Baklängesfest!

2010-09-24 / 18:20:31 Vardag / 0kommentarer
Ikväll blir det Baklängesfest och efter det Oscars! Men nu innan ska jag, Madde och Maria gå till Apelviken för en förfest före efterfesten eller hur det nu blir..? ;)

I will survive

2010-09-23 / 22:20:20 / 2kommentarer
Sitter och kollar på After Dark med Babsan, rätt kul faktiskt :)
Idag var det redovisning på Projektledningen, gick helt okej faktiskt! Var inte riktigt lika nervös som jag brukar vara = jag skakade inte som ett asplöv idag.. Efter föreläsningen, som slutade 11, gick vi upp till stan en sväng där jag spenderade alldeles för mycket pengar! Hade inte tänkt köpa något alls men givetvis föll jag för shoppingtrycket ;) Var iofs fina, användbara (mestadels) saker som jag köpte. Efter shoppingspreen var det WEST-möte med alla grupperna samt styrelsen, mest för att veta vilka andra som är med och så. Under tiden var Madde och Maria hurtiga och körde spinning, jag tänkte att mitt nya nyttiga liv ska börja imorgon, hehe. Hur många gånger har ni hört den? Nej, men jag köpte faktiskt ett gymkort idag så nu tusan ska det tränas!

Här är dagens inköp :)

Rosa linne, svart skjorta, ring - HM
Randig tröja, kofta, lila linne - Gina Tricot
Grå t-shirt - Esprit (gratis!)


Trött!

2010-09-21 / 22:50:37 Vardag / 2kommentarer

Update från helgen och början på veckan kommer, men just nu är jag alldeles för trött så det får bli någon gång senare. Däremot kommer en preview på resten av den här veckan:
Onsdag: Seminarie på Upplevelseproduktionen 
                WEST CAMPUS LEAUGE
Torsdag: Projektledning, redovisning
                 WEST-möte
Fredag: Plugga
               Baklängesfest!
Lördag: Tjejkväll och utgång!
Söndag: Städ- och slappdag

Nej, nu är det dags att sova, natti natti.


Helt slut!

2010-09-16 / 22:02:50 Vardag / 0kommentarer

Plugg, plugg och åter plugg, hela dagen lång! Det är helt sjukt vad trött man blir av att plugga!
Nu blir det lite debatt-tittande på TV4 (spelar inte så stor roll egentligen eftersom jag redan har röstat, är dock väldigt underhållande), packning inför morgondagens hemresa till Fkp och sedan ska jag sova <3


En lagom stor storm

2010-09-15 / 20:32:47 Vardag / 1kommentarer
Efter en låååång dag framför datorn blir det... ytterliggare några timmar framför datorn ;) Ska kolla på film med Madde, känner att jag är värd det efter att ha pluggat mer eller mindre effektivt hela dagen! Resultatet känns som att det blev rätt bra iaf, trots vissa utsvävningar från ämnet. Hade tänkt ta en promenad på eftermiddagen men tydligen fick vädergudarna för sig att de skulle slänga en liten storm över Varberg och med tanke på att jag har lunginflammation tyckte jag att det var en rätt bra idé att hålla mig inne istället. Tyckte så synd om Madde som var på hemväg från tågstationen då, hon såg ut som en dränkt katt när hon kom hem, stackarn!
Hur som helst, efter min lagom effektiva dag lyckades jag stryka tre av punkterna på To Do-listan, de viktigaste som tur var. Får skjuta upp de roliga tills en annan dag, typ efter fredag då alla inlämningarna är klara, hehe.
Nej, nu blir det mat, medicin och film :)
So long!

Dagens To Do

2010-09-15 / 12:19:19 Vardag / 0kommentarer


NollningNollTio

2010-09-14 / 23:01:01 Vardag / 1kommentarer
Herregud vilken oerhört underbart, fantastiskt bra vecka jag har haft!!
Det började på tisdagen då de tio nollningslagen samlades utanför Campus. Alla hade fått en utklädnad samt en lagfärg, vårat lag var pirater och vi skulle ha något röd- och vitrandigt på oss. De andra var allt från hawaiianer till Tarzan och Janes till spaceinvaderas till schteeekare, så kul att se alla dessa utklädda människor! När alla väl var samlade var det dags att tåga mot stadens torg där Campus Campen skulle gå av stapeln. Tisdagens uppdrag var att göra en lagsång, en lagflagga, fixa så att alla var ordentligt utklädda samt byta en diskborste mot något bättre och detta skulle vi byta till något ännu bättre osv. Vi skulle även fjäska så in i för the Silent Judges, dvs tre helt svartklädda anonyma personer som gav oss poäng för allt fjäsk vi gjorde. Det gick riktigt bra, vi fixade en flagga, en lagsång och vi lyckades byta till oss två stycken DVD-filmer. Vi fjäskade bland annat genom att ge vår "skatt" (guldchokladpengar) till dem, massera dem, ge blommor, sjunga sånger och köpa en pizza till dem. Efter att lekarna var avslutade gick vi till Bodegan där det var invigningsfest hela natten lång, eller iaf till tolv sen tyckte jag och Madde att det var dags att gå hem. Båda två var heeelt slut efter en heldag!

På onsdagen var det på´t igen, dag två av Campus Campen. Det var dags för sjukamp i Stenbrottet. Så sjukt roligt och vi var så sjukt grymma på det. Vi vann fyra utav sju grenar och på de övriga tre var vi topp 4, utav 10! Det var bland annat "enögd motorcykelåkning", säckhoppning och irländskjulafton (Ållympiad-flashback), lapp mot lapp (Donken-flashback) och vattenballongskastning :) Och återigen var det fjäsk för Silent Judges som gällde. Efter att lekarna var avslutade fick vi en uppvisning av två eldslukare och sen var det grillning som gällde. Framåt nio gick vi till Campus där ett lokalband spelade. Efter en hård tisdag och med en stundande föreläsning på torsdag kände vi att det var en lugn kväll som gällde. Var dessutom rätt möra efter två dagar fulla av lekar.

Torsdagen började med en att vi fick en lista med uppdrag som skulle utföras. Alla uppdragen gav olika poäng eftersom de var av olika "svårighetsgrad". Vi lyckades iaf med de flesta, så som att spela instrument på en offentlig plats (gärna på ett tak), ha en salsakurs med minst fem personer på en offentlig plats, ta kort med Bockstensmannen, ta kort på en båt och näcka på offentlig plats (Go Karin! Så grymt!). Sen var det givetvis många många fler, tyvärr missade vi att göra en machosalad, synd.. När tiden för uppdragen var slut samlades vi på torget igen där vi fick köra Zumba med en Zumba-instruktör, så himla kul!! Jag måste erkänna att det kändes i magen dagen efter, hehe lite otränad jag är just nu :P Sedan var det dags för den efterlängtade och välförtjänade pubrundan, vi gick till Nyfiket, Harrys och Cheers and Beers innan det var dags för Oscars. Där dansade vi natten lång!

Avslutningen på nollning var ett Cocktail Party på Societen. Det bjöds på tvårätters middag, spex, uppträdanden och prisutdelning. Vi hade en liten gäst, Jackie Ferm, som fick vara prisutdelare. Varför hon skulle vara där förstod jag inte riktigt men men.. Vi lyckades komma 2:a!! Så grymt bra jobbat Pirater :D Efter sittningen var det dans, dans och åter dans! Det var en oerhört bra avslutning på en extremt lyckad vecka!!

Nu kommer en bildbomb!

















Vi ska vinna, vi ska ta dem, vi ska göra brännvin av dem! Piraterna, Piraterna, Piraterna!

Ursäkta röran

2010-09-04 / 15:48:52 Vardag / 0kommentarer
Håller på att göra om designen lite, det är därför det ser ut som det gör..

WEST Coast Pre Party

2010-09-04 / 14:00:05 / 0kommentarer
Omg, vad kul det var igår, hela dagen!! Till att börja med hade vi en riktigt intressant föreläsning i projektledning. Efteråt satt vi i de grupperna som vi bildat och spånade på ideér på olika projekt som man kan ha, jag tror att vårat kan bli riktigt bra och roligt! Efter skolan sa jag hej då till Madde som ska åka hem till Stockholm över helgen. Kändes lite konstigt att cykla hem själv, har redan vant mig vid att ha sällskap, men hon kommer hem på söndag igen som tur är :)
Väl hemma tänkte jag städa men det gick inte så bra så jag fixade till mig och åkte till Johanna och satt och tjötade lite innan Corinne hämtade oss och vi åkte till studentförfesten som WEST hade anordnat. Den var på skolan vilket kändes lite konstigt, haha. Var rätt så mycket folk där, många eventare vilket var kul. Det var lite lekar, pingis och kvällens höjdpunkt: glass med strössel :D
Framåt tolv gick vi iväg till Oscars, alla som är medlemmar i WEST får gratis inträde där innan tolv vilket är toppen! Så skönt att slippa betala 120 kronor varje gång man ska dit för vi lär hänga där i vinter. Så himla kul och helt okej musik också. Klockan två var det dags för mat och våra underbart snälla 2:or tog med oss till den bästa pizzerian i stan. Där lyckades jag och Johanna få en halv kebabrulle gratis vilket räckte till oss båda, inte helt fel! Sen var det bara att hämta cykeln och ta sällskap med två klasskompisar tillbaka till Apelviken.
Sjukt kul kväll!

Suprise

2010-09-03 / 11:15:51 Vardag / 0kommentarer
Nu är det snart dags att bege sig iväg till skolan. Vi börjar inte förens klockan 13 men klassen ska träffas innan och sitta och tjöta lite, vilket jag tycker är en toppenidé! Jag ska lämna det här paketet på vägen också. Det är en liten överraskning till en av mina underbara kompisar, hihi ;)


Shoreline

2010-09-03 / 09:48:38 / 0kommentarer
Igår var den första riktiga skoldagen och vi hade två stycken föreläsningar. Första var i kursen Event som upplevelseproduktion, den andra var en gästföreläsare som har varit student på Event-programmet för några år sedan. Båda två var riktigt intressanta! Efter skolan blev det en liten sväng på stan, köpte tre stycken matlådor för 10 kronor styck på Ica, alltid bra att ha.
På kvällen tog jag och Madeleine en promenad längs med havet, så underbart vackert! Här kommer bilder :)








Trött så in i

2010-09-01 / 10:51:16 Vardag / 0kommentarer
Herregud vad trött jag är! Vaknade relativt tidigt idag, dock med sprängande huvudvärk... Antar att det är all information som trycktes in i huvudet igår! Lyckades iaf ta mig ur sängen och ta en Alvedeon och en macka. Efter en 40 minuter mådde jag lite bättre så jag fick för mig att ta en löprunda. Envis som jag är skulle jag springa hela vägen trots att jag inte har tränat löpträning på över en månad! Nu känns det verkligen i kroppen att det var ett tag sedan, men men man känner att man lever iaf :P
Nej nu är det dags att ta tag i mig själv. Har lite att fixa innan jag och Madde ska till stan. Jag har bestämt mig för att köpa en skolväska nu när jag har återvänt till skolbänken ;)

Mitt liv de senaste dagarna

2010-09-01 / 08:38:42 Vardag / 0kommentarer
Har haft så mycket för mig de senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva men här kommer iaf en uppdatering :)

Lördag - Kom hem till Falköping runt två och överraskade delar av min familj som inte ens visste att jag skulle komma, en liten rolig suprise. Pratade med pappa och Kicki, och lekte lite med Lovisa och Andreas. Kicki skulle på Wrågårdskalaset på kvällen och hon höll på och fixade iordning sig, hon skulle klä ut sig till Sandy i Grease. Det blev riktigt bra! Lyckades givetvis inte få med mig min kamera så jag har tyvärr inga kort..
På kvällen kom grannen Micke över med Hugo och Viktor eftersom tjejerna hade förfest hemma hos dem. Vi gick allihopa till Gondolino och åt middag, väldigt trevligt!

Söndag - Min älskade Lovisa fyllde 11 år så det var firande av henne på morgonen. Kalaset var senare på eftermiddagen så jag och Kicki hann kolla på en utav Andreas fotbollsmatcher, den blev oavgjord men det är ändå ett bra resultat eftersom det var mot IFK. Kalaset var trevligt och Lovisa fick massa fina presenter.

Måndag - Jag hade en sån himla tur med hemresan, slapp betala tågbiljett eftersom farmor och farfar skulle åka mot Varberg. De skulle egentligen kommit förbi hos mig på tisdagkvällen men det passade så bra med måndagen istället så jag fick skjuts hela vägen hem :) Farfar hade fixat en ny kyl och frys till mig eftersom den jag hade var så liten, fick nästan inte plats med något alls! På kvällen flyttade tjejen som ska bo under mig in, Madeleine heter hon, verkligen hur trevlig som helst! Vi bjöd upp henne på pizza så fick jag lära känna henne lite bättre också. Det visade sig att vi ska gå samma utbildning, hur stora är oddsen liksom! Det känns så kul att ha fått min första kompis i Varberg :D

Tisdag - Dagen började med att jag vaknade en timma för tidigt, skräll att jag inte kan sova, men det var rätt bra ändå så slapp jag känna mig stressad. Klockan 8 var det dags för mig och Madeleine att börja gå mot skolan. När vi kom fram var det först ett informationsmöte för alla programmen, därefter var det fika och sen hade vi information om Event Management-programmet. Det verkar vara en så oerhört rolig utbildning och jag tror att jag kommer att trivas ypperligt! Efter att dagen var slut tog några av våra 2:or med oss till en gräsplätt vid fästningen och lekte lära-känna-varandra lekar, hur kul som helst och verkligen ett bra intiativ! Efteråt gick vi till Cheers and Beers som är puben som studenterna hänger på. Riktigt bra första dag i skolan! :D




Tillbaka till startsidan