Klar med CSS-baserad webutveckling

2012-08-29 / 11:24:12 Vardag / 0kommentarer
Nu har jag skickat in sista uppgiften i kursen CSS-baserad webutveckling! Firar med lite tvätt och tandvärk ;) Här är en print screen på en av första sidan på hemsidan som jag har gjort åt Madde och Corinne :)
 
Gjorde den ganska enkel och stilren, är riktigt nöjd :)

Tandskrället är borta!

2012-08-28 / 15:39:55 Vardag / 0kommentarer
Efter tre sprutor med bedövning och 2 tabletter alvedon lyckades dem äntligen dra ut tandskrället som har bråkat med mig! Så nu har jag inga visdomständer kvar vilket är så skönt, inga mer problem där inte! Har ganska ont och kan inte riktigt äta, men vad gör det i det långa loppet ;) Blir en innesittardag (det regnar ute..) med flytande föda och film, yippie! 
 

Lyckligare nu

2012-08-24 / 13:57:01 Vardag / 0kommentarer
Har varit lite dålig uppdatering på senaste tiden känner jag... Men det beror på att det har varit fullt upp sista tiden med nytt jobb, tandvärk, plugg och massa annat! Idag är iaf en jobb-och pluggdag, fast ikväll ska jag på Afterwork med tjejerna från Klockmaster City :) Får se vad vi hittar på, men kul blir det nog! Skönt att komma ut och träffa folk också nu när jag gått hemma med tandvärk halva veckan (ska till tandläkaren i början på nästa vecka, lycka!!)! 
 
Dagens låt är "Lyckligare nu" av Linnea Henriksson, love it!!

Pocketful of sunshine

2012-08-12 / 17:37:39 Vardag / 0kommentarer
Förkylningen håller i sig trots att det gått en vecka :/ Så idag har varit en inne-sittar-film-dag, än så länge har jag sett Litmitless och Easy A. Blir kanske Avatar ikväll, får se lite. Försöker ändå hålla humöret uppe och tänka mig frisk eftersom jag ska börja ett nytt jobb imorgon på Elmia :) Så jag lyssnar på Pocketful of sunshine av Natasha Bedingfield medan jag trycker i mig sushi och apelsiner ;) Hejja mitt immunförsvar!!
 

Små smaksensationer!

2012-08-08 / 18:06:53 Vardag / 0kommentarer
Tröttnade på att vara sjuk och svängde ihop lite maränger med mandel i, mums! Tycker att dem är helt fantastiska när de smälter i munnen samtidigt som de är sådär härligt sega! Några hamnade i en fin glasburk och ska ges bort till våra vänner som bjuder på middag idag. Roligt att ge bort hemmagjorda saker :)
 
 
 
 
 
 

Det tar på krafterna att ligga på topp

2012-08-06 / 14:15:46 Vardag / 0kommentarer
Efter två fullspäckade veckor har jag lyckats bli sjuk, typiskt mig, så nu ligger jag nedbäddad i soffan med te och min nya tidning medan jag lyssnar på regnet som vräker ned utanför..
 

The Dark Knight Rises

2012-08-05 / 19:37:11 Film / 0kommentarer
Var och såg sista filmen om Batman och den var helt fantastisk!! Kan lätt tänka mig att se den igen :D
 

Två veckors semester :)

2012-08-05 / 19:31:25 Vardag / 0kommentarer
De senaste två veckorna har jag verkligen tagit semester och varit iväg på massvis med roliga saker. Spenderade nästan hela vecka 30 i Varberg bortsett från ett litet besök i Lysekil och Göteborg där det blev Diggiloo, sedan tillbaka till Varberg en natt innan det blev Jönköping igen. Var hemma och tvättade lite och sedan bar det av till Fiskebäckskil där härliga dagar spenderades på god mat, promenader, krabbfiske och annat härligt :) I helgen blev det Varberg igen för att fira Madde som fyllde 25 år, sjukt kul helg som var helt fullspäckad!
 
After beach på Tylösand
Diggiloo i Lysekil
Myskväll med chokladpudding och egenplockade bär i Fiskebäckskil :)
Överrasknings-picknick innan det var dags för...
...överrasknings-konsert, Den svenska björnstammen :) Vår present till födelsedagsbarnet!
På självaste dagen blev det jordgubbstårta och solning innan vi svirade om för middag och utgång :)
 
Tillbaka till startsidan