Julfirande

2011-12-24 / 11:10:53 Vardag / 0kommentarer

I torsdags var det mini-jul i Falköping :) För att inte tröttna på julmaten redan innan julafton så hade Kicki gjort porterstek med sås och potatis, helt gudomligt gott! Som efterrätt blev det två sorters cheesecake, en fryst och en som hade varit i ugnen, var de äldsta döttrarna med respektive som hade fixat. Utöver det bjöds det godis och choklad, så man kände sig helt uppsvälld efter ett tag! Blev julklappsbyte också eftersom vi alla inte kommer ses på julafton. Jag fick lite allt möjligt, bland annat en jättefin och supervarm mössa av Micke! Var verkligen en supermysig mini-jul!

Den här finfina mössan fick jag :). (ursäkta den lite småsuddiga bilden)


Ahlgrens bilar

2011-12-21 / 17:34:07 Vardag / 0kommentarer

Lång dag idag med! Har suttit och pluggat Storytelling samtidigt som Micke har jobbat som tentavakt. Ganska segt, men jag har läst artiklarna och tagit ut den fakta som jag behöver från dem, så en bit på vägen är jag :) Min drivkraft har varit Ahlgrens bilar, efter varje avslutat stycke fick jag ta en till bil, snacka om bra morot!!

Snart är det dags att bege sig hem till Falköping, imorgon blir det nämligen mini-jul med min älskling, familjen och farmor & farfar, ska bli mys!


Good Feeling

2011-12-19 / 15:25:15 Vardag / 0kommentarer
Har haft en toppenbra helg som började i fredags med matlagning på Längan. Det var jag, Johanna, Oskar, Christoffer och Johannes som gjorde en riktig gourmémiddag, drack lite vin och bara tjötade :) På lördagskvällen var det Julmys hemma hos Ruben och Maria. Så himla mysigt att ha en sista kväll att hänga med alla innan vi åker hem för att fira jul och nyår. Det bjöds på massa gott julfika, vi lekte julklappslek och såg Tomten är far till alla barnen. Men det bästa av allt var att Micke kom hem i helgen!


Idag har jag varit på en arbetsintervju för Posten och jag fick jobbet :D Så nu ska jag jobba extra som brevbärare! Efter intervjun lämnade vi Varberg och begav oss mot Jönköping där det blir några dagar med jobb som tentavakt och kanske lite plugg innan vi far vidare till Falköping.
Dagens låt: Good Feeling - Flo Rida

Warm Whispers

2011-12-15 / 22:35:09 Event Management / 0kommentarer
Har verkligen haft fullt upp på sistone! I helgen var det resor fram och tillbaka mellan Varberg, Stockholm, Falköping, Jönköping och Skövde, kändes som att jag spenderade halva helgen på ett tåg.. men det spelar ingen roll för jag hade riktigt kul den andra halvan :D På måndagen var jag på en intervju för en praktikplats på ett företag i Skövde och jag fick den, blev hur glad som helst! Senare den dagen när jag väntade på tåget så ringde de från Proffice och frågade om jag var intresserad av ett extra jobb under nästa år, så imorgon ska jag på en intervju för det jobbet. Hela veckan har spenderats framför  vårt sista grupparbete i storytellingen, men i dag blev vi äntligen klara med det första utkastet, nu ska arbetet få vila lite så tar vi tag i det igen nästa år. Har kollat massvis på HIMYM också, är snart halvvägs genom sjätte säsongen och jag fullkomligt älskar det programmet!
Igår kväll var det lite Hej då-middag med tjejerna, Madde och Corinne åker till Thailand på lördag och snart åker jag och Johanna hem för "jullov", så det var sista gången vi kunde ses allihopa för i år. Vi hade en riktigt mysig kväll med sjukt mycket skratt, mina vänner är verkligen helt fantastiska och de absolut bästa man kan tänka sig <3
Idag flyttade Madde ut sina sista saker ur lägenheten, hon kommer inte bo här nästa år utan inne i stan istället, jätteskönt för henne men mindre kul för mig :( Kommer kännas konstigt att inte kunna springa ned för trappen när som och bara hänga lite, men det kommer bli bra ändå :) Vi har bestämt att vi ska ha en kväll i veckan då vi äter ungsrostade rotfrukter hemma hos mig (hon har ingen ugn på det nya stället) och jag lär hänga massa hos henne eftersom hon kommer att ha kabel-tv, haha :D Blir nog väldigt bra, jag ska ju ändå bara bo kvar här i 3 månader till innan det blir flytt hem till Fkp igen. Ja, det är nog en bra sammanfattning av vad som har hänt på sistone! Dagens låt är Warm Whispers - Missy Higgins. Nu blir det lite mer HIMYM innan läggdags :)

Juste, jag fick hem min nya, personliga almanacka idag och jag fullkomligt älskar den!! Kommer nog upp en bild inom kort, vill man beställa en egen så finns de på: http://www.personligalmanacka.se/SE/ :)

Body Shopping

2011-12-01 / 16:52:19 Vardag / 0kommentarer
Fortfarande lite småsjuk vilket resulterade i att jag inte var superpigg på föresläsningen idag :/ Bestämde mig för att ta en sväng förbi Body Shop på vägen hem, var nämligen klubbdag där idag och så hade jag fått presentkort där när jag fyllde år samt att jag hade två bonuscheckar :)

Kom därifrån med rengöringslotion, nattcreme, rosa/lila ögonskugga, primer, läppbalsam, kajalpenna, en julstrumpa (som man fick när man handlade för över 500 kronor) och ett roll-on läppglans (som man fick för att man var medlem)! I julstrumpan låg det duschcreme, body scrub, en mascara och ett läppglans :) Efter att ha dragit av för mitt presentkort, bonuscheckarna och rabatterna hamnade slutsumman på enast 265:-! Var egentligen värt 1500:- så jag var väldigt nöjd med alla mina inköp och dagen blev något roligare ;D

Har lyckats äta en riktigt stor middag (wieee) så nu mår jag ännu bättre och snart är det styrelsemöte. Alla ska ha med sig lite julfika eftersom det blir sista mötet innan jul, blir nog väldigt mysigt :)





Tillbaka till startsidan