Kavat Event

2012-03-27 / 13:01:16 Event Management / 0kommentarer
Dag 1:
Första dagen på Kavat Event var en liten mjukstart med genomgång av företaget, vad som händer under våren, vilka uppgifter jag kommer att ha och så vidare. Blev även lite pyssel inför en mässa som är på onsdag då vi ska ha med oss giveaways. Riktigt go start och jag känner att jag kommer trivas här! :)
Lite pyssel inför onsdag :)

Tummen upp för att praktiskera!

Dag 2:
Började dagen med en tjänstefukost på Gothia där tre företag fick berätta om sin verksamhet för oss andra. Detta för att hitta nya samarbetspartners och knyta kontakter, riktigt bra intiativ och väldigt intressant att lyssna på. På kontoret fortsatte jag med min lilla lista och har även skapat boards på Pinterest som ska fyllas med härliga bilder :)

Tentafirande

2012-03-26 / 13:40:45 Vardag / 0kommentarer
I fredags skrevs sista tentan för utbildningen och det kändes sååå skönt!! Detta skulle givetvis firas med fest på kvällen! Hela klassen var bjuden hemma till Azizah som hade lagat mat till allihopa. Det blev charader, skratt och dans innan vi drog vidare till Oscars, en riktigt lyckad kväll!
Kaffe, Baileys och photosession innan det var dags att bege sig :)

Corinnes födelsedag!

2012-03-23 / 07:57:52 Vardag / 0kommentarer
Igår var det dags för första tentan, undersökningsmetodik. Det kändes riktigt bra och godkänd är man iaf :) Innan hade vi grundat med en riktigt bra lunch på Paganini (dock ingen Paganini-burgare :/ ), och efter vi var klara köpte vi med oss mat på vägen hem till Corinne som, andra året i rad, fyllde år på en tentadag! Riktigt mysigt födelsedagsfirande med god mat, en gudomligt god glasstårta med fruktsallad och underbart sällskap :) Grattis Corinne!!

Make Up-rådgivning

2012-03-21 / 20:49:39 Vardag / 0kommentarer
Pluggat typ hela dagen och huvudet känns ganska fullt nu, men det viktigaste tror jag har satt sig och jag hoppas att jag kan få ned det under tentan imorgon. Tog en liten paus på eftermiddagen och gick förbi Kicks för att köpa ny foundation. Tydligen har de en kampanj där man kan gå på en Make Up-rådgivning för 250 kronor och så får man produkter till samma värde och eftersom det jag skulle köpa kostade med än det så tänkte jag att det är lika bra att passa på att köra på det också :) Var ju inte riktigt den smikningen jag brukar göra, använder aldrig flytande foundation och brukar inte måla i ögonbrynen, men det var kul att få testa lite nytt!

Reslutatet :)


Försökte plugga lite mer sen på eftermiddagen, men tyckte att det var roligare att prata med älsklingen i telefonen och börja kolla på säsong 1 av
Grey´s Anatomy.. :P Har gjort hamburgare med Madde och nu kollar vi på Sveriges Mästerkock, får helt enkelt bli lite sista plugg imorgon istället :)

Inneboende och studerande

2012-03-20 / 20:57:34 Vardag / 0kommentarer
Nu när jag har lämnat min lägenhet i Varberg och flyttat till Jönköping behöver jag ju ha boende när jag är i skolan och då får jag vara inneboende hos supersnälla Madde :) Riktigt mysigt faktiskt, är som när vi var grannar! Väldigt bra när det snart är tenta också, då kan vi hjälpas åt att plugga och förhöra varandra. Sjukt bra när man känner att motivationen försvinner också, då kan man peppa varandra också :) Tror nog att det kommer gå ganska bra ändå, är bara affärsdesignen som har hamnat i skymundan, men det tar jag tag i imorgon istället! Har inte nått teoretisk mättnad riktigt än, hehe ;)


Hem

2012-03-19 / 17:36:14 Vardag / 0kommentarer
Hem. Det är ett väldigt vackert ord. Inte kombinationen av bokstäverna h, e och m, utan mer vad ordet symboliserar. Trygghet, lugn och ro, fristad, kärlek. En plats där man får tid att andas och samla energi, men även en plats där man får möjlighet att umgås med nära och kära. I helgen flyttade jag och Micke in i vår gemensamma lägenhet på Scheelegatan i Jönköping. Första gången han sa: "Vi åker hem", blev jag helt lycklig inombords. Hemmet är en viktig plats och jag fullkomligt älskar mitt nya hem (trots lådkaoset!).


Vår

2012-03-14 / 22:07:58 Inspiration / 0kommentarer
Trots att kylan ligger kvar lite grann så känns det ändå att våren snart är här! Hittade massvis med vackra vårbilder på weheartit, enjoy!


Sol, sol, sol!

2012-03-14 / 11:46:29 Vardag / 0kommentarer
Nu känns det som att våren har anlänt på riktigt! Det är strålande sol, klarblå himmel, varmt och det till o med luktar vår :) Satt utanför skolan igår och bara njöt!

Sälen

2012-03-14 / 11:42:57 Resor! / 0kommentarer
Har varit i Sälen en vecka med massa goa människor :) Har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt och inte tänka på skolan och alla andra måsten! Har lärt mig åka snowboard under veckan, är verkligen inget proffs men jag kan iaf ta mig ned för backen utan att sitta mer än vad jag står upp (bild kommer) :)

Bild lånad från Linas blogg.
Tillbaka till startsidan