Skivinspelning :)

2011-10-29 / 11:26:32 Vardag / 0kommentarer

Idag är det dags för vår kör, Rejoice, att spela in en skiva! Ska bli hur kul som helst :D Just nu hålls det på och riggas teknik för fullt och klockan 14.00 drar det igång.


Julstämning

2011-10-27 / 18:41:35 Inspiration / 0kommentarer
Sitter just nu tentavakt med Micke i en megastor sal, och det är en student kvar = lite onödigt :P Har varit väldigt duktig och skrivit färdigt min del i pitchen som vi ska ha nästa vecka samt att jag har pluggat inför tentan! Börjar tröttna lite på det nu och tycker faktiskt att jag är värd att hitta på något annat :) Just nu, tror jag att modevisningen som min kära vän Johanna (och några till från klassen) arbetar med precis har tagit slut, hoppas verkligen att det har gått bra för dem!! Sitter för övrigt och kollar ut genom fönstret på mörkret och inser att det är mindre än två månader kvar till jul, helt sjukt! Tiden bara flyger förbi och snart är det dags för julklappsköp, pyntning och bakning, längtar... Jag älskar faktiskt julen, inte bara för att man får möjlighet att umgås med familjen och för att man får julklappar (;P), utan också för att det är en så mysig högtid i sig. Man bakar massa goda, väldoftande bakverk, man pyntar med härliga färger, det ligger (oftast) vit, härlig snö utanför fönstret, man kan sitta inne o bara mysa, och det är tända ljus överallt, hela tiden! Jag fullkomligt älskar det :D Börjar fundera lite på vad jag ska köpa för julklappar till alla nära och kära, redan köpt en faktiskt. Jag tycker verkligen om att handla presenter till folk, men jag hatar, eller tycker iaf mindre om, att komma på vad jag ska köpa. Det där stadiet innan man har hittat en perfekt present/julklapp är rena pinan, men när man väl kommit på det är det en så härlig känsla :) Tyvärr har man lite begränsningar som student, men det gäller egentligen bara att vara mer kreativ istället :)

Här kommer en super härlig julstämningsbild (dock inte min egen eftersom jag inte lagt över några bilder på min nya dator):
Hehe, kände att detta blev ett någorlunda flummigt inlägg, men det är sådan jag är just nu... flummig ;)

Kärlek x2

2011-10-27 / 14:17:20 / 0kommentarer
Begav mig från ett regnigt, grått Varberg till ett lika regnigt och grått Jönköping igår. Dock är det där min älskade pv befinner sig vilket innebär att det faktiskt inte spelar någon som helst roll vad det är för väder! Hade inte träffat honom på nästan 2 veckor, vilket kanske inte är så länge, men det känns som en evighet..... Vi hade iaf en supermysig eftermiddag med besök på högskolan, fika på stan och en tripp till Mac-Huset där jag köpte mig en alldeles egen MacBook Pro, lycka!
Eftersom vi har varit tillsammans i 6 månader (idag) så körde vi lite tidigare firande och gick till Jensens för att äta middag igår kväll. Sen blev det bio efteråt, Contagion, riktigt bra och intressant film! Var verkligen en supermysig kväll <3
Här är en bild på min andra kärlek ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha fixat med min dator, köpt ett datacase och en ny väska. Har dock lyckats plugga lite grann :P

Solnedgång

2011-10-25 / 20:41:31 Vardag / 0kommentarer
Jag och Madde tog med oss varsin mugg med te och gick upp till fyren för att kolla på solnedgången, hur mys som helst och definitivt något man bör göra oftare! Väldigt bra om man vill tänka filosofiska tankar ;)






Världens bästa!

2011-10-25 / 08:06:21 Vardag / 0kommentarer

Hade absolut ingen aning vem det var som hade skickat ett blomsterbud till mig, men till slut visade det sig att jag har världens bästa pojkvän!! <3 Han hade skickat en underbart vacker bukett, en supersöt nalle och choklad! Han är verkligen helt fantastisk! Eftersom jag inte får äta choklad, eller något godis alls för den delen, ringde jag till pappa (som jag slagit vad med) och frågade om det var okej att jag tog en liten "paus". Han sa att fyra små chokladbitar är typ som en fika så det var absolut ingen fara, så himla snällt av honom :)


Buketten bestod av lila och rosa blommor, vilket är mina favoritfärger <3


Lunchdisco

2011-10-25 / 07:58:53 Vardag / 0kommentarer
Igår var det fullt upp i princip hela dagen. Åkte in till skolan vid nio ungefär för att sätta upp affischer för Halloween-förfest som vi ska anordan i helgen. Hjälpte även till med att fixa iordning lunchdiscot som skulle vara den dagen i förmån för Rosa Bandet. Halva flexibla arean blev pimpad i rosa, sjukt snyggt! Efter att ha shakat loss i en och en halv timme blev det en snabbvisit till stan innan jag var tvungen att åka hem, skulle nämligen få ett blomsterbud någon gång efter tre, spännande! :)


Rosa gelehjärtan var givet på Rosa Bandet-lunchdiscot


Dodgeball-turnering

2011-10-23 / 11:25:24 / 0kommentarer
Dodgeball-turnering med skolan igår, hur kul som helst :D Gick väl sisådär på matcherna, men vi var lätt snyggast ;) Och så vann vi den mest prestigefyllda matchen av dem alla... mot eventtjejerna 1:an!



























Så här snygga var vi igår!

Idag skulle jag kört Zumba-maraton i förmån för Rosa Bandet, men jag har lyckats få tillbaka en släng av min magkatarr så det fick bli till att stanna hemma i sängen istället. Har iofs redan betalat så jag har ändå gjort en god gärning :)



Blåbärsbagels

2011-10-20 / 22:31:36 Vardag / 2kommentarer

Varit en ganska lugn dag, hade handledning på morgonen och sen satt vi och tog emot anmälningar till Dodgeball-turneringen som är på lördag :) Körde Zumba med Madde efteråt, var sjukt kul men jag fick så ont i mina fötter. Lånade nämligen Maddes five fingers, eller vad de nu heter, och det var inte mycket dämpning där inte... Är säkert superbra när man vant sig vid dem, men man ska nog inte börja med att köra Zumba :P

När jag kom hem blev det till att stå i köket hela kvällen, har nämligen bakat blåbärsbagels och det tog ca 3,5 timmar! Fast det var det värt :D


Växjö i helgen!

2011-10-16 / 21:35:22 Vardag / 3kommentarer
Har varit en fullspäckad helg som började redan på torsdagen då jag tog tåget till min pv i Jönköping :) Där spenderades en supermysig dag som mestadels bestod av lekandes med en supersöt liten pojk (M's bästa kompis son), fika och allmänt häng. På kvällen var vi helt slut så det blev bara lite tv-tittande.

På fredag förmiddag tog jag tåget vidare till Växjö för att hälsa på min syster och hennes man. De gifte sig i somras och har nu flyttat till en jättefin tvåa i Växjö, där de båda studerar till lärare. Jag fick mig en rundtur på Linnéuniveritet som de går på, riktigt god mat och så fick jag köra två riktigt roliga, om än lite agressiva, omgångar av Monopol, en riktigt bra fredag! För att avsluta den på bästa sätt kollade vi på Equilibrium, en sjukt bra film som jag redan hade sett, som tur var... lyckades somna efter ca 15 minuter :P

Vi fick finbesök på lördagen av mamma och min prinsessa, hade inte träffat dem på över två månader! Blev en tripp på stan, lunch och fika innan de var tvungna att åka tillbaka till O-hamn. Är iaf glad att jag hann träffa dem överhuvudtaget! På kvällen var G och B bjudna på en inflyttningsfest som jag också fick följa med på. Det var sjukt roligt och de har riktigt goa vänner! Blev många skratt och väldigt sent, så idag är jag helt slut!

Imorse följde jag med dem till kyrkan, de skulle bli välkomnade in i församlingen och det tyckte jag lät väldigt mysigt. Det var det också, trots att jag inte är så van vid att besöka kyrkan. Sen blev det en snabb lunch innan det var dags för mig att bege mig tillbaka till Varberg efter en riktigt bra helg!







Cheers!

2011-10-12 / 21:21:22 Vardag / 0kommentarer

Idag har det varit fullt upp.. Vaknade klockan 07.15 och slängde in första tvätten, hann med två till därefter. Lyckades också bli klar med reflektionen från måndagens gästföreläsning, rapport 2 i EventIT, skicka tre mail, göra ett FB-evenemang och laga tre matlådor innan det var dags att åka till skolan :)
Där var det litteraturseminarie, mentorsmöte och WEST-fika! Fikat var väldigt mysigt och gott :) Nu sitter vi på Cheers och kör Music-quiz, en riktigt bra dag! :D
Imorgon kör vi på Suit i skolan eftersom det International Suit Up Day!

Det här är en bra bild tycker jag ;)





Tillbaka till startsidan