Back in reality

2011-01-31 / 21:21:11 Event Management / 0kommentarer
Nu är man tillbaka i verkligheten igen, och det med basta! Har insett att de här två kurserna kommer vara riktigt tunga, det är så mycket som ska göras och det är jättemånga föreläsningar (i förhållande till tidigare)...  Idag var det föreläsning med en av författarna till en av böckerna som ingår i vår kurslitteratur, riktigt intressant faktiskt och underhållande! Jag känner att jag vill jobba med mitt kreativa tänkande för just nu är det kasst, haha!
Tanken var att jag skulle träna efter skolan men när jag vaknade imorse kände jag mig inte särskilt kry och så hade jag ont i hela kroppen, både från resan och mitt lilla fall ner för hela trappen igår (jag har verkligen världens otur just nu)! Eftermiddagen har spenderats till plugg och nu blir det tv och försöka-bli-frisk resten av kvällen :)


Idag blev det cykel till skolan för första gången på länge :)

Bad Gastein 2011

2011-01-31 / 20:47:26 Vardag / 0kommentarer
Har haft en fullkomligt, fantastiskt, awesome vecka i Bad Gastein!! Kan inte berätta allt som hänt men en bild säger mer än 1000 ord, så varsågoda! :)


















Bad Gastein!!

2011-01-22 / 10:13:28 Vardag / 2kommentarer
Idag lämnar vi Sverige och beger oss till Bad Gastein, Österrike!! Nu väntar en vecka fylld av skidåkning, cillande och After Ski :) Kommer vara så skönt att bara kunna ta det lugnt och njuta av livet! Om 2 timmar och 47 minuter startar den 25 timmar långa bussfärden, kommer bli awesome!!

Chilldag och chillkväll

2011-01-21 / 16:38:52 Vardag / 0kommentarer
Idag är en chilldag, började med att titta på I am legend innan det var dags att gå till Atletica där det Zumbades med Madde, Evelina och Terese. Efteråt inhandlade jag det alldra sista inför BG-resan; reselakan och en STOR påse godis ;) När jag kom hem var jag fullkomligt slut så resten av dagen har ägnats åt tredje säsongen av The O.C. <3
Snart ska jag ta tag i det sista med packningen och börja laga lite mat. Det blir en lugn kväll, kommer behövas inför den här resan!


Varbergs bästa godisaffär (och filmuthyrare), Hemmakväll!

2 dagar kvar!!

2011-01-20 / 21:58:39 Vardag / 0kommentarer
Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi åker till Bad Gastein!! Det viktigaste är införskaffat och packningen är påbörjad :)
Kommer bli en fullkomligt fantastisk vecka!


Chanser är till för att tas!

2011-01-19 / 21:24:53 Inspiration / 0kommentarer
Ready, Set, GO stod på föreläsningsprogrammet idag. Det gick ut på att ta fram sina drömmar och mål, det man är bra på och vad man vill lära sig mer. Hela dagen syftade till att ta fram och arbeta med sitt egna varumärke, det var riktigt intressant och lärorikt :)
Jag har även fått massa ideér om vad jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden, men först och främst ska jag försöka uppfylla min dröm om att studera ett år i Australien! En riktigt inspirerande dag!

Dagens motto: Chanser är till för att tas!


Todays To Do

2011-01-18 / 09:30:22 Vardag / 0kommentarer
Idag ska jag ha en riktigt fixar dag, vilket innebär att jag ska fixa allt som jag bara låtit vara den senaste tiden. Än så länge har jag hunnit ringa CSN och så har jag korrekturläst hemtentan och skickat in den, såå skönt!! Resten av dagen ska ägnas åt matlagning, städning, plugga, fixa inför BG och träna, kommer bli en bra dag :) Alltid härligt när man får ordning på sitt liv igen, haha!

Riktigt glad tjej!!

2011-01-17 / 22:52:12 Vardag / 0kommentarer
Resultatet från redovisningstentan kom idag och jag fick VG = riktigt glad Emelie! :D För att fira detta blev det film  film och sockerkaka med frysta hallon och blåbär :)

Solsidan

2011-01-16 / 22:39:33 Vardag / 1kommentarer
I fredags var det tenta, det känns som att det gick riktigt bra :) Efteråt blev det ett två timmars Zumba-pass, innan det blev fixande inför After Ski-förfesten (som jag inte gick på), istället blev det inflyttningsfest hemma hos Terese, så mysigt så! Oscars var ovanligt packat för att vara en fredagkväll, men det var skoj ändå :) Blev en liten promenad hem i en snöstorm mitt i natten, det var mindre skoj...
På lördagen styrdes kosan mot Lerum där det blev mys med Susanne och Fredrik med familj och även med min familj minus Gabbie. Blev en liten hej då-helg eftersom de åker till Australien den 23:e januari. På söndagen var det kalas för Alicia, som vanligt var det trevligt sällskap och riktigt god mat. Fick med mig lite skidor hem som jag ska ha nästa vecka i Bad Gastein. Kommer bli en fullkomligt awesome vecka!!
Blev givetvis Solsidan nu ikväll. Jag missade första säsongen, men det verkar inte ha gjort så mycket, hängde med rätt bra ändå :)
Nu blir det sova för imorgon börjar mina nya kurser!

Fuskbyggarna

2011-01-12 / 22:07:56 Vardag / 0kommentarer
Har precis kollat på programmet Fuskbyggarna, jag blir så arg så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Att dessa människor kan sova på nätterna när de beter sig så förbaskat idiotiskt och förstör så många människors liv. Och sen att VD:n för Järntorget bostad väljer att inte ens svara på de frågor som uppkommit är helt absurt! Det värsta av allt är att Tingsrätten inte lyckas se på den film familjen filmat att vattnet i badrummet rinner från duschen och ut i vardagsrummet via tröskeln! Istället förlorar familjen och får stå för både sin OCH Järntorgets rättskostnad! Jag blir så förbannad!!!
Men det är riktigt bra att programmet Fuskbyggarna finns och lyfter fram dessa problem, you rule!


Jag ser det snöar

2011-01-11 / 15:15:41 Vardag / 0kommentarer
Jag har sådan fruktansvärd träningsvärk sedan Body Pumpen så det är helt sanslöst!! Kan knappt gå alltså! Därför blir det en träningsfri dag idag, bara sitta hemma och ta det lugnt :) Hade möte med aktivitet idag och jag och Johanna kommer ha hand om inredningen på förfesten på fredag. Det är After Ski-tema vilket för oss innebär snö, eller rättare sagt snöflingor. Därför har vi suttit och klippt snöflingor av vit papper som man brukade göra på dagis, haha ;P Nu blir det väl plugg, vill bli helt klar med hemtentan idag, vore såååååååååå skönt att inte behöva tänka på den mer och bara fokusera på redovisningstentan.
Time to get moving..


Mitt och Johannas snöflinge-projekt :)

The Social Network

2011-01-09 / 21:34:18 Vardag / 0kommentarer
Jag och Madde har precis kollat på The Social Network, riktigt bra film faktiskt! Helt sjukt att det var så Facebook startades, sen vet man ju inte exakt hur mycket som är sant och hur mycket som är påhittat, riktigt bra iaf!
Har även hittat mitt nya crush, haha ;)


Andrew Garfield

Body Pump

2011-01-09 / 13:15:25 Vardag / 0kommentarer
Har blivit lite plugg idag också, skräll! Är klar med alla frågor utom den jag inte kan göra förens på tisdag, känns så gött :D
Nu blir det lite chillande innan det är dags för Body Pump, hoppas att mitt knä håller för jag är riktigt taggad!!



Dagens i-landsproblem

2011-01-08 / 12:46:06 Vardag / 0kommentarer
Idag blir det studerande för hela slanten! Ska försöka bli klar med alla frågor jag kan, inledning och alla syften på hemtentan, ska också försöka räkna hälften av uppgifterna inför tenta samt skriva in och plugga på alla begrepp. Får se hur det går, men jag ska försöka göra mitt bästa :)
Har kommit på dagens i-landsproblem; glasögon som immar igen när man dricker te. Fruktansvärt irriterande, men egentligen inget som man borde lägga ner någon energi på, haha!
Back to the studies!

Fredagsmys

2011-01-08 / 00:36:40 Vardag / 0kommentarer
Myskväll med pastasallad, godis, Let´s dance och film stod på kvällens program. Jag, Madde, Corinne, Terese och Ruben hade en riktigt go kväll, filmen var det dock bara jag och Madde som såg. Vi kollade på Changeling, så himla bra, och helt otroligt att det var så det gick till inom polisen i Los Angeles på 20- och 30-talet!! Man blir ju riktigt arg!!
Trots min ilska blev kvällen toppen! Nu är det dags att sova för imorgon blir det plugg hela dagen, även fast det är en lördag... älskar studentlivet! ;)


Back in Varberg

2011-01-07 / 14:36:21 Vardag / 0kommentarer
Känns lite som att min blogg dog där efter nyårsdagen, men nu är det nya tag igen! :)
Jag har återvänt till Varberg och möttes där av en iskall lägenhet och ett tomt kylskåp, lovely! Nu (efter tre dagar) är värmen äntligen upp på 20 grader och kylskåpet fylldes på efter en himla kånkandes från Kvantum. Igår var det plugg som gällde, vi skrev vår redovisningsinlämning som är näst intill klar och så skickades marknadsplanen in också, skönt!
Jag har börjat mitt nya, hälsosamma liv nu. Jag ska försöka äta ungefär sex mål om dagen för att hela tiden ha förbräningen igång och jag ska se till att träna mer också, nu när jag äntligen har blivit helt frisk :) Känner dock att min kropp inte är så tränad längre, efter de två-tre timmars Zumbapass som jag och Madde har kört varje dag i Sthlm har jag sträckt mig i sidan av magen och gjort något knasigt med mitt knä.. Men då är det bara att köra andra muskelgrupper istället och försöka bygga upp kroppen igen! :)

Nyårsdagen...

2011-01-01 / 22:20:46 Vardag / 0kommentarer
...har spenderats framför tv:n, hela dagen! Förutom en kort stund då vi åkte för att köpa McDonalds-mat och godis, haha :) Riktigt skönt med en slappardag innan det är dags för att ta tag i sitt liv igen ;)
Back to Mamma Mia!

Nyårsafton!

2011-01-01 / 22:06:21 / 0kommentarer
Nyårsafton spenderades hemma hos Maddes kompis Daniella. Vi var tio stycken totalt som firande in det nya året med tapas, chokladmousse och champange! Årets nyårslöfte blev att bara äta onyttigheter en dag i veckan och att ta vara på varje sekund, får se om jag håller det, haha :) Efter dansande in på småtimmarna blev det hemgång efter ett riktigt bra nyårsfirande!!







Stockholm

2011-01-01 / 21:38:01 Vardag / 0kommentarer
I torsdags lämnade jag Falköping och begav mig mot huvudstaden för några dagars besök hos Madde :) När jag kommit fram tog vi en fika inne i centrum innan vi åkte till Mörby centrum där vi mötte upp hennes pappa och hans flickvän. Vi gick lite i affärer och jag hittade en väska på Åhlens som kostade 399:- i Fkp, men där var den på rea och kostade bara 199:-, lycka! :) På kvällen körde vi Zumba, Madde har blivit instruktör och körde sitt pass, så långt hon har hunnit med det. Sen blev det filmmys resten av kvällen!




Tillbaka till startsidan