1 år med <3

2012-04-27 / 18:58:12 Vardag / 1kommentarer


Kavat i Egoboost

2012-04-27 / 18:51:00 Event Management / 0kommentarer
Egoboost har med ett repotage om Kavat Eventbyrå i det senaste nummret. Var givetvis tvungen att läsa det så köpte en tidning till tåget hem idag :)

Ursäkta den suddiga bilden, tagen på tåget :P

Vianor konferens

2012-04-27 / 18:44:38 Event Management / 0kommentarer
Igår och idag har Kavat hållt i konferens för Vianor uppe på Mössebergs Kurort. Riktigt roligt att få vara med och de deltagande verkade vara riktigt nöjda!

Pysslande!
Live-Rumble :)
Kreativ workshop

Sjuk :(

2012-04-24 / 14:09:42 Vardag / 0kommentarer
Har gått och dragit på mig en ordentlig förkylning :( Är snuvig, har ont i halsen och huvudet, har feber och lyckades till och med tappa bort min röst i söndags :/ Men jag börjar bli lite bättre, har inte känt mig febrig idag och man hör nästan hela tiden vad jag säger! Igår arbetade jag hemifrån, ville ju inte smitta ned någon på kontoret, och tog en lugn hemmakväll med film, te och fruktsallad. Tänkte att om jag proppar mig full med C-vitaminer kanske det hjälper :) Hade i mango, apelsin och vindruvor, helt gudomligt!

Ursäkta den dåliga bilden, orkade inte gå upp från soffan och hämta min kamera, som jag för övrigt inte har visat bild på, så den kommer också här :) Fick den av Micke <3

Brunch

2012-04-22 / 14:11:08 Vardag / 1kommentarer
Igår var en riktigt mysig kväll med tjejerna. Vi åt räkor och satt och pratade halva natten. Idag var jag, Madde och Corinne och åt brunch på Stadshotellet här i Varberg. Det var så himla mysigt och maten var så sjukt god!! Här kommer bildregn :)






En riktigt bra avslutning på en helt fantastisk helg <3

Fika med tjejerna

2012-04-21 / 15:31:30 Vardag / 0kommentarer
Har varit en riktigt go dag hittills, ganska lugn eftersom både jag och Madde fortfarande är sjuka. Hon börjar bli lite bättre, medan jag fortsätter bli lite sämre, men det vänder nog snart :) Blev fika på stan med Hedvig och Sissela också, supermysigt! Försöker verkligen passa på att ses så mycket som möjligt när jag väl är i Varberg så därför kör vi räkfrossa ikväll också!




The Hunger Games

2012-04-20 / 18:48:02 Vardag / 0kommentarer
För ett par veckor sedan såg jag och Micke The Hunger Games på bio. Jag tyckte att den var sjukt bra! Var tvungen att köpa boken och när jag hade läst ut den köpte jag de två sista också :)  

Longboard!

2012-04-19 / 09:27:25 Vardag / 0kommentarer
Anlände till Varberg igår kväll, blev catch up med Madde och te innan det var dags för oss sjuklingar att sova. Idag är väl vädret inte det bästa, men det är iaf uppehåll vilket innebar att jag tog min lånade longboard (tack Jonas!) till skolan :) Kändes lite smått ostabilt, men jag har bara åkt en gång sen förra sommaren så det var förväntat! Nu blir det skola idag, Kavat-jobb imorgon och i helgen häng med tjejerna, kommer bli awesome!! :D


Underbara Clara & Annakarin Nyberg

2012-04-17 / 16:30:16 Event Management / 0kommentarer
Nu har vi varit på föreläsningen Bloggar och Business med Underbara Clara och forskaren Annakarin Nyberg. Eftersom jag inte hade någon aning om vad det skulle handla om så hade jag inte heller några förväntningar. Resultatet blev att jag tyckte att den var riktigt bra och intressant, fanns väl vissa småsaker som jag saknade, men överlag var den riktigt bra :) Fick lite tankar om hur jag ska göra med min blogg, men de måste filas lite först innan jag sätter igång!

Bra start!

2012-04-17 / 16:10:41 Event Management / 0kommentarer
Startade dagen med te från Espresso House medan jag väntade på tåget mot Skövde. Satt bara och njöt av den underbara utsikten över Vättern samtidigt som jag ladde för en spännande dag med föreläsning av Underbara Clara och Annakarin Nyberg :)



Söndag

2012-04-15 / 21:09:51 Vardag / 2kommentarer
Fixarsöndag har jag och Micke haft idag :) Har röjt upp i sovrummet, hallen, köket och vardagsrummet och stuvat om lite gejjer samt burit upp massa på vinden. Skönt att ha fått lite mer ordning! Kvällen har blivit väldigt datordominerad, jag har arbetat på metodrapporten med Johanna via Skype medan Micke och Jonas sitter i köket och arbetar med Boardlifes hemsida. Har dock hunnit med att slänga ihop en muffinsats så att vi har något att mumsa på :) Ska nog lämna datorn snart och mysa ned mig i soffan med en kopp te och The Hunger Games: Mockingjay (3:e och sista boken i serien, spännande!)!

Men först kommer en bild på vardagsrumshörnet som jag har parkerat mig i under kvällen :) En del av lägenheten som faktiskt är klar till 99 procent. Resten kommer det bilder på när det är färdigt!

Leva & Bo

2012-04-15 / 20:59:21 Event Management / 0kommentarer
Leva & Bo mässan blev en riktig succé och det var så himla roligt att arbeta med den. Jag har varit ansvarig för informationsdisken och hjälpt både mässutställare samt besökare. Lokala utställare blandades med kända föreläsare och artister så som Blondinbella, fd. statsministern Göran Persson, Bygglovs-Willy och Charlotte Perelli! Mässan var superfin, besökarna var riktigt nöjda och vi nådde målet 10.000 besökare :) En kanonbra helg!

Iordningfixande i föreläsarna/artisternas loge

En något suddig Göran Persson

Halva mässan från ovan

Vi i personalen syntes iaf ;)

Hösten 2012

2012-04-15 / 20:46:25 Vardag / 0kommentarer
Har sökt lite kurser inför hösten 2012 :) Eftersom jag inte har någon aning om vad som händer i sommar och definitivt inte efter sommaren tänkte jag att det är lika bra att söka någon form av utbildning till hösten för säkerhetsskull. Först hade jag en tanke om att läsa det tredje året på min utbildning som är i Borås, men var inte särskilt sugen på det så jag plockade ihop lite egna kurser istället som jag tror är lite roligare! Färglära, grafisk design, grafisk design för web och grafisk produktion tror jag kan bli riktigt kul :D


Vecka 3

2012-04-15 / 20:40:00 Event Management / 0kommentarer
Är redan inne på 3:e veckan på praktiken, tiden går så fort! Nu är snart en tredjedel klar.. Blir en kort vecka på kontoret då hela torsdagen, fredagen och lördagen spenderas på Leva & Bo mässan i Falköping. Har blivit mycket förberedelse inför mässan, men det är bara roligt. Ser fram emot att verkligen arbeta praktiskt med ett evenemang. Även om det är väldigt roligt att sitta på kontoret och göra det mer administrativa evenemangsarbetet är det ändå roligast med ett genomförande :)

En av väggarna på kontoret, så kul att vara på en inspirerande och kreativ arbetsplats!

Påsk!

2012-04-11 / 14:18:27 Vardag / 0kommentarer
Har haft ganska fullt upp på sistone så här kommer en hel drös med blogginlägg för att uppdatera lite ;)

Jag hade en supermysig och väldigt skön påsk! Hela helgen spenderades i Jonas och Linas sommarstuga i Fiskebäckskil med ett gäng goa männsikor. Vi promenerade, spelade fotboll, åt mat, läste, lekte med Love, drack vin, spelade spel, pratade och åt ännu mera mat!! Skönt att bara ta en helt lugn helg utan något särskilt planerat :)
Supergod fruktsallad som vi åt en av kvällarna!

Påsktårta!

Världens bästa pojkvän!

2012-04-04 / 19:16:20 Vardag / 1kommentarer
Min underbara, fantastiska pojkvän och två av hans fantastiska vänner har målat färdigt sovrummet medans jag har varit borta! Blev så oerhört glad när jag såg hur fint det har blivit!! :D Blev verkligen jättefint! Och skönt att slippa det röda...

Före:

Efter:
(Lite halvdålig bild, men man ser ju skillnaden)

Kort vecka

2012-04-04 / 19:09:54 Event Management / 0kommentarer
Det blev en kort vecka på praktiken, dels på grund av att jag hade en obligatorisk opponering i skolan idag och dels för att det är påsk i helgen. Har varit ganska två ganska lugna dagar med mycket kontorsarbete, var även ett möte i Skara igår. Riktigt inspirerande projekt som vore roligt om det gick att genomföra :) Väldigt kul att få var med på ett säljmöte och se hur det går till! Igår eftermiddag var det dags att ta tåget till Göteborg för ett litet pluggstop med Johanna innan jag for vidare till Varberg.

På kafet i Göteborg hade de supersöta tekannor, vill ha!

Måndag

2012-04-02 / 21:33:04 Event Management / 0kommentarer
Nu är det måndag igen och för ovanlighetens skull hade jag inga problem att ta mig ur sängen imorse. Beror antagligen på att det är ljusare på mornarna, att jag har börjat vänja mig vid att gå upp klockan 6 och för att jag tycker att det är så härligt med praktik! Verkligen stor skillnad på att sitta i skolbänken och att faktiskt arbeta praktiskt med något. Idag har det varit en kontorsdag med diverse småfix inför kommande evenemang och happenings. Har ägnat stor del av dagen till att lägga upp kort info om alla utställare som ska delta på Leva & Bo mässan den 13-14 april i Falköping.
Nu på kvällen har jag tvättat för första gången sedan vi flyttade in (på tiden) och läst igenom en metodrapport inför onsdagens seminarie/examination. Snart kommer Micke hem och då blir kräftsoppa med baguette, mums :)

Lite bilder..

Det här superfina anteckningsblocket har jag fått av Emma (fick två andra också, men det här är min favvis). Mycket roligare att skriva plugganteckningar i ett sådant :) Fullkomligt älskar det!
Mitt nya favvote, Gamla Söder :)

Utflyttningsfest

2012-04-02 / 21:20:33 Vardag / 0kommentarer
I helgen var det Utflyttningsfest hos Johanna på Längan. Det var en riktigt kul kväll med massa galna uppdrag (påhittade av oss i maffian), bus, skratt, sång och massa flum! Helt underbar kväll och riktigt kul att vara tillbaka i Varberg igen :) Efter Längan begav vi oss till Oscars där det var ovanligt mycket folk och ovanligt bra musik, en sjukt bra avslutning på kvällen!
På söndagen blev det pannkakskalas hemma hos Hedvig innan det var dags att åka tillbaka till Jönköping, med en liten omväg till Falköping för mig medan Micke målade. Avslutade kvällen med mat och film i soffan, mys :)

Första veckan

2012-04-02 / 09:21:02 Event Management / 0kommentarer
Nu är första veckan på examensarbetet och praktiken genomförd. Det känns som att det har gått riktigt fort och tiden har bara sprungit iväg! Brukar ju iofs vara så när man gör något riktigt roligt :)
I onsdags deltog Kavat på en visitkortsmässa på Gothia Science Park här i Skövde. Den var till för att man skulle knyta kontkater med företag inom andra branscher och se om man kunde hitta några samarbetspartners. Det var intressant att lyssna på vad alla företag arbetade med och även prata med dem efter presentationen. Jag fick med mig ett gäng visitkort hem :)


På torsdagen skulle Emma iväg på ett genrep efter lunch så jag stannade kvar i Jkpg och arbetade därifrån istället. Väldigt smidigt eftersom allt jag håller på med går att göra via nätet. Under fredagen åkte vi iväg på ett möte om ett evenemang som Kavat eventuellt ska ta på sig att anordna. Väldigt intressant att vara med och lyssna på då jag aldrig gjort det tidigare! :)

Efter första veckan känns det riktigt bra, jag har olika typer av arbetsuppgifter vilket gör att jag aldrig "tröttnar", utan jag får hela tiden testa på nya saker. Sedan känns det så skönt att få erfarenhet inför framtiden!




Tillbaka till startsidan