Min sparnalle

2011-11-30 / 19:22:29 Vardag / 1kommentarer
Fick en helt fantastiskt fin, gullig och personlig present av Micke på min födelsedag <3 Jag hade önskat mig en spargris och han hade köpt en som han hade målat själv och gjort ett halsband till, så himla söt är den! Och eftersom det inte är en gris utan en nalle, så blev det en sparnalle :) Ligger redan hela 47 kronor i den!


Födelsedagsfest

2011-11-30 / 19:14:37 / 1kommentarer
I helgen fyllde jag 21 år och det skulle givetvis firas med fest!! Först blev det middag med tjejerna innan själva festen drog igång, tack alla för en fantastisk helg!

I <3 Skype

2011-11-23 / 23:33:51 Vardag / 0kommentarer
Har precis skypeat med min underbara pv :) Tycker verkligen att Skype är en riktigt bra uppfinning, smidigt när man är långt ifrån varandra också! Nu är det dags att borsta tänderna och sen nana för imorgon är en stor dag, ska nämligen ha julbak med några andra tjejer från klassen :D Ska bli riktigt kul och gott!
Natti Natti

Misslyckat...

2011-11-23 / 14:39:50 Vardag / 0kommentarer
Var en kort dag i skolan, 9-11.30, riktigt skönt! Tänkte att jag skulle baka chokladtoscakaka när jag kom hem, har aldrig gjort det och tänkte att det kan ju bli kul :) Och så blev det inte det... Sjukt misslyckat, men ganska gott ändå (som tur är!). Tror att jag hade för liten form vilket gjorde att kakan inte gräddas ordentligt innan jag la på kokostoscan :/ Men men, då har jag lärt mig ngt :)
Såhär såg min kaka ut, en blandning av bränd och ostelnad topping :(


Såhär skulle de ha sett ut :P


Flumdag

2011-11-22 / 22:12:42 Event Management / 0kommentarer
Lång dag i skolan, 9-16 = inte kul..! Speciellt inte när man har världens flummigaste lärare som börjar prata när lektionen startar och maler på tills lektionen är slut! Det han säger är så osammanhängande och han avslutar inte ens de meningar han påbörjar! Inte heller har han någon Power Point som man kan hänga med i.. Så istället har jag kollat på 9gag, tagit massa flumkort med Madde och några andra klasskompisar, läst en bok som jag har på datorn och allmänt slösurfat i ca 3 timmar, värt! Efter skolan blev det en tripp hem och sen var det time för Step 'n Dance, mitt nya favvopass på Atletica :D Var jukt kul och jag hade mycket bättre plats den här gången så jag kunde verkligen hänga med :)


Someone Like You

2011-11-21 / 16:02:01 Vardag / 1kommentarer
Breaking Dawn var så himla bra!! Jag älskar den, och vill se den igen! Kanske borde vänta tills den kommit ut på dvd... eller försöka iaf :P
I fredags var det klassfest i Gbg, riktigt roligt, men jag var helt slut så det blev ingen utgång för min och Maddes del. Ska försöka lägga upp bilder därifrån när jag har fått dem :)
Klippte mig och gjorde slingor imorse, blev sjukt nöjd med färgen och längden, men frisyren var ju lite sådär som alltid :P Blev massa plugg i skolan idag och jag skrev klart den individuella delen, så skönt!


Sitter och lyssnar på min favoritlåt just nu, Someone Like You - Adele

Breaking Dawn part 1

2011-11-19 / 18:13:03 Vardag / 0kommentarer
Om mindre än 1 timma ska jag och Madde se Breaking Dawn part 1! Som jag har längtat!


Mysdag

2011-11-16 / 22:17:29 Vardag / 1kommentarer
Har varit en riktigt go dag! Var strålande sol när jag cyklade till skolan så jag fick massa energi till att skriva grupparbete. Efter att vi var klara följde jag med Hedvig, Sissela och Veronica för att fika, Madde och Maria var också med. Det var riktigt mysigt och jag drack varm choklad med marshmallows (aldrig smakat det förut), mums :) Satt på cafét i nästan tre timmar, sen blev det promenix hem i det härliga höstvädret, börjar dock bli lite för kallt. Nu på kvällen har jag rensat i min garderob och snart ska jag ha en Skype-dejt med min pojkvän <3

Min nya tröja från HM, endast 80 kronor, tack Madde ;)

Min riktigt goda choklad på Café Mignon

Happy!

2011-11-14 / 21:42:54 Vardag / 0kommentarer
Har haft en riktigt go dag idag; flummig föreläsning, god lunch, tjöt med Madde och Corinne som kom hem från Sthlm, tränat Zumba, chillat och skrivit klart CV och personligt brev! Det enda negativa var att M' åkte till Jkpg och kommer inte hem förens om typ två veckor... fast samtidigt är det bra att han får jobba :) Får se det som en födelsedagspresent när han kommer hem!

Har bestämt mig för att inte bli sjuk eller få ont i min rygg och mina knän mer för jag vill verkligen fortsätta träna! Var så sjukt glad när jag cyklade hem från träningen, log och sjöng högt för mig själv :P Måste vara typ endorfiner som susade runt i kroppen och gjorde att folk vände sig om och stirrade, men vad gör det när man är glad! Maddes pass var riktigt bra idag också och jag tror att det bidrog massvis till mitt fantastiska humör :)

Nu ska jag pyssla om mig själv lite och måla mina naglar för det tycker jag att jag är värd!
Hej svej, leverpastej

I´m a Barbiegirl

2011-11-14 / 21:28:44 / 0kommentarer
I fredags var det dags för den efterlängtade och omtalade 90-talsfesten! Jag menar, vem har inte saknat alla underbara låtar, kläder och danssteg från 90-talet! Eftersom vi ofta har temapartyn så har det här med utklädnad blivit ett måste nästan och alla går in helhjärtat för det, jag och Johanna ville givetvis inte vara sämre ;) Vi tog den vanligaste tjejleksaken från det årtiondet som inspiration, Barbie!

Såhär snygga blev vi ;) Jag hittade faktiskt en exakt likadan klänning som en av mina Barbies hade när jag var liten, helt klockrent!

Vi var ju givetvis tvungna att ha ett pris, men eftersom vi var mellan 10-20 år gamla så körde vi på 50 % rea. (Ursäkta att bilden är uppochned...)

På lördagen blev det Scones-frukost med härliga människor på Längan och sedan tre timmars promenad i strålande solsken ner till Fästningen, längs med strandpromenad, upp till Fyren och sedan upp på ett högt berg innan vi tog oss tillbaka till Längan. Var helt mör i benen efteråt, men det var sååå skönt! På kvällen blev det tacos och film med Hedvig :)

Söndagen ägnades åt att göra ingenting och sedan kom M' hem från sin hemvärnsövning, då vart jag glad :) Vi käkade tacopaj (som belv riktigt god!) och kollade på Seven, mysig kväll!

Wishful things

2011-11-11 / 12:33:03 Inspiration / 6kommentarer
Drömma får man göra...


Julklappar

2011-11-10 / 23:16:02 Inspiration / 0kommentarer
Blev en riktigt lugn kväll, men ganska lång sådan trots att jag var och är så trött. Fastnade framför datorn och beställde julklapp nummer två för i år :) Om man inte räknar med den som jag köpte till mig själv och M, för då blir det tre.. ;) Tycker att det är himla roligt det där med julklappar och det ska bli så mysigt att sitta och slå in allt sen!

weheartit.com

Kundtjänst

2011-11-10 / 17:56:03 Vardag / 0kommentarer
Har varit helt slut idag, blandat ihop ord med varandra, sagt fel och bara varit allmänt borta! Har ändå lyckats ta mig igenom en heldags föreläsning, två mötet och ett besök på stan, så nu är jag ännu tröttare... Fick dock en liten energikick när jag ringde till Bonniers kundtjänst för att säga upp min tidningsprenumeration, det tog inte lång tid alls, killen jag pratade med var hur trevlig som helst och eftersom nästa nummer redan har blivit beställt så får jag det grattis, hur bra som helst! Sånt gillar jag verkligen, speciellt att han inte försökte övertyga mig om att förlänga prenumerationen.
Nu blir det film resten av kvällen :)

Into the wild

2011-11-07 / 21:40:50 Vardag / 0kommentarer
Snart är det dags för film, Into the wild. Jag och M har pratat om att se den i flera månader, men det har inte blivit av förens nu :) Har inte kollat på någon trailer eller läst något om den bara för att inte förstöra den! Ska bli spännande det här!


Kladdkakans dag

2011-11-07 / 21:37:51 Vardag / 2kommentarer
Idag är det Kladdkakans dag och det är ju givetvis något som ska firas! Därför hade vi bakat kladdkaka som vi sålde till WESTs medlemmar i skolan idag. Riktigt gott att ta sig en bit efter lunchen så man fick lite extra energi till sista delen av föreläsningen :)


Fullt upp som vanligt :)

2011-11-06 / 15:04:32 Vardag / 0kommentarer
Oj oj oj, vad mycket som har hänt och vad lite jag har skrivit! I korta drag så har jag varit med och anordnat en Halloween-förfest, skrivit en superlätt tenta, firat Veronica och druckit jättegoda alkoholfria drinkar, övat på och genomfört en pitch, gått på en oerhört bra och intressant föreläsning med Sara Lund som är transvestit. Och så har jag haft familjen från Falköping på besök hela helgen, hur mysigt som helst! I fredags gjorde vi tacos och kollade på Idol och Hellenius hörna. På lördag var det fantastiskt bra väder så vi promenerade in till stan, tittade på min skola, köpte nya skor, åt lunch på Paganini, bowlade, kollade på film, firade mig lite i förskott, lagade mat, och bara myste :) Idag tog vi en promenad efter frukosten och sedan åkte de hem. Resten av dagen har varit väldigt lugn; jag bakade två kladdkakor, en till mig och en att sälja i skolan imorgon, och så har jag suttit i x antal timmar och gjort om mitt CV... tar sådan oerhörd tid!!! Men nu är jag snart klar, då är det bara det personlig brevet kvar, haha :P




Tillbaka till startsidan