NollningNollTio

2010-09-14 / 23:01:01 Vardag / 1kommentarer
Herregud vilken oerhört underbart, fantastiskt bra vecka jag har haft!!
Det började på tisdagen då de tio nollningslagen samlades utanför Campus. Alla hade fått en utklädnad samt en lagfärg, vårat lag var pirater och vi skulle ha något röd- och vitrandigt på oss. De andra var allt från hawaiianer till Tarzan och Janes till spaceinvaderas till schteeekare, så kul att se alla dessa utklädda människor! När alla väl var samlade var det dags att tåga mot stadens torg där Campus Campen skulle gå av stapeln. Tisdagens uppdrag var att göra en lagsång, en lagflagga, fixa så att alla var ordentligt utklädda samt byta en diskborste mot något bättre och detta skulle vi byta till något ännu bättre osv. Vi skulle även fjäska så in i för the Silent Judges, dvs tre helt svartklädda anonyma personer som gav oss poäng för allt fjäsk vi gjorde. Det gick riktigt bra, vi fixade en flagga, en lagsång och vi lyckades byta till oss två stycken DVD-filmer. Vi fjäskade bland annat genom att ge vår "skatt" (guldchokladpengar) till dem, massera dem, ge blommor, sjunga sånger och köpa en pizza till dem. Efter att lekarna var avslutade gick vi till Bodegan där det var invigningsfest hela natten lång, eller iaf till tolv sen tyckte jag och Madde att det var dags att gå hem. Båda två var heeelt slut efter en heldag!

På onsdagen var det på´t igen, dag två av Campus Campen. Det var dags för sjukamp i Stenbrottet. Så sjukt roligt och vi var så sjukt grymma på det. Vi vann fyra utav sju grenar och på de övriga tre var vi topp 4, utav 10! Det var bland annat "enögd motorcykelåkning", säckhoppning och irländskjulafton (Ållympiad-flashback), lapp mot lapp (Donken-flashback) och vattenballongskastning :) Och återigen var det fjäsk för Silent Judges som gällde. Efter att lekarna var avslutade fick vi en uppvisning av två eldslukare och sen var det grillning som gällde. Framåt nio gick vi till Campus där ett lokalband spelade. Efter en hård tisdag och med en stundande föreläsning på torsdag kände vi att det var en lugn kväll som gällde. Var dessutom rätt möra efter två dagar fulla av lekar.

Torsdagen började med en att vi fick en lista med uppdrag som skulle utföras. Alla uppdragen gav olika poäng eftersom de var av olika "svårighetsgrad". Vi lyckades iaf med de flesta, så som att spela instrument på en offentlig plats (gärna på ett tak), ha en salsakurs med minst fem personer på en offentlig plats, ta kort med Bockstensmannen, ta kort på en båt och näcka på offentlig plats (Go Karin! Så grymt!). Sen var det givetvis många många fler, tyvärr missade vi att göra en machosalad, synd.. När tiden för uppdragen var slut samlades vi på torget igen där vi fick köra Zumba med en Zumba-instruktör, så himla kul!! Jag måste erkänna att det kändes i magen dagen efter, hehe lite otränad jag är just nu :P Sedan var det dags för den efterlängtade och välförtjänade pubrundan, vi gick till Nyfiket, Harrys och Cheers and Beers innan det var dags för Oscars. Där dansade vi natten lång!

Avslutningen på nollning var ett Cocktail Party på Societen. Det bjöds på tvårätters middag, spex, uppträdanden och prisutdelning. Vi hade en liten gäst, Jackie Ferm, som fick vara prisutdelare. Varför hon skulle vara där förstod jag inte riktigt men men.. Vi lyckades komma 2:a!! Så grymt bra jobbat Pirater :D Efter sittningen var det dans, dans och åter dans! Det var en oerhört bra avslutning på en extremt lyckad vecka!!

Nu kommer en bildbomb!

















Vi ska vinna, vi ska ta dem, vi ska göra brännvin av dem! Piraterna, Piraterna, Piraterna!

ÅÅÅH vad kul det låter!!! Jag är så jävla avundsjuk, visst är Varberg underbart?! JAG KOMMER SNART!!!

2010-09-15 03:13:16



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback



Tillbaka till startsidan


   1 2 3 4 5 6 789101112

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 101112

   1234 5 6 7 8 910 11 12