Semlans Dag

2012-02-21 / 22:03:28 Vardag / 1kommentarer
Eller egentligen Fettisdagen, men eftersom det alltid är semlor man äter så tycker jag att semlans dag fungerar också :) Jag, Hedvig och Veronica bakade egna semlor och på kvällen var det fika med nära o kära, mys!

Såhär fina blev dem!

Sju dagar bakåt

2012-02-21 / 21:57:18 Vardag / 2kommentarer
Har haft fullt upp de senaste dagarna! Hade en supermysig fika med tjejerna på Alla Hjärtans Dag och jag hade bakat cupcakes :) Hela onsdagen spenderades i biblioteket pluggandes på exarbetet, tror att vi gick igenom 12-13 böcker! På torsdagen åkte jag till Jkpg och det blev en resa utöver det vanliga som slutade med att vi fick evakuera det sista tåget då det hade gått sönder och jag kom fram tre timmar efter utsatt tid..! Fick möjlighet att testa snowboard på riktigt för första gången (har haft några halv taffliga försök tidigare) och det var riktigt roligt :) Hade ju två kanonbra lärare som verkligen hjälpte mig att komma igång, tack Micke och Jonas. Nu känner jag mig riktigt taggad inför Sälen! Efter en dag i backen var det riktigt skönt att hoppa i min nya One Piece som jag har fått av Micke i Alla Hjärtans Dag/Sälen/inflyttnings-present <3


Alla Hjärtans-dag mys med tjejerna!




Nio timmars pluggande i biblioteket stod på schemat under onsdagen, lite segt men väldigt produktivt :)




Efter första tågförseningen unnade jag mig pommes frites på Burger King, så värt det!




Första gången jag testade snowboard på riktigt, sjukt kul!




Efter en dag i backen var det skönt att hoppa i min nya One Piece, tack för den älskling <3

Alla Hjärtans Dag-fix

2012-02-13 / 22:08:00 Vardag / 0kommentarer

Har haft fullt upp idag med plugg och fixande på skolan inför Alla Hjärtans Dag. Jag har även hunnit förbereda lite inför Alla Hjärtans Dag-fikan som jag och tjejerna ska ha imorgon, kommer bli riktigt mysigt :)


En helt vanlig torsdag

2012-02-09 / 23:07:09 Vardag / 0kommentarer
Det har varit en lugn dag idag, mest bara varit hemma och pluggat. Har även försökt kurera min ömma hals och mitt dunkande huvud, har gått ganska bra ändå!
Har även haft en supermysig kväll tillsammans med Madde och Hedvig. Vi har gjort hallonsmoothie, druckit te och pratat om allt möjligt! Brukar vara fullt upp annars så det är skönt att bara ta en lugn kväll för att sitta och prata utan någon stress :) Ska definitivt göras om!


Juste, min fantastiska pojkvän har fått ett jobb också, det får inte glömmas bort! Grattis älskling!

Sissela 23 år!

2012-02-06 / 22:37:27 Vardag / 0kommentarer
Har varit på födelsedagsfika hos Sissela som fyller år idag! Hon hade gjort egen glass, egen kolasås, egna maränger och egna mandelflarn, riktigt duktig tjej det där :) Och allt var verkligen supergott också! Nu blir det läggdags för jag ska upp tidigt imorgon för att bege mig in till staden, så godnatt.


Tjejkväll!

2012-02-04 / 12:44:00 Vardag / 0kommentarer
Ikväll ska vi ha en riktig tjejkväll! Börjar med middag hemma hos mig med Madde, Corinne coh Micke (får vara med ett tag, sedan slängs han ut ;P). Sen kommer det sju tjejer till hem till mig för att förfesta innan det är dags för Oscars! Kommer bli sjukt roligt :D


Bästa Karin!

2012-02-04 / 12:39:05 Vardag / 1kommentarer
I torsdag fyllde min gymnasiekompis Karin 22 år! Eftersom det bara är en timma och tjugo minuter med tåget från Varberg till Ängelholm tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att hälsa på henne :) Det blev en riktigt trevlig eftermiddag/kväll med massa tårta, vin, ost, kex och oerhört trevligt sällskap! Var inte beredd på att hälften av hennes lagkompisar (volleyboll) pratade engelska så jag blev lite ställd först men efter ett tag kom jag in i det. Var även lite arbetskamrater och andra vänner med, en fantastiskt trevlig afton!
När jag hälsade på Karin i USA!

Fullt upp!

2012-02-01 / 20:31:12 Vardag / 0kommentarer
Har haft fullt upp på sistone med skola, lite jobb och att försöka ta hand om min hälsa! Är lite svårare än vad jag trodde att lägga om min kost samtidigt som jag måste ändra mitt beteende när det gäller stress och liknande eftersom det gör att jag får ont i rygg och axlar, men det är bara att fortsätta kämpa! :)
Igår var en riktigt mysig kväll som spenderades i Appes bastu med tjejerna. Blev givetvis massvis med tjejsnack som alltid, ska definitvit göras om! Idag har jag varit hela dagen i skolan och pluggat inför examensarbetet och metodikkursen. Efter skolan var det Zumba på WEST idrotten, riktigt kul och Madde hade några nya låtar som jag inte hade testat innan. Kvällen blir lugn och ska spenderas framför tv:n för imorgon händer det väldigt roliga saker och då vill jag vara pigg!




Tillbaka till startsidan