Nyckeltal

2010-12-28 / 09:53:47 Vardag / 0kommentarer
Idag orkar jag inte skriva något på hemtentan så det får bli redovisning istället. Sitter för tillfället och räknar nyckeltal på fem stycken årsredovisningar för ett företag som arbetar med språkresor. Jag har givetvis min megastora miniräknare till hjälp :) Det är även tur att man har en toppenbra pappa som är redovisningsekonom och som kan hjälpa till så att allt blir rätt!



Om ett par timmar kommer Lisa hit för att fika lite, det ska bli så mysigt!

Mellandagarna

2010-12-27 / 15:44:54 Vardag / 0kommentarer
Har haft en så oerhört mysig och fullspäckad julhelg <3 Och fullspäckat lär det vara framöver också..

Måndag:
Plugga
Fika med Nadja
Äta middag och gå på bio med pappa och Kicki

Tisdag:
Plugga
Fika
Plugga lite till med pappa

Onsdag:
Tandläkaren
Plugga
Fika
Hälsa på Johanna i Alingsås :)

Torsdag:
Åka till Madde i Sthlm :)

Fredag:
Nyårsafton!

Julafton

2010-12-27 / 15:40:20 Vardag / 0kommentarer






Dan före dopparedan

2010-12-23 / 23:00:17 Vardag / 0kommentarer
Igår var jag hemma med två barn istället för ett, fast båda två var friska som tur var :) Jag pluggade hela förmiddagen, skräll! Fast sen på eftermiddagen blev det filmtittande, först Shrek - nu och för alltid och sedan Prinsessan och Grodan. På kvällen gick vi till våra grannarna på glöggfest, det var riktigt trevligt och våra grannar är verkligen helt underbara!
Idag är det dan före dopparedan och det har inneburit julfixande till hundra procent. Städning, matlagning, sista julklappsinköpen och julklappsinslagning. Jag och Gabriella åkte iväg en "snabbis" till stan, hon skulle köpa pannband och så skulle vi förbi apoteket en sväng också. Problemet var bara att resten av Falköping också skulle till stan så det tog en evinnerlig tid att hitta parkering, åkte runt i typ en kvart, tjugo minuter innan jag hittade en! Själva inköpen gick rätt snabbt och smärtfritt ändå men sen skulle jag ta mig ifrån stan, och fastnar i en uppförsbacke på väg ut från parkeringen, lyckat! Med lite hjälp av några snälla förbipasserande kom jag till slut iväg. Då fick jag den brilljanta idén att när jag ändå var ute och åkte kunde jag handla det sista på Ica PA.s istället för det Ica som ligger vid oss. Hade dock inte tänkt på den extremt minimala parkeringsplatsen de har där, men jag lyckades faktiskt få en hyfsat bra plats utan att köra på någon annans bil.. Efter den "snabba" svängen på stan var det bara att fixa det sista och sen anlände farmor och farfar och Kickis föräldrar. Vi har haft det riktigt mysigt med massa god mat och Bingolottos uppesittarkväll. På 18 lotter lyckades vi vinna två stycken nya lotter, helt otroligt egentligen! Men det var mysigt att alla satt och umgicks.
Nu är det dags att gå och lägga sig och invänta tomten :)



Flyt!

2010-12-21 / 13:18:28 Vardag / 0kommentarer
Hemma för vård av sjuk bror idag igen, fast han mår mycket bättre idag som tur är :) Igår satt han i soffan hela dagen och orkade nästan inte göra något alls, idag springer han runt och kastar bollar och vill spela handboll och fotboll och allt vad det nu är! Nu när jag känner att jag inte behöver ha stenkoll på honom hela tiden tog jag tillfället i akt och satte mig och pluggade lite. Lyckades skriva klart hela uppgift 2 på dryga två timmar, skönt!! Nu när jag är ine i ett sånt bra flyt är det bara att fortsätta :D Målet är att vara klar med 4 och 5 också. Så nu är det bara att sätta fart igen!

Filmdag

2010-12-20 / 14:00:32 Vardag / 0kommentarer
Min lilla bror är sjuk idag, stackarn! Så jag är hemma med honom idag så att pappa och Kicki kan jobba. Än så länge har vi kollat på Monsters Inc., Alvin och gänget 2, iCarly och fyra avsnitt av Scooby Doo :) Försöker plugga lite men det går inte så bra, jag vill helst inte lämna honom själv nu när han är så dålig! Får ta tag i det ikväll istället :)


HP-morgon

2010-12-16 / 09:40:56 Vardag / 0kommentarer
Idag är jag ännu sjukare än igår, blä! Så det blir att sitta hemma en dag till.. Jag tänkte ägna dagen åt att plugga, tvätta, städa och packa inför resa till Fkp. Fast först laddar jag lite energi med Harry Potter och de vises sten!


10.12.15

2010-12-15 / 22:11:05 Vardag / 0kommentarer
Lyckade få in ett par timmars plugg, hur effektivt det blev är en annan fråga. Blev lite telefonprat, facebook, bloggfixande, matlagning, filmtittande och så vidare under tiden, hehe. Fast nu känner jag att jag börjar bli riktigt trött i mina ögon (även fast jag kom ihåg glasögonen) så något bra har jag nog gjort :)
Kollade på Superhjältarna, eller The Incredibles som den egentligen heter. Disney och Pixar gör riktigt bra filmer! Såg en annan som de gjort, How to train your dragon, häromdagen, den var också riktigt bra. Förstår att Andreas hade väldigt rätt när han, i försök att övertala mig att köpa den, berättade att den hade blivit utsedd till årets bästa film. Trots att han var så ofattbart söt så blev det ingen film... då!
Nu är det läggdags, blir nog en hemmadag imorgon så att jag blir frisk någon gång!!
Natti natti

The Call

2010-12-15 / 15:27:56 Vardag / 0kommentarer
Jag har gått och blivit sjuk igen, skräll! Eller blivit sjuk igen är väl inte helt korrekt, jag är ju lite småsjuk hela tiden och då och då blir det värre så det är det som har hänt.. Blir så oerhört trött på detta!!! Vill bara bli frisk och orka ta hand om saker och träna och inte hela tiden känna att jag är svag :(
Så idag har det blivit en "inte-göra-särskilt-mycket"-dag. Började med att kolla på X-men 2, sen satt jag framför tv:n nere hos Madde som ska åka till Sthlm idag, I´m gonna miss her! Vid kvart i tolv tog vi bussen till stan och jag handlade lite mat. Efter det gick jag till Johanna och fikade och pratade om vad vi tycker vore kul att göra med WEST aktivitetsgrupp nästa år, det var mysigt! Sen hängde jag med henne en sväng på stan innan det blev buss hem igen, orka gå! Nu ska jag försöka plugga lite, känns inte som att det kommer gå så bra med tanke på den sprängande huvudvärken jag har. Men iofs, om De fyra musketörerna på Längan har pluggat idag så ska jag banne mig också göra det, haha!

Dagens låt: The Call - Regina Spektor

Dagens kommentar

2010-12-14 / 17:37:38 Vardag / 0kommentarer
Spelar ingen roll om det är svenska jordgubbar, vi ska ju inte prata med dem ändå!
- Italienaren i Halv åtta hos mig

Knäpp blir jag!

2010-12-12 / 19:50:41 Vardag / 0kommentarer
Börjar känna en känsla som ligger i närheten av ångest just nu, för jag gillar verkligen inte skräckfilmer! Jag blir helt knäpp i huvudet och får för mig att jag ser saker överallt.. Måste fortfarande kolla så att inte Jason från Friday 13th står på vår veranda varje gång jag kommer hem på kvällen och den filmen såg jag för ett och ett halvt år sedan! Men vad gör man inte för sina vänner :) Kanske är bra om jag tuffar till mig lite också, haha! Om jag inte lyckas med det så har Madde lovat att hon kan sova här uppe om jag vill :)

Back in Varberg

2010-12-12 / 16:42:30 Vardag / 0kommentarer
Nu befinner jag mig återigen i Varberg efter en helg hos farmor och farfar :) Det har varit fullt upp hela helgen, i fredags bar det av först till Fkp där jag hoppade in i familjens bil och så körde vi vidare till Skövde där det blev julshopping med alla syskon. Sen fortsatte vi färden till farmor och farfar i Hammar. På lördagen var det dags för farfars 70-årskalas. Det kom så mycket folk och det var fullt upp hela dagen, men det var bara roligt! Något som är mindre roligt är de ca 2 kilo jag förmodligen har gått upp under helgen, går inte att stå emot all god mat och att det var öppet hus med mat framme hela tiden gjorde ju inte saken bättre, haha :P Nu börjar jag bli frisk så dessa två kilon ska snart vara ett minne blott ;)
Ikväll blir det filmkväll hos mig och Madde, vi ska se Paranormal Activity 1&2!!!!! Att jag har gått med på det här är egentligen fullkomligt ofattbart, men vad gör man inte för sina vänner? Jag har fått tillåtelse att blunda hela filmen om jag vill så det ska nog lösa sig, haha!
Nej nu ska jag städa lite med min nya dammsugare som jag har fått av pappa och Kicki :) Har inte orkat släppa hit den tidigare, men nu är den här och det kommer bli så mycket roligare att städa, yey :D
Over and out.

Hidden Away

2010-12-08 / 20:04:19 Vardag / 0kommentarer
Det är helt otroligt vad mycket saker, som egentligen är fasansfullt tråkiga, man gör istället för att plugga... Mitt rum ser som vanligt ut som ett bombnedslag och likaså köket, vilket inte är bra! :S Jag har kommit fram till att jag som vanligt har för mycket saker, jag har väldigt svårt för att slänga saker och någon gång kommer man säkert använda den där saken som man faktiskt aldrig kommer använda! Vilket leder till att jag har sååå mycket saker som bara ligger och tar plats vilket resulterar i att de sakerna jag faktiskt använder inte har någonstans att vara. Så därför tog jag tag i projektet Rensa och organisera! Blev något bättre faktiskt, har fyllt nästan en väska med saker som jag inte vill slänga men som jag ska ställa hemma hos pappa och Kicki istället :) Har fått lite mer ordning iaf! Har även hunnit tvätta nästan alla mina saker samt organiserat i det lilla förrådet jag har i hallen. Duktiga jag :)
Som en glädjande nyhet efter allt mitt hårda slit upptäckte jag att jag hade fått ett litet paket på posten. Det innehöll en av världens genom tiderna bästa film, Inception <3 Får se om jag tittar på den idag eller om jag håller lite på det :P
Här kommer iaf lite bilder på mitt stökiga rum:


Jag slänger med en bild på Inception också :)

Nu ska jag försöka plugga lite, trots att jag är helt slut efter att ha pluggat hela dagen i skolan! Känner redan på mig att det kommer gå sådär, haha.

Fina fisken

2010-12-07 / 22:18:50 Vardag / 0kommentarer
Haha, ser ni vad det står?! ;O

Plugg, plugg och åter plugg...

2010-12-06 / 18:45:20 Vardag / 0kommentarer
Idag var det segt att gå upp, var verkligen helt slut! Tog mig iaf iväg till skolan i tid, var till och med för tidig men det är ju egentligen inget konstigt för mig.. jag kan ju försova mig en timma och ändå vara i tid! :P Var redovisningsföreläsning som stod på programmet, var helt slut första delen men efter en kaffe som införskaffades på rasten kände jag mig som en människa igen!
Jag, Madde och Corinne var så ambitiösa så att vi gjorde alla räkneuppgifter på lunchen, körde på med marknadsplanen sen efter det, så skönt att vi snart är klara! Väl hemma igen var det ännu mer plugg och nu är jag klar med allt jag ska tills imorgon så nu har jag resten av kvällen ledig, me like!
Snart bli det mat och sen lite tv3-play med Madde! :)

20-årsfirande i Varberg

2010-12-05 / 14:36:50 / 0kommentarer
Igår var det firande av min födelsedag här i Varberg :) Jag, Madde, Corinne och Johanna körde en heldag som började på Kallbadhuset där det var bastu, bad i havet och lite skumpa! Sen chillade vi lite innan det blev middag och tårta, lite lekar och sen Oscars! Så himla bra dag och kväll!
Tack tjejer, ni är underbara <3







Jul på Liseberg

2010-12-05 / 14:07:10 Vardag / 0kommentarer
I fredags åkte jag till Göteborg för att träffa Andreas :) Vi hade inte setts sen oktober någon gång så det var trevligt! Vi käkade mat; fläskfile, rotfrukter i ugn och sås, riktigt gott! Sen fick han sin present av mig, en kväll på Jul på Liseberg. Fast det var lite halvt till mig själv också för jag har velat gå på det jättelänge nu. Det var mysigt med alla lampor, bodar och tomtar :) Vi hade tänkt gå på bio också men vi hittade inget bra så det vi hyrde film istället, fast jag somnade efter typ fem minuter, haha!




Räkor och manikyr

2010-12-02 / 21:16:17 Vardag / 0kommentarer
Ikväll har jag och Madde haft räkkväll framför filmen 21 :) Jag satt och gjorde fransk manikyr samtidigt, det blev ovanligt bra faktiskt! På sistone har jag blivit så sjukt rastlös, måste hela tiden göra något..
Imorgon blir det mer lussekatts- och Julfestbiljett försäljning på Campus innan jag ska bege mig med tåget till Göteborg. Där ska jag träffa Andreas, vi ska gå på Jul på Liseberg och bio! Ska bli så kul :D
Nej, nu blir det lite Sweet Little Lies och sen sova!

Lussekatter och Julfestbiljetter @ Campus Varberg

2010-12-02 / 11:18:18 Vardag / 0kommentarer



Julmys!

2010-12-01 / 22:18:59 Vardag / 0kommentarer
Första december idag, och inte alls långt kvar till jul! Jag har faktiskt julpyntat lite grann här i Varberg, hittade lite smått och gott på Ullared. Eftersom jag inte kommer vara här över julhelgen tänkte jag bara ha några få saker. Nu är det bara en julstjärna och sen är jag klar :)
Here are som pics..






10.12.01

2010-12-01 / 09:06:24 Vardag / 0kommentarer
Igår var det pannkaks-kalas med Madde och Caroline :) Så mysigt så! Installerade även ett photoshop program som jag försöker fatta men det går inte så bra, haha. Får sätta mig någon dag när jag har tid och leka lite med det :)
Idag blir det Blondie-möte i skolan. Vi ska fortsätta med vår marknadsplan, förhoppningsvis kommer vi långt, vore så skönt att bllir klara med den innan jul..

Var riktigt vackert ute idag när vi vaknade. Älskar vinter <3




Tillbaka till startsidan