Event Management, here I come!

2010-08-31 / 06:27:59 Vardag / 2kommentarer

Med lite fjärilar i magen laddar jag för den första dagen på högskolan! :D


:D

2010-08-28 / 09:59:32 Vardag / 0kommentarer
Åker hem till Falköping idag, lycka!!

Kreativitet

2010-08-27 / 16:13:23 Vardag / 0kommentarer
Känner mig riktigt kreativ idag! Förut idag gjorde jag en inte särskilt vacker men däremot väldigt praktisk sminkförvaring. Jag har även gjort ett födelsedagskort till Lovisa. Och för tillfället sitter jag och letar inspiration till ritningen som jag ska göra av mitt drömhus. Dags att sätta igång!


Shopping!

2010-08-26 / 16:45:38 / 0kommentarerTröja - HM
Kjol - HM
Boots - Scorett

Längs en blåsig strandpromenad

2010-08-24 / 14:01:34 / 0kommentarerFoto: Emelie Sjölin Svensson

Västkustbo!

2010-08-22 / 17:06:10 Vardag / 1kommentarer
Blev inget mer skrivande i fredags, dagen bara fortsatte i ett! På lördagen var det bara att packa ut det sista i bilen och sedan bege sig mot Varberg. Vi kom fram runt ett ungefär och började langa hela mitt liv i det 1 rok som jag ska spendera kommande år i. Det gick betydligt snabbare när pappa och Andreas hjälpte till att bära, jag tyckte att jag sprang hur många vändor som helst till bilen i veckan. När allt väl var uppe var det bara att börja torka ur lådor och hyllor och ställa in allt. Andreas var så duktig och ställde i ordning mina filmer, böcker och gosedjur.  Efter ett tag fanns det inte så mycket för pappa och Andreas att göra så de spelade lite Guitar Hero :) Vi åkte och handlade mat att fylla min tomma kyl med och pizza eftersom ingen orkade laga något. Efter en dag med hårt arbete var alla tre helt slut! Vi kollade på På andra sidan häcken och gick sedan och sov.

Imorse åt vi frukost tillsammans och sedan åkte pappa och Andreas tillbaka till Falköping. Kom en och annan tår då, men jag ska nog klara det här och det är inte så långt hem om jag vill hälsa på!
Har iaf spenderat större delen av dagen att fixa klart på alla mina saker och kläder, har även dammsugit hela lägenheten. Tog mig en liten cykeltur till centrum för att kolla lite på skolan och så :) Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och kolla på en film eller nåt.

Med hälsningar från Varberg, Sveriges surfstad och framsida ;)

Så mycket att göra!

2010-08-20 / 13:44:41 Vardag / 0kommentarer
Igår var det firande utav Elina som fyller 20 år idag! Stort grattis! Jag, Elina, Lisa och Linda åkte till Pims i Skövde och åt middag, så trevligt så :)

Just nu är jag barnvakt åt mina änglar <3 Vi har bakat sockerkaka och cupcakes. Jag har även hunnit med att städa, tvätta och packa det sista inför flytten som är imorgon! Hela veckan har jag irrat runt och försökt träffa alla som jag vill träffa, hinna fixa alla praktiska saker och se till att jag får med mig alla mina prylar också. Väldigt intensivt men det är det värt. Har iofs insett att jag inte lämnar Falköping för alltid, jag kommer faktiskt åka tillbaka och hälsa på.

Nu kommer Clara hit på fika så det får bli mer skrivande lite senare :) Tills vidare.
.e

Sommar

2010-08-12 / 13:11:57 Vardag / 1kommentarer

Nu var det ett himla bra tag sedan jag skrev! Får verkligen bli skärpning!
För tillfället sitter jag i köket hemma hos mamma på Eversvägen i Oskarshamn. Jag åkte hit i måndags och ska stanna tills på lördagmorgon. Än så länge har jag och mamma varit på IKEA, ätit middag på Lilla Krogen, kollat på film, pratat strunt, pratat sånt som inte är strunt, varit på stan, solat, skrattat, gråtit, och mycket mer. Dessutom hag jag lyckats sträcka bröstkorgen (!) eller nåt sånt när jag gick igenom alla flyttkartonger som vi har i lillstugan. Det var så trångt där inne så man fick arbeta sig inåt mellan kartongerna och då blev det lite konstiga vridningar.. Men det börjar bli bättre nu vilket är skönt :)
Igår tog jag hand om min lilla prinsessa på dagen och på kvällen åt vi middag hos Jöpa och Martina, det var trevligt! Mindre trevligt var det när jag kom hem och gick igenom en kolsvart trädgård till ett kolsvart, tomt hus. Jag brukar inte vara mörkrädd men igår kväll var jag verkligen det! Mamma var ute på krogen med några kompisar och jag ville inte gå och lägga mig innan hon kom hem, eller jag vågade helt enkelt inte. Så jag satt och kollade på film till klockan tre på natten, då kom mammsen hem.. :P
Idag skiner solen men jag är helt slut efter att bara ha fått några timmars sömn, kanske blir en liten promenad sen iaf :)

Tidigare i sommar har jag jobbat, varit i Skåne på campingsemester med pappas familj, börjat packa inför min flytt till Varberg (:D), lekt med mina vänner, kollat på en av världens bästa filmer; Inception!!, varit på 20-årsfest, varit på kusinträff, varit alldeles för många gånger på Donken, lärt mig dricka kaffe och insett att jag verkligen kommer sakna min familj och Falköping!

.e

Tillbaka till startsidan