Bra start!

2012-01-24 / 10:12:00 Vardag / 0kommentarer

Var nyligen hos en dietist för att få hjälp med mina magproblem och enligt henne ska jag äta 5-6 små mål mat om dagen, alltså frukost, lunch, middag och 2-3 mellanmål. Tyvärr är jag en person som väldigt ofta tar den enkla vägen i köket och gör något som är snabbt, lätt och i många fall inte så nyttigt för mig. Men nu ska det bli ändring på det! Var på Hajen i lördags och fyllde kylen, frysen och skafferiet med massa bra mat som samtidigt inte är så svår att göra :)
Till frukost idag blev det havregrynsgröt med linfrön, kanel och hallon samt ett glas Proviva Nypon. Har även gjort en smoothie på hallon, banan, yoghurt, vetekli och linfrön till ett av mellanmålen, blir morotstavar till det andra. Lunch blir en matlåda med pasta o köttbullar och ikväll ska jag testa att göra Power Pitas! Känns som att jag har fått en bra start, det viktigaste nu är bara att försöka hålla i det också ;)

Dagens frukost!


Sherlock Holmes

2012-01-23 / 23:17:42 Vardag / 0kommentarer
Såg Sherlock Holmes: A Game of Shadows på bio igår med ett gött gäng! Riktigt bra film som jag rekomenderar starkt!


Slödag

2012-01-15 / 21:53:58 Vardag / 0kommentarer
Kvällen igår blev väldigt lyckad, dock ingen utgång för min del. Låg och kollade på en film istället samtidigt som jag väntade på att Corinne skulle komma hit efter Oscars. Tydligen hade det inte varit så roligt och jag hade inte missat så mycket så det var väl "tur"!
Idag har varit en riktig slödag. Jag och Corinne kollade på en riktigt bra film efter frukosten, The Great Debaters hette den, rekomenderar den starkt! Sen blev det pannkakor hemma hos Madde innan vi gick för att se på en Wic-match. Tyvärr förlorade de, men vi hade en trevlig stund ändå, skönt att komma ut och göra något. Väl hemma bestämde jag mig för att kolla på Dear John, var ett tag sedan och jag minns inte att jag grät så mycket som jag gjorde idag förra gången... Men men, vissa dagar är man mer känslig! Riktigt bra film iaf :)
Nu blir det sängen, har presentation i Stoytellingen imorgon och då måste jag vara utvilad!

2012's första utgång

2012-01-14 / 15:21:44 Vardag / 0kommentarer
Haft en riktigt go dag än så länge! Började dagen med att prata med min älskling i telefonen = fantastisk start :) Fortsatte sedan med att städa, tvätta, spendera x antal timmar framför 9gag.se , laga pannkakor och tagga inför ikväll då det är dags för årets första utgång! Jag, Madde och Corinne börjar med en förförfest hemma hos med mat och iorgdningsfixande, sen vlir det en helt vanlig förfest hemma hos Sissela (Förfesten is still alive!). Därefter blir det Oscars där vi ska dansa hela natten lång!

Baklängesfesten 2010

Fredag den 13:e

2012-01-13 / 20:31:00 Vardag / 0kommentarer
För många är den här dagen en otursdag, men inte för mig :) Har haft en riktigt bra dag och fått massa saker gjort, bland annat hämtat min cykel från servicen, skrivit ut två arbeten, städat, tvättat och fyndat lite på Hemmakväll, köpte 12 filmer för totalt 229 kronor :D
Nu på kvällen har jag sett två utav dem och ätit resterna från gårdagens Pad Thai, ska nog unna mig lite manikyr sen också!

Och sen gick det utför...

2012-01-12 / 21:40:45 Vardag / 3kommentarer
Kände att jag hade en riktigt bra start med plugget den här veckan, men sen gick det helt utför...


Nu ikväll blev det iaf myskväll med Madde och Corinne, vi kollade på Moulin Rouge och åt Pad Thai :) Imorgon blir det massvis med fix och ringandes runt till hyresvärdar, wiee!
Godnatt!

Look After You

2012-01-10 / 09:15:00 Vardag / 1kommentarer
Sitter vid mitt köksbord med en varm kopp te och lyssnar på The Fray samtidigt som jag försöker plugga, vill dock hellre titta ut på den fantastiskt vackra utsikten jag har!! Dags att ta på mig mina glasögon och försöka hitta min inre plugghäst :D


Dagens låt: Look After You - The Fray

Cupcakes!

2012-01-09 / 22:31:19 Vardag / 0kommentarer
Var på Ullared i söndags och där fyndades jag en muffinsplåt och fyra sorters muffinsformar i fina färger :) Köpte även en ny receptbok med enbart muffins och cupcakes, nu ska här bakas!! Tror dock att det tar ett tag att få till lika fina som på bilden nedan, men övning ger färdighet..


Jul och nyår

2012-01-09 / 21:47:45 Vardag / 0kommentarer
Efter tre veckor av "ledighet" är jag tillbaka i Varberg och tagit tag i livet igen! Har verkligen haft det toppenbra och bara njutit av att kunna umgås med vänner och familj. Julafton firades i Ljung och det var hur mysigt som helst, roligt att fira riktiga julen med släkten på Kickis sida. I mellandagarna var jag i Jönköping några dagar och shoppade på mellandagsrean, eller jag shoppade men det var inte mycket utav det som var på rea :P Hittade iaf massvis med fina kläder, lite småplock, en hårtork (som var julklapp från mammsen), ett armband osv. Innan det var dags att bege sig till Södertälje för att fira nyår så hann jag med att träffa syster och hennes man samt lite vänner :)
I Södertälje var det verkligen kanoners. Stugan var jättemysig, vi spelade massa roliga spel, lagade jättegod mat och bara tog det lugnt! På tolvslaget lystes hela himlen upp av fyrverkerier och jag fick en nyårskyss av min fantastiska pojkvän <3 Kunde inte ha varit bättre!



Hade som tur var min nya fina mössa med mig så att jag inte frös om mina öron när vi stod utomhus :)




Tillbaka till startsidan