På g!

2011-09-30 / 09:47:39 Vardag / 0kommentarer

Har tagit tag i min träning igen efter en lång tid av sjukdomar, operationer och så vidare.. I onsdags var det WEST-idrott som stod på schemat, vi körde handboll vilket var sjukt roligt, trots att jag är kass :P Igår var det tjugo minuter intervallträning på löpbandet och sen styrka på det. Visade sig idag att jag har tränat, hade sån träningsverk speciellt i armarna! Madde drog med mig på en morgonpromenad så nu känns det lite bättre :) Snart kommer tjejerna hit och då blir det plugg, plugg, plugg!


Plugg

2011-09-27 / 17:10:20 Vardag / 0kommentarer

Hade mycket hellre suttit ute i det fantastiska höstvädret än inomhus.. Dock når inte min datasladd så långt och jag har en reflektion på 2,5 sidor som ska skrivas så vad gör man! Har iaf fönstret öppet så att jag får lite frisk luft :)


Fantastiska vänner

2011-09-27 / 14:17:06 Vardag / 0kommentarer
Jag har så oerhört glad över att jag har sådana fantastiska vänner! De vet precis hur de ska göra för att jag ska må bra och känna att jag betyder något för dem! En liten gest som ett kort och några sanna, viktiga ord är så mycket värt och leder till ett mycket starkare vänskapsband!
All kärlek till er!


Vardagslyx!

2011-09-22 / 09:17:04 Vardag / 0kommentarer
Efter en lite halvdålig gårdag med feber och huvudvärk tänkte jag att jag idag skulle unna mig lite vardagslyx för att må bättre! Så jag fixade en riktigt god frukost och tände några ljus, riktigt enkelt att få en lyxigare start på dagen :)


Renovering är på gång!

2011-09-19 / 10:14:57 Vardag / 0kommentarer
Just nu är jag inte särskilt nöjd med hur min blogg ser ut designmässigt och är därför inte pepp på att skriva så mycket.. Men renovering är på ingång (när jag har en lugn sekund över :P)! Vet dock inte hur jag vill ha den, får börja söka lite inspiration först :)

Kan ju faktiskt göra en kort uppdatering när jag ändå är här ;) Har spenderat hela helgen i Jönköping där vi firade M' :) Mysigt var det! Tog det ganska lugnt med lite film, shopping, bio och middagar, en riktigt bra helg helt enkelt! Imorse satte jag mig på tåget 05.21 för att bege mig tillbaka till Vbg, har föreläsning idag så kunde tyvärr inte stanna kvar längre. Ska dock bli skönt att få lite ordning och struktur på saker och ting, har varit rörigt både innan och efter Nollning och det är först nu som det börjar reda ut sig lite. Men mer om Nollningen ska jag skriva sen när jag har en ny och superfin design :D

So long!
Tillbaka till startsidan