Så vackert <3

2010-11-30 / 20:26:58 / 0kommentarer
Jag gillar verkligen vintern! Det kan vara lite jobbigt när det är för blåsigt eller slaskigt men annars älskar jag det! Känslan när man kommer in efter att ha varit ute i bitande kyla, snön som glittrar i solskenet, de växande istapparna vid husknutarna, snön som virvlar utanför fönstret, hur rent allt ser ut i sin vita skrud och speciellt vackra formationer av frost som bildas på fönstret <3

Detta vaknade jag upp till imorse... <3

Nu är jag officiellt en tönt

2010-11-30 / 20:18:57 Vardag / 0kommentarer
Nu är jag officiellt en riktig tönt! Jag är inte längre bara en riktig plugghäst, nu är jag en plugghäst som har fått glasögon (visserligen bara läsglasögon men ändå), haha :P Fast jag har inget emot det, jag gillar glasögon och nu kommer mina ögon må mycket bättre också :) Såhär ser jag iaf ut:


Inte längre tonåring

2010-11-28 / 15:45:12 Vardag / 0kommentarer
Nu har jag lämnat tonåren och tagit ett steg in i vuxenlivet! Att jag har vandrat på denna jord i hela 20 år är sanslöst. Igår var det firande med pappas familj, Kickis bror och hans familj och mamma, Nessan, Jörgen och Martina var här :) Det blev god mat och massa presenter, stora sådana också! Jag fick en dammsugare, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och lite andra små saker också :) Har inte den blekast aning om hur jag ska få med allt hem men det löser sig väl förhoppningsvis på något sätt!
Nu ska jag och min älskade lillebror kolla på film, myspys <3 Ikväll blir det hemfärd till ett saknat Varberg!

Dagarna som gått

2010-11-23 / 22:20:01 Vardag / 0kommentarer

Helgen var rätt fullspäckad! I fredags var det taco- och filmkväll hemma hos Maria, så mysigt så :) I lördags var det boxning med Ruben på förmiddagen och på kvällen var det dags för den efterlängtade Evm-festen på Nyfiket. Det var riktigt trevligt, god mat och massa skratt! Efteråt drog vi vidare till Oscars, jag har inte haft en så rolig kväll på länge! :D Söndagen spenderade jag, Madde och Corinne framför tv:n. Vi borde ha pluggat men det var så mycket goare att göra ingenting ;) På kvällen blev jag och Madde bjudna på Disney-kväll i Apelviken. Vi såg Upp och Mulan, me like! Jag är ett oerhört stort Disney-fan, jag älskar verkligen Disney-filmer! 
Igår var det dags för skola igen. Redovisningsföreläsning, sedan ett snabbt besök hos optikern innan det var dags att gå tillbaka till skolan för räknestuga. Jag, Madde och Corinne satt i tre timmar och vi hann göra 8 uppgifter..! Kan ju lugnt säga att man var slut i huvudet efteråt. Därför passade kvällens aktiviteter bra, dvs Dodgeball - the movie :D 
Idag hade vi en föreläsning inom Eventmarknadsföring och sponsring som hölls av en av författarna till vår kurslitteratur, lite coolt! Hon var verkligen duktig på att föreläsa och det var riktigt intressanta saker hon tog upp. Eftermiddagen spenderades med SWOT-analysen till vår marknadsplan och efter det var det hem och fixa inför morgondagen :) Nu är det dags att nana, godnatt! 


Studies...

2010-11-18 / 13:56:26 Vardag / 0kommentarer
Sitter för tillfället i skolan och skriver om ekonomiska och teknologiska faktorer som påverkar ett företags omvärld, dvs en makroanalys eller omvärldsanalys som det också kan kallas. Börjar bli lite trött på detta nu, som tur är hämtade Evelina precis kaffe :) Dags att sätta igång igen, woho :P

So true!

2010-11-15 / 20:57:46 Vardag / 0kommentarer

Lycka!

2010-11-12 / 15:30:55 Vardag / 1kommentarer
Ikväll kommer vi att vara återsamlade igen, lycka! <3

Guess who is coming to town?!

2010-11-11 / 10:52:38 Vardag / 0kommentarer

Jenny!! <3

Snö!!

2010-11-09 / 09:25:55 Vardag / 0kommentarer


Lost!

2010-11-07 / 10:51:37 Vardag / 0kommentarer

Jag är så fruktansvärt trött idag!! Har bara sovit 2 timmar.. Kom hem från Oscars vid två men jag somnade inte förens klockan 6 på grund av diverse olika smärtor. Vaknade sen vid 8 och kunde inte somna om, men men jag får väl sova på dagen istället!


Singstar @ Emelie & Madde

2010-11-06 / 18:33:59 / 0kommentarer
Igår var det taco och singstar kväll hos mig och Madde för att fira att tentan var över och vi inte kommer behöva tänka på något förens på måndag när nästa kurs börjar :) Efter en riktigt go förfest drog vi till Oscars och hängde i pianobaren, älskar det stället! Träffade så mycket folk, bland annat min syssling och hans tjej, dom är så goa! Och musiken var verkligen underbar! <3 I´m a sucker for pianos! Efter Oscars fick vi den briljanta idéen att vi skulle käka tacosen som blev över och kolla på Baksmällan, jag somnade rätt så snabbt om man säger så! Himla bra kväll ändå!


So dance, dance like it´s the last, last night of your life, life!

2010-11-05 / 19:20:33 / 0kommentarer

Idag var det tenta i Projektledning, känns som att det gick riktigt bra faktiskt! Tanken att vi skulle åka till Oslo efteråt men på grund av vissa omständigheter blev det ändrade planer och jag och Madde blev kvar i Varberg. Men inte hänger vi läpp för det, vi kör på stenhård utgång istället!
Kvällens motto: So dance, dance like it´s the last, last night of your life, life!


Just the way you are

2010-11-02 / 17:47:16 Vardag / 0kommentarer
Har återvänt hem till saknade, underbara Varberg <3! Fast vädret är iofs inte särskilt underbart... Nu på eftermiddagen har jag varit duktig och packat upp väskan, slängt in en tvätt och pluggat Projektledning :) Snart kommer tjejerna och då blir det filmkväll och update, har ju inte setts på hela 6 dagar!!

Så glad tjej!

Ge mig en solnedgång

2010-11-01 / 16:47:12 / 2kommentarer
Plugga, plugga, plugga, känns inte som att jag gör något annat! Blir knäpp i huvudet av detta... Men nu är det inte mycket kvar, ska bara korrektur läsa så är jag klar.
Just nu saknar jag Varberg, speciellt vackra solnedgångar över havet!

Relaxade på Kurorten

2010-11-01 / 11:01:55 Vardag / 0kommentarer

Spenderade större delen av kvällen igår i relaxen på Kurorten med Mickis och Amanda. Vi badade i jacuzzin, bastade och hade det allmänt mysigt i två timmar :) Detta måste verkligen göras om! :)

Tillbaka till startsidan