Jennys Homecoming

2010-10-31 / 01:11:31 / 3kommentarer

Jenny har återvänt till svensk mark, ÄNTLIGEN, och detta firades med ett överraskningsparty ;D







Som jag har saknat dig!


FLOW

2010-10-19 / 22:45:13 Vardag / 0kommentarer

Idag har det varit biljettförsäljning inför Oktoberfesten med Johanna, försök till plugg i biblioteket vilket gick sisådär, prat med kära syster i telefonen, cykling i blåst och tittande på Avatar med Madde :) Efter filmen fick jag värsta rycket och började skriva om evenemangseffekter så fingrarna nästa slog knut på sig själva. Nu är jag i princip klar med del två utav PM:et, känns såååå bra :D Riktigt gött när man har flow!


Helgen som gått

2010-10-19 / 09:16:38 / 0kommentarer

Full fart hela tiden!
I fredags var jag Matte/NO-vikarie för en 7:a och 8:a på en skola här i Varberg idag. De ringde till vår studentförening och undrade om det var någon som ville ha ett litet extra jobb, jag nappade direkt eftersom jag har velat bli lärare och gillar att lära ut saker. Tror dock inte att jag vill det efter idag, hehe. Lärare ska ha stor eloge att de orkar med det! Jag höll två mattelektioner med 8:orna, första klassen gjorde ingenting medans den andra klassen var riktigt duktig :) Sen skulle jag ha 7:an i NO... trodde verkligen att jag skulle smälla av! De satt inte still en sekund, de pratade hela tiden, spelade spel på sina telefoner, gömde sig i skåp, satte igång en dusch som de har där i nödfall vid experiment så att det kom massor av vatten på golvet (!), kastade runt rullar av toapapper och lyssnade inte på mig överhuvudtaget! Kändes som att man var lärare för en dagisklass. Men tydligen så är de den värsta och stökigaste klassen på hela skolan, no shit Sherlock! Kan ju lugnt säga att jag var heeelt slut efter den arbetsdagen, var nästan värre än ett 10 timmars pass på Donken! På kvällen var det iaf utgång på Oscars. Vi hade förfest hos Maria i hennes nya lägenhet :) Riktigt go förfest! Oscars har väl varit bättre men ändå helt okej, tror att jag var lite för trött egentligen.
På lördagen tog jag och Madde en sväng in till stan för att äta frukost/lunch, Maria mötte upp oss för att ta en fika. Problemet var bara att det var smockfullt på alla fik i hela stan, så vi gick till Ica och köpte bullar och gick sedan till Maria istället, mycket mysigare :) Terese kom på besök från Göteborg på kvällen. Tanken var att vi skulle ha räk- och filmkväll, vi åt visserligen räkor men någon filmkväll blev det inte. Vi taggade till och bestämde oss för att det var fest en kväll till, hehe :) Det gjorde även Corinne när hon hörde att vi skulle ut så hon kom också in till Oscars. Sjukt kul kväll!
Söndagen var en göra-ingenting-dag typ. Vi satt i pyjamas till tre ungefär, sen blev det en sväng till Längan för att kolla lite på Hipp Hipp och så hem igen för att ha den något försenade filmkvällen :)
Riktigt go helg!!


Suit up!

2010-10-13 / 17:18:49 Vardag / 0kommentarer
Idag är det International Suit Up-day! Detta kommer från Barney i serien How I Met Your Mother som alltid har kostym på sig och dessutom tycker att alla andra också ska ha det. Så det blev Suit i skolan idag och det kommer det även att bli på Cheers ikväll, Drink in a Suit är något man måste göra enligt Barney, hehe ;)
Så här har jag sett ut idag.

10.10.10

2010-10-10 / 12:46:30 Vardag / 0kommentarer

Amanda och Elin har varit på besök här i Varberg, mys :) De kom igår kväll och åkte vidare till Ullared nu på morgonen. Förstår inte hur de orkade det, jag är fullkomligt slut och de var vakna ännu längre än mig igår!
Jag och Madde tog en kort promenad tidigare för att vakna till lite, så vi kan tagga inför dagens kommande bravader! Ikväll, den 10/10-2010, så är det äntligen dags för den efterlängtade Party, Sangria och Dans-kvällen! Vår underbara klasskompis Terese har anordnat en helkväll i Göteborg som startar med Tapas på en restaurang som heter Mañana och därefter ska vi ut på stan och svira! Första tanken var att det skulle vara en grej för vår klass men eftersom det går så många andra fantastiska människor på Campus Varberg så blev det ändrade planer och nu är alla som vill välkomna :) Kommer bli så kul!!!
Hörde jag en skål?!?!


Fredag

2010-10-08 / 15:39:20 Vardag / 0kommentarer

Snacka om knäpp dag idag! Hela klassen anlände till skolan för att starta vår föreläsning klockan 10, men då visar det sig att vår lärare inte är där och inte heller går att få tag på. Dessutom är vår gästföreläsare några timmar försenad så vi började inte förens klockan 13. Hade jag vetat det hade jag tagit med mig andra saker att plugga på. Dessutom var tanken att vi skulle få instruktioner inför vår slutgiltiga uppgift i den kursen, men så blev det ju inte! Kändes sådär lagom kul! Så det blev en caffe latte på Espresso House och lunch i väntan på att vi skulle börja. Som tur var såg gästföreläsaren till att hon inte drog över tiden, hon slutade till och med tidigare vilket var skönt. Nu är det snart dags för WEST-idrott, fotboll står på schemat. Efter det ska jag, Maria och Veronica gå på den nya Julia Roberts-filmen, Eat, Pray and Love :) Madde har rekommenderat den starkt så mina förväntningar är riktigt höga! Vi täntke dra till Cheers efteråt och chilla lite, det är trots allt fredag :)
Kan nog bli en riktigt bra dag ändå!


Söndag..?

2010-10-07 / 17:10:43 Vardag / 0kommentarer

Det känns som att det är söndag idag, trots att det bara är torsdag.. Tanken var att jag skulle åka och köra spinning idag men jag bestämde mig för att hoppa den. Kände inte för det någonstans, men ibland får man ta lite slappdag. Ska försöka hinna klart med massa plugg istället så jag får något vettigt gjort, hehe.
Jag älskar levande ljus, tänder alla mina både morgon och kväll <3


Pyjamasparty

2010-10-07 / 13:35:33 / 0kommentarer
Det hade varit ett tag sedan jag var på ett riktigt pyjamasparty men igår var det dags igen! Jag, Madde, Corinne, Johanna och Maria hade en riktig tjejkväll hemma hos Corinne. Vi gjorde egen pastasallad med vitlöksbröd, kollade på Pineapple Express och tjötade som aldrig förr! Så mysig kväll som defintivt kommer att upprepas!




Morgonstund

2010-10-06 / 07:09:31 / 0kommentarer




Kan man bo vackrare?!


Stay the night

2010-10-05 / 22:07:44 / 0kommentarer

And if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold
We’re shining bright and I want you, I want you to know
The morning’s on it’s way, our friends all say goodbye
There’s nowhere else to go, I hope that you’ll stay the night


Idag

2010-10-05 / 19:12:28 Vardag / 0kommentarer
Idag har det varit PM-plugg hela dagen. Vi var hemma hos Maria i hennes nya lägenhet, som hon delar med en annan tjej. Den var så fin! Som vanligt blev det mycket tjöt men vi fick nog färdigt det ändå :) Med hjälp av fika och mängder av kaffe!
Efteråt gick jag och Madde en sväng på stan. Jag köpte mig ett jättefint pannband på Intersport och fick samtidigt ett 10-pack strumpor gratis. Älskar alla adressändringserbjudanden, hehe. Det var WEST-idrott idag också, innebandy :D Riktigt kul förutom att jag fick en stenhård boll rakt i pannan så jag kommer att ha en go bula där imorgon :P Så nu sitter jag här med en ärtpåse mot huvudet och väntar på att Halv 8 hos mig ska börja.


Oj oj oj vad kul det kommar att bli!

2010-10-04 / 23:04:55 Vardag / 0kommentarer
Har suttit och fixat med min design i några timmar, den är inte klar än men det är en bra bit på vägen iaf :) Snart är det dags att sova men första måste jag bara konstatera att min kommande helg kommer att bli riktigt rolig! På fredag blir det antagligen bio, den nya Julia Roberts filmen, Eat, Pray and Love, på lördag kommer Elin och Amanda hit och hälsar på och på söndag blir det Party, Sangria och Dans i Göteborg :D Vad som kommer att hända återstår att se, kommer onekligen bli ytterst intressant, haha ;)
Nej nu ska jag sluta flumskriva och gå och lägga mig och sova i sängen istället, där jag hör hemma!

Possibility - Lykke Li

Kanelbulledagen

2010-10-04 / 18:01:40 Vardag / 1kommentarer
Idag är det Kanelbullns dag, eller Kanelbulledagen som jag och Emma döpte om den till :P Vi satt och sålde bullar i studentarean i några timmar idag medans vi tjötade med folk och smed planer inför våran resa till Bad Gastein nästa år :D Jag har även fått upp ögonen för att pärla på pärlplattor igen, så det kommer bli pärlkväll någon gång framöver, yey! Efter att bullarna tog slut satt jag och försökte plugga lite projektledning men det gick sisådär, prata är ju så mycket roligare.
Klockan 16 var det dags för min nya drog, träning! Det är så sjukt kul att träna och jag får så sjukt mycker mer energi! Så nu ska jag se till att hålla den här rutinen :) Idag var det Step Styrka som stod på programmet. Även fast det var kul så saknar jag Body Stepen från Fkp..! Nu blir det mat och sen ska jag och Madde kolla på film :)


Stay The Night

2010-10-02 / 07:20:16 Vardag / 0kommentarer
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, min dator har flippat ut totalt vilket innebär att jag är datorlös för tillfället.. Just nu lånar jag Maddes dator för att skriva på vår grupps PM-inlämning, klockan är 07.11 och jag har varit vaken ca en timma, kul med tanke på att det är lördag... Peppar mig själv lite med, för tillfället, världens bästa låt Stay The Night - James Blunt.
Idag är en dag fullspäckad med roliga akiviteter, först är det Step Core som ska bli så kul, därefter är det bara hem och packa för att sedan bege mig till Gbg där det ska firas stort för Andreas som fyllde 22 år igår! Det kommer vara allt möjligt blandat folk från bland annat Falköping, Lund och Gbg. Kommer bli epic ;)
Imorgon blir det kalas för Melvin i Lerum, det ska bli mysigt. Nästan hela min familj kommer dit, vilket är underbart eftersom jag saknar dem så mycket!!
Nej, nu blir det mer plugg och kanske lite frukost. Hur lång tid det tar innan min dator är igång igen återstår att se, under tiden jag ska försöka skriva lite när jag har möjlighet helt enkelt :)




Tillbaka till startsidan