Midsommar!

2012-06-27 / 10:46:10 Vardag / 0kommentarer
Midsommar spenderades i Fiskebäckskil med ett härligt gäng :) Vi hade strålande sol hela torsdagen, upphåll nästan hela fredagen och sedan stod regnet som spön i backen från och till resten av helgen, men vi hade tur den "viktigaste" dagen iaf. Sillunch, roliga lekar och grillning stod på schemat och allt blev riktigt lyckat :) Supermysig helg, dock lite för mycket pollen för min smak ;)
 

Har tappat fokus

2012-06-18 / 11:55:49 Vardag / 0kommentarer
Riktigt segt att gå upp i morse, snoozade minst 6 gånger vilket inte är vanligt för att vara jag. Nu sitter jag och försöker vara effektiv och få lite plugg gjort, men det går lite sisådär... Har iaf läst igenom de cirka 30 sidorna engelsk text som jag ska ha som grund till första delen i uppgiften. Kan ju säga att det gick väldigt långsamt och jag hittade massa andra saker som var roligare att hålla på med :P Bland annat att ta flumbilder med datorn. Men nu när jag har lekt av mig lite så ska jag ta tag i deluppgiften och se till så att den blir klar idag!! Det är bara 2-3 A4 som ska skrivas, vilket borde gå snabbt när jag hittar mitt fokus :)The Intouchables

2012-06-15 / 18:37:00 Film / 0kommentarer
Jag och Micke såg en helt underbar och fantastisk film härom veckan, The Intouchables! Den var helt otrolig och man mådde riktigt bra efteråt :) Är en sann historia också och sådan filmer tycker jag verkligen om. Har ni inte redan sett den, gör det!


Digitala bilder

2012-06-15 / 17:32:18 Vardag / 0kommentarer
Idag har varit en intensiv pluggdag och jag har spenderat totalt 6 timmar framför datorn! Men oj, vad nöjd jag blev med resultatet :D Var första uppgiften i kursen Digitala bilder som skulle in i dag. Uppgiften gick ut på att göra om ett fotografi genom att ta bort och lägga till objekt, ändra ljussättning, lägga till en ram m.m. Jag som aldrig tidigare har jobbat i Photoshop fick verkligen något att bita i! Här är bilderna som jag har använt mig av, de två första är orginalbilderna och den tredje är mitt slutresultat efter alla ändringar som skulle göras :)

   Sjung om students lyckliga dag

2012-06-15 / 15:43:43 Vardag / 1kommentarer
Det gick precis förbi en hel drös med sjungande studenter utanför fönstret, härligt! Känns som att det var förra månaden som NV3a tog studenten, men det är faktiskt 3 år sedan! Tiden bara springer iväg! 
iPhone

2012-06-14 / 15:37:00 Vardag / 0kommentarer
Har fått hem min nya telefon, en iPhone 4S, och jag är så glad :) Den ingick i det nya abonnemang som jag tecknade hos Telia vilket var superbra! Kommer nog ändå vilja ha den nya iPhone när den kommer, men eftersom min 3GS har börjat ge med sig kan jag ha den här så länge :)


Lånad bild från internet, men den skiljer sig inte särskilt mycket från hur min telefon ser ut ;)

Testar nya blogg.se

2012-06-14 / 11:53:42 Vardag / 0kommentarer
För någon vecka sedan såg jag att man kunde få vara med och testa nya blogg.se och webbintresserad som jag är klickade jag givetvis i att jag gärna gör det :) Fick tillgång till det nya i början på veckan och än så länge tycker jag att allt fungerar riktigt bra för att vara en testsida! Ska bli kul att följa utvecklingen och se om några av de saker som jag vill förändra/förbättra faktiskt går igenom :)

Äntligen får jag plugga!

2012-06-14 / 11:48:22 Vardag / 0kommentarer
Är ledig från tentavaktande och har vigt hela dagen åt att plugga, yeay! Har gjort klart övningsuppgifterna i Webbutvecklingskursen, har påbörjat uppgift 1 i Digitala bilder och skickade faktiskt in första examinationen i CSS-baserad webbdesign igår så nu pillar jag lite med övningsuppgifter i den kursen :) På det hela tycker jag att det rullar på bra, lite besviken på webbutveckling eftersom vi inte har fått några riktiga inlämningar än och det har snart gått två veckor! Men men, får köra på i de andra två kurserna istället :) Är riktigt roligt och igår på jobbet längtade jag verkligen efter att få sitta och plugga ;) Kan ju säga att det är jag i nötskal, en riktig plugghäst :DFick sitta med två datorer för att kunna läsa instruktionerna samtidigt som jag jobbade i Photoshop, det här kallar jag multitasking ;)

Full rulle

2012-06-13 / 16:22:53 Vardag / 0kommentarer
Idag har det varit fullt upp sedan tidig morgon. Har suttit två pass som tentavakt och nu ska jag plugga, laga mat och städa resten av kvällen, wohoo! Är iofs ledig imorgon, men det är alltid skönt att ta tag i saker så snabbt som möjligt :)


Motorcykelåkning

2012-06-12 / 21:55:58 Äventyr / 0kommentarer
Efter en långsam dag hemma blev det desto mer fart på kvällen när jag fick följa med Micke och åka motorcykel :D Hur kul som helst och bara lite läskigt när vi mötte en stor lastbil på en skogsväg.. Men han är så duktig på att köra så det var ingen fara alls :)


Här har vi henne, Mickes nya tjej ;)

Utflykt!

2012-06-12 / 17:20:49 Vardag / 0kommentarer
I helgen var vi och paddlade kanot och tältade med ett par kompisar. Jag har inte paddlat kanot sen jag var 14 år och jag kan nog inte påstå att jag har tältat tidigare, iaf inte ute i skogen på det här sättet! Men det var verkligen jätteroligt :) Vädret växlade mellan solsken och spöregn, men det gjorde inte så mycket. Det var spännande att slå upp ett tält i högt gräs, mitt ute i en skog och laga mat över en öppen eld :) 
Det fina tältet som vi fick låna av Mickes pappa :)

Tjejmiddag

2012-06-09 / 07:52:13 Vardag / 0kommentarer
Blev tjejkväll igår med drinkar, middag och massa prat :) Riktigt trevlig och rolig kväll!

Vi startade kvällen med en Japansk toffla ;)

Uppgift ett - check!

2012-06-06 / 15:03:00 Vardag / 1kommentarer
I måndags påbörjade jag min första sommarkurs och jag var verkligen helt clueless i början! Jag förstod ingenting och jag förstod inte varför jag inte förstod någonting, brukar ju vara ganska bra på att läsa mig till hur saker och ting fungerar. Tycker inte om att inte kunna saker från början, så det här är väldigt lärorikt för mig, hehe. Nu har jag iaf löst problemet och genomfört första uppgiften, wiee :D Vill man kika kan man göra det på här :) Hoppas att det funkar nu...

Ska ta tag i städning av lägenheten nu när jag har den för mig själv, Micke är nämligen iväg hela dagen för att hämta hem sin nya leksak, hon heter Tilda och man kan åka väldigt snabbt på den om man får det för sin flickvän ;)

Rabarber

2012-06-06 / 11:03:06 Vardag / 2kommentarer
Var hemma hos familjen i helgen och då fick jag med mig ett par rabarberstjälkar hem :) Jag älskar rabarber, speciellt egenplockade, och särskilt mycket när de är i en riktigt god paj. Så det fick det bli!

Underbara rabarber och mina fyra nya mini-pajformer :) Köpte även en stor pajform och en ugnsform i samma härliga gröna färg!

Blev en mini-paj och en stor paj!


Timbuktu

2012-06-06 / 10:57:19 Vardag / 0kommentarer
Jag och Micke var på Timbuktu i Tibro igår! Sjukt bra show trots att vädret inte var det alldra bästa...

Regningt värre, men vi var inte ledsna för det :)

Examenskväll!

2012-06-01 / 13:48:24 Event Management / 0kommentarer
Examensmiddagen och festen var sjukt kul! Maten var fantastisk, människorna underbara och musiken ägde ;) Dessutom vann jag och Johanna Årets bästa examensarbete!!! :D Blev så himla glad med tanke på allt slit vi lagt ned i den :) Nu kan man titulera sig event manager :D
Tillbaka till startsidan