What are words

2011-04-25 / 08:07:48 / 2kommentarer
Chris Medina är en av de mest fantastiska människorna som jag har hört talas om. Han förlovade sig med sin flickvän, Juliana, efter att de hade varit tillsammans i 8 år och de hade bestämt sig för att gifta sig 2 år senare. Några månader innan bröllopet var Chris fästmö med i en olycka och hon hamnade i koma. Hon vaknade upp en månad senare men på grund av allvarliga skador på hjärnan så har hon svårigheter med att blanda annat gå och prata. Chris har aldrig haft en tanke på att lämna Juliana, speciellt inte "when she needs him most". För att visa sin kärlek till henne har Chris spelat in den här låten. Det är en av de vackraste och sorgligaste jag någonsin har hört!

Chris Medina - What are wordsOm ni vill veta mer om Juliana finns det en Facebook-grupp som heter For Juliana.

Vååååår!

2011-04-19 / 21:32:50 Vardag / 0kommentarer
Chill i Socitetsparken efter en lång dag i skolan är inte helt fel! :)


Stronger

2011-04-18 / 21:28:33 Vardag / 0kommentarer
Första löpturen för i år och det var sååå underbart!! Vädret var strålande och jag var taggad till tusen :) Now I just have to keep it up!


Lovely Varberg!

2011-04-10 / 18:26:34 Vardag / 0kommentarer
Nu känner man verkligen att våren är här! Har sett flera personer gå ute i t-shirt (lite tidigt kanske..), flera stycken som åkte longboard, jag frös inte om mina händer trots att jag inte hade några vantar och jag känner mig allmänt lycklig och väl till mods när jag är utomhus <3 Det är så underbart att se när alla växter börjar kika fram ur marken och knopparna på träden :) Bör ju också börja med mina allergimediciner snart, enligt min kära släkting som jobbar inom vården är jag redan tre veckor sen... oops :/ Så det är väl bara att sätta igång!

Efter en helt underbar vistelse i Falköping är jag åter i Lovely Varberg, det stället som jag också kallar hem. Lite konstigt ändå, jag åker hem till Fkp och hem till Vbg.. ganska skönt att ändå ha två hem trots allt :)
Nu ikväll blir det iaf räk- och filmkväll med Madde :D Var alldeles för länge sedan nu!

Solen skiner och himlen är blå!

2011-04-07 / 14:26:54 Inspiration / 0kommentarer
Efter en pluggdag inomhus blir det lite New Moon läsning ute i det härliga vädret <3
Nu är inte våren långt borta!!

Lördag!

2011-04-02 / 22:19:32 / 0kommentarer
Har varit en ganska intensiv vecka men det glömmer vi nu för det är lördag och ikväll ska jag och de bästa göra Varberg osäkert! ;)
Mer update imorgon... :)
Tillbaka till startsidan