av några saker, jag har bland annat fört över alla Zumba-videos till ett USB så att jag och syrran kan köra det, det har blivit både ekonomistyrning samt Region Hallands plugg, jag har även varit på The Body Shop och blivit sminkad med vårens nya smink, blev även lite shopping där också.. ;) Tanken var att jag skulle köra Zumba med Madde ikväll men jag fick så fruktansvärt ont i magen, antagligen pga stressen, så det fick bli till att ta bussen hem istället :/ Så nu sitter jag här och har ont och tycker lite synd om mig själv. Fast jag kan ju muntra upp mig med den fina Alla <3 dag presenten jag fick av Madde, blev så glad :) Kommer sakna henne så när jag är borta!!


Fick en hjärtmagnet och den här fina bilden på oss utskriven, är från helgen :)

Den här fina kortet fick jag också <3

Dagens inköp från The Body Shop, varav två var gratis :)

Things to change

2011-02-09 / 18:05:10 Event Management / 1kommentarer
Dagen startade med en underbar cykeltur i solen till Atletica. Där satt jag och skissade lite medan Madde körde igenom sitt Zumba-pass, kände mig inte alls lat när jag satt och såg hur hon svettades.. men på fredag smäller det, då ska jag vara helt frisk och köra järnet på hennes första offentliga pass!
Klockan 11, typ, var det dags för WEST-aktivitetsmöte, vi har så mycket roligt planerat för de kommande månaderna :D Stay tuned!
Föreläsningen idag handlade om Storytelling, det var en föredetta eventstudent som höll i den, han var riktigt grym och lyckades göra föreläsningen både lärorik och roligt. Vi fick som uppgift att berätta hur vi själva tyckte att vi var som personer och sedan fick de andra berätta hur de uppfattade en. Jag var i samma grupp som Madde och Corinne som jag känner väldigt väl, det skulle kunna vara negativt eftersom man inte får ett mer objektivt svar på hur man uppfattas men samtidigt kunde vi berätta djupare och ärligare hur de andra var som personer och vad man kanske borde tänka på i sitt beteende. Jag fick iaf veta några saker som jag ska försöka ändra och göra till något bättre, så det var väldigt lärorikt!
Nu har jag suttit och pluggat ekonomistyrning, inte mycket kvar nu! Tänkte belöna mig med ett besök på Cheers, har inte varit där på jättelänge så det ska bli kul :)

Min underbara lillasyster

2011-02-06 / 12:49:13 Vardag / 1kommentarer
Varför måste man bo så långt bort?!
Jag insåg precis att jag inte har träffat min älskade lillasyster på snart tre månader och jag saknar henne så fruktansvärt, hjärtskärande mycket! Hon är så fullkomligt underbar och jag önskar så att jag kunde träffa min prinsessa oftare! <3<3<3




Nessa, du är världens bästa <3

Slappsöndag

2011-02-06 / 12:26:48 / 0kommentarer
Igår var riktigt trevligt, jag var verkligen all over the place, dansade för fullt och när jag inte gjorde det sprang jag runt och letade efter allt folk som jag hela tiden tappade bort, haha! Musiken var så bra, och jag blev riktigt bundis med Dj:n efter ett tag :)
Idag känns det däremot lite sisådär, har fruktansvärt ont i halsen och vill mest bara krypa ned under täcket, även fast jag vet att jag inte får... Har kompenserat med att krypa ned i soffan framför One Tree Hill istället. Känns som att idag blir en rätt go slappardag, men givetvis lite plugg också, jag är en sån nörd! Fast det kommer så vara värt det sen när jag är typ klar med allt.
Nej, dags för ett nytt avsnitt :D

Lördag

2011-02-05 / 17:55:09 Vardag / 0kommentarer
Startade min dag med ett videosamtal med familjen som befinner sig i Australien, de verkar ha det riktigt bra! Längtar tills jag träffar dem :) Efter det tog jag bussen in till stan och köpte lite smått och gott till resan och även lite smink. Det är inte varje dag som jag köper smink så jag slog på stort, hehe. Men det var grejer från Body Shop så förhoppningsvis är det bra grejer som håller länge. Givetvis har jag pluggat idag också, är klar med de två sista kapitlen i Den nya ekonomistyrningen så nu är det bara att kolla igenom allt innan jag tar tag i nästa sak att plugga på... :P Känns ändå bra att vara en bit längre på vägen! Ikväll blir det mys hemma med girlsen hemma hos Terese :)


Sakerna jag köpte på stan idag, lite suddig bild.

Your Song

2011-02-04 / 16:45:41 / 0kommentarer
Ledig idag, så skönt! Har blivit lite lunch på Paginini, en sväng i garnbutiken med Terese och en massa One Tree Hill :) Nu blir det massiv städning, innan jag går till Ica för att hälsa på och muntra upp Madde, hehe!
Dagens låt för bli denna, Your Song med Ellie Goulding:


Hakuna Matata

2011-02-03 / 17:33:42 Vardag / 0kommentarer
Börjar känna mig lite på bättringsvägen, tack o lov! Har givetvis varit massvis med plugg idag, men det som är så skönt är att vi inte har alls så mycket kvar på inlämningen plus att jag och Madde upptäckte att den gamla sammanfattningen på vår ekonomistyrningsbok var nästan identisk med de frågor vi har i den nya = mycket mindre jobb för oss :D
Ikväll blir det chill framför tv:n med massa blåbär och hallon <3

Så fel det kan bli...

2011-02-01 / 20:57:15 Inspiration / 0kommentarer




Tillbaka till startsidan