Varberg!!

2012-07-25 / 13:07:38 Sommaren 2012 / 0kommentarer
Anlände till Varberg runt elva igår förrmiddags och begav mig direkt till poolen nere i Apelviken. Där slappade jag med en bra bok och glass tills Madde slutat. Därefter blev det lite mer solning på Damernas innan det var dags att fixa sig för kvällens bravader, Badjävlar! Blev en härlig kväll med mycket skratt och lagom med sangria ;)
 
 
 
Förväntansfulla tjejer innan Badjävlar :)

Blåbärsmuffins

2012-07-24 / 15:11:09 Sommaren 2012 / 0kommentarer

Blåbären som jag plockade hemma hos farmor och farfar fick hamna i en muffinssmet. Jag tyckte att de blev hur goda som helst, älskar allt som har blåbär i sig :)


Helgen i kort

2012-07-23 / 11:10:41 Sommaren 2012 / 0kommentarer
Har haft en fullspäckad helg som började i fredags när jag och Micke tog hans pappas motorcykel till farmor och farfar i Hammar. Där gick vi supergod middag och så satt vi och pratade tills klockan började närma sig tolv, riktigt mysigt! På lördagen blev det en tur in till Askersund där vi åt glass och kollade lite på raggarbilar, väl hemma i stugan tog killarna sig an ett problem med motorn på farfars båt medan jag gav mig in bland snåren för att plocka blåbär :) Lyckades få ihop lite grann, men önskar att jag hade haft mer tid på mig. Efter lunchen åkte vi hemåt igen för att svira om till Hawaii-klädsel och åka på fest. Har tyvärr inga bilder då ingen av oss hade några fickor på kläderna (eller, ja, Micke kom på efter halva kvällen att han faktiskt hade tre, men då var det redan försent :P). Igår blev en slappardag hemma och sen på kvällen besökte vi goda vänner och åt sushi och kollade på film, väldigt trevligt! :)

Dubbelt upp med Emma Stone

2012-07-20 / 14:36:56 Film / 0kommentarer
Igår blev en riktig fixardag med projekt, tvättning och diverse småplock :) Kände mig helt slut sen på kvällen men orkade trots allt med två filmer med Emma Stone, Easy A och Crazy Stupid Love. Tycker att hon är en riktigt bra skådespelerska och jag diggar dessa två filmer starkt!
 
 
 
Senare idag ska jag och Micke åka Vättern runt, med ett depåstop hos farmor och farfar, kommer bli mys :)

Projekt

2012-07-18 / 12:04:15 Vardag / 0kommentarer
I eftermiddag åker Micke och en av hans vänner till kusten så jag blir själv i tre dagar. Ska ta vara på den tiden och hålla på med ett lite projekt här hemma :) Vi har fått ett jättefint gammalt träskåp som jag ska göra om och fixa till mitt alldeles egna skåp, som jag sedan ska fylla med alla mina pysselgrejjer! Stay tuned!

Håller tummarna!

2012-07-17 / 14:48:29 Vardag / 0kommentarer
Har sökt tre stycken jobb och håller tummarna för att jag ska få dem! Vore så skönt att ha någonting att göra på dagarna istället för att bara sitta hemma och plugga :) Men vi får se vad som händer!

Måndagsmys

2012-07-16 / 17:37:06 Film / 0kommentarer
Ikväll blir det sushi på vårt favoritställe och sedan biomys :) Vi ska se The Amazing Spider-Man i 3D, kommer nog bli grymt. En riktigt mysig måndag med den jag tycker om mest!
 

Promenad

2012-07-16 / 15:17:00 Sommaren 2012 / 0kommentarer
Idag passade jag och Micke på att ta vara på det fina vädret genom att gå en lång promenad runt Munksjön! Tog en liten mysig fikapaus inne i stan halvvägs. Blev ungefär 6 kilometer och vi hann hem innan det riktigt tunga regnet började falla :)
 
Vi hade fint väder hela vägen, men man ser regnmolnen som börjar rulla in...

Astrid Lindgrens Värld

2012-07-16 / 14:14:02 Sommaren 2012 / 0kommentarer
Var på Astrid Lindgrens Värld igår och blev som ett barn på nytt! Jag tycker verkligen om hennes böcker och det var riktigt mysigt att gå runt och titta på alla miljöer som de har byggt upp, dock verkar allt ha krympt sen sist jag var där... ;) Riktigt trevlig dag som sedan avslutades med spontan badminton!
 
Blev lite sugen på att köpa den här :)

Klar med Digitala bilder!

2012-07-15 / 08:30:07 Vardag / 0kommentarer
Äntligen är jag klar med kursen Digitala Bilder :D Skickade in den sista uppgiften i fredags efter x antal timmar framför datorn! Så nu tar jag lite mini-semester innan det är dags att ta tag i CSS-kursen :)
 

Liseberg

2012-07-11 / 22:43:47 Sommaren 2012 / 0kommentarer

I måndags passade vi på att åka in till Göteborg för lite shopping samt besök på Liseberg :) Vi började dagen i/på Haga där vi åt lunch och hittade lite smått och gott. Sedan gick jag och Lina i lite butiker på Nordstan, innan det var dags för Liseberg. Hann med middag, fyra åkturer och allsång med Lotta innan det var dags att bege sig tillbaka till stugan igen efter en härlig dag :)


Wakeboard!

2012-07-11 / 22:38:34 Sommaren 2012 / 1kommentarer

I söndags blev det en tur med båten och då passade vi på att åka wakeboard! Det var hur kul som helst och jag önskar att jag hade orkat mer, men man blev heeelt slut i hela kroppen. Det var det dock värt :D


Fiskebäckskil

2012-07-07 / 11:15:31 Vardag / 0kommentarer
Har lämnat Jönköping och åkt till västkusten, närmare bestämt Fiskebäckskil! Än så länge har vi hunnit med en båttur, årets första dopp i havet, ätit massvis med god mat, lite shopping och spelat spel :) Idag är det boule-turnering som står på schemat. Det är tydligen något som anordnas varje år och jag tror att det är hela 27 lag med i år, jag och Micke ska spela tillsammans och vi hoppas på att komma långt på nybörjartur ;)
 

Frisören

2012-07-04 / 14:25:08 Vardag / 0kommentarer
Besök hos frissan igår, blev supernöjd med färgen, men frisyren blir alltid lite konstig när man inte fixar den själv så fick bli en bild när jag hade mängder av folie i huvudet ;) Senare på kvällen blev det hemmagjord pizza på Stattutgatan, inte fel inte :)
 

Sjukling..

2012-07-03 / 13:03:50 Vardag / 0kommentarer
Har gått och fått ont i halsen vilket inte alls är roligt :/ Ändå trotsade jag det och tog mig till Falköping igår för att fika med Mickis och fira min lillebror som fyllde hela 10 år!! Stora killen :D Blev tacos, paketöppning och fika, riktigt mysigt! 
Idag blev det ett besök hos tandläkaren där jag fick veta att mina tänder såg helt perfekta ut och jag kunde gå därifrån efter 10 minuter, skönt! I eftermiddag ska jag till frisören och så får jag nog ta tag i plugg ikväll, lever ett spännande liv ;) 
 
Förresten hade vi inflyttningsfest i lördags, vilket var superkul!! Så kul att jag inte tog några kort överhuvudtaget.. inte på våra snygga outfits, inget på den stylade lägenheten (MIcke tyckte det kändes som att vi skulle ha visning ;P) och inga kort på all mat jag hade fixat! Men men, vi hade iaf kul! :)




Tillbaka till startsidan