Utanfor Nambucca Heads

2010-03-22 / 07:30:32 Australien och USA 2010 / 0kommentarer
Hade riktigt trevligt igar. Vi kopte kott, potatis, sallad och... bearnaisesas! Trodde vi iaf, smakade inte bearnaisesas nagonstans. Madeleine blev sa besviken, hon hade pratat om bearnaisesas hela dagen och nar vi hittade den blev hon overlycklig. Men men, maten var riktigt god anda :)
Efter att vi hade atit gick ett stort gang, bestaende av surfcampare, ner till stranden. Vi hade med lite dricka, en ipod, nagra handdukar att sitta pa och en pannlampa (varfor nagon ens tar med sig en pannlampa pa resan forstod jag inte riktigt men den kom ju val till hands faktiskt). Det var sa himla underbart att sitta dar och hora vagorna sla in mot stranden, se stjarnorna uppe i himlen och bara prata och umgas med varandra. Efter en liten stund kom det mer folk och joinade. Jag har nog inte skrattat sa har mycket pa lange som jag gjorde igar, det basta pa hela kvallen var nog nar E trillade ner i tva meter djupt hal. Jag och I springer dit for att forsoka fa upp henne och trots att vi hade lampan med sa var det sa svart att se nagot. Som tur ar lyckades E ta sig upp sjalv, ingen skada skedd. Eftersom jag skulle upp klockan sex pa morgonen sa gick jag och la mig typ halv ett. Kommer sakna alla surfcampare men man har ju alltid Facebook ;)

Idag borjade dagen med att jag inte hittade alarmet sa jag vackte typ upp hela mitt rum, sorry. Nar jag val var nedpackad och klar borjade jag ga mot fukoststallet som jag varit pa varje morgon, de oppnade klockan sex vilket var toppen. Kopte tva banan- och valnottsbrodskivor med kanelsmor pa och sa farskpressad apelsinjucie till det, mmm! Kankse inte varldens basta frukost, men sa himelskt god <3
Kom fram till busstationen en halv timma for tidigt men jag hade sa "trevligt" sallskap av en man som sag ut som en uteliggare men som pastod att han var busschauffor. Han hade iofs koll pa nar varenda buss skulle avga men han sag verkligen hemsk ut, barfota och med fullstandigt smutsiga och trasiga klader. Som tur var satt lite andra manniskor dar ocksa annars hade det blivit laskigt aven fast han verkade vara valdigt snall.
Kom iaf ivag med ratt buss och akte till Casino dar jag bytte till ett tag som tog mig till Nambucca Heads. Dar hamtade Col upp mig och sa akte vi till hans jobb ett par timmar. Jag satt och chillade lite framfor datorn, skickade lite mail, kollade lagenheter och anmalde mig till hogskola. Det blev Event Management i Varberg som forsta alternativ, hoppas att jag kommer in, vore sa roligt. Maste aven forsoka fixa en lagenhet vilket inte verkar vara det lattaste, speciellt inte fran Australien.

Nu sitter jag hemma hos Janelle och Col ut pa landet utanfor Nambucca Heads. De har 2 grisar, 1 hast, 2 katter, 2 hundar, 1 fagel, massa honor och 30 kor. En riktigt bondgard med andra ord, men det ar kul att se lite annat ocksa. Far se lite hur lange jag stannar har, sen bar det av till Avoca igen. Orkade inte aka langre upp langs kusten till Surfers Paradise och Fraser Island som jag hade planerat, var helt slut efter resan och jag vill hinna traffa alla dar nere innan jag aker hem ocksa, ar bara 2 veckor kvar! Tiden gar verkligen fort.

Bye




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback



Tillbaka till startsidan


   1 2 3 4 5 6 789101112

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 101112

   1234 5 6 7 8 910 11 12