The Hangover Part II

2011-05-25 / 07:48:21 Vardag / 0kommentarer
Fullt upp idag! Börjar med dubbla föreläsningar, först redovisning på organisationen och sedan är det utvärdering av CC. Det blir korttagning med styrelsen och sen NollninNollElva-möte. Därefter ska vi gå och kolla på The Hangover Part II, tror att den kan vara riktigt bra faktiskt :)


Plugg och träning

2011-05-23 / 21:44:36 Vardag / 0kommentarer
Plugg och träning har stått på schemat idag. Har skrivit klart nästan hela min reflekterande dagbok, har ungefär 600 ord kvar, och så har vi gått igenom vad vi ska ha med på vår organisationsredovisning på onsdag. Så himla skönt att det är över snart, kommer vara helt klart med allt på onsdag, absolut senast torsdag vilket kommer vara helt fantastiskt! Blev två pass på Atletica idag också, först magdans (som var ascoolt) och sedan dance aerobic :)

Nu sitter jag och flummar med Madde som vanligt, haha :D Och kollar på ett program om barn som hamnar på internatskola när de är åtta år, så hemskt!! Jag tänker aldrig skicka iväg mina barn till en internatskola, aldrig!

Update!

2011-05-17 / 18:22:46 Vardag / 0kommentarer
Har varit riktigt kass på att uppdatera på sistone! Har bara varit så mycket hela tiden... I helgen genomförde vi iaf Coastal Culture, ett evenemang som vår klass har arbetat med i nästan 2 månader. Det blev sjukt lyckat och det var riktigt roligt att vara med och genomföra det :D Känner sig lite stolt så här i efterhand!Nu när CC är över är det bara att ta tag i sitt liv igen och få ordning på allt man skjutit åt sidan. Insåg att det bara är två veckor kvar tills jag flyttar från min älskade lägenhet till Längan, där hela min sommar kommer spenderas.. Har lite hatkärlek till Längan om man säger så, men när man väl är där så blir det nog riktigt bra hoppas jag :) Har iaf börjat packa och så, tänker att det är lika bra att komma igång när man faktiskt har tid till det, tror att nästa vecka kommer bli ganska intensiv och sen åker jag till Fkp och innan dess måste allt vara klart! Men men, jag är en god bit på väg :)


Tillbaka till startsidan