Saknar

2010-05-30 / 20:40:18 / 3kommentarer

Just nu saknar jag picknick på Ålleberg med Andreas!


Go kväll ändå

2010-05-30 / 01:18:33 / 0kommentarer
Har haft en toppen kväll med tjejerna hemma hos Elina. Bilder kommer någon gång i framtiden. För övrigt, grattis till Tyskland som tog hem ESC i år :)
Dags att sova, god natt.

Dålig update

2010-05-27 / 23:22:10 / 0kommentarer
Känner att uppdatering inte är min starka sida at the moment. Har helt enkelt för mycket att göra, tänka på, oroa mig för, bry mig om just nu och jag känner inte riktigt att jag orkar skriva, men det kommer snart jag lovar.
Tills vidare..

Onsdag.. tror jag

2010-05-19 / 20:27:04 / 0kommentarer
Idag var det work 12-19. Rätt goa dag ändå, fast jag får så fasligt ont i mina fötter vilket inte är så kul! När jag kom hem hittade jag mina små älsklingar och vi gick och studsde studsmatta :) Snart blir det en snabb dusch och efter NCIS.

Mamma och Nessan

2010-05-18 / 21:16:49 / 0kommentarer
Åkte till mamma och Nessan i helgen :) Så mysigt så!
What if you

2010-05-15 / 19:30:02 / 0kommentarer
What if you could wish me away
What if you spoke those words today

I wonder if you'd miss me when I'm gone
It's come to this
Release me
I'll leave before the dawn

But for tonight I'll stay here with you
Yes
For tonight I'll lay here with you
But when the sun hits your eyes through your window
There'll be nothing you can do

What if you could hear this song
What if I felt like I belong

I might not be leaving oh so soon
Began the night believing I loved you in the moonlight

So for tonight I'll stay here with you
Yes
For tonight I'll lay here with you
But when the sun hits your eyes through your window
There'll be nothing you can do

I could have treated you better
Better than this
Well I'm gone
This song's your letter
I can't stay in one place

So for tonight I'll stay here with you
Yes
For tonight I'll lay here with you
But when the sun hits your eyes through your window
There'll be nothing you can do

Disneydags

2010-05-14 / 13:34:56 / 0kommentarer
Har varit sjuk hela veckan i princip. Var hemma från jobbet både i måndags och tisdags. På onsdagen, min lediga dag, började jag känna mig lite bättre. Jag fixade och donade lite mellan filmerna sen på kvällen gick jag och Mickis till Sara och fikade lite. Jag kunde gå till jobbet på torsdagen och som tur var hade vi en någorlunda lugn dag, eller så var det bara mycket personal.. På kvällen började jag känna mig lite sämre igen, satt i soffan och kollade på tv i ca fem timmar innan jag bestämde mig för att här kan jag inte bara sitta så framåt tio tog jag en kvällspromenad till stan och tillbaka. Riktigt skönt ute och massa tid till att tänka..

Imorse när jag vaknade hade jag feber igen så det blev till att stanna hemma från jobbet idag igen. Jag har spenderat mycket tid framför tv:n den här veckan och jag har tagit fram massa gamla Disney filmer och kollat på. Det faktum att de är på videoband och inte dvd tyder på att de är riktigt gamla, vet att en av dem är från 1995 iaf :) Hitills har jag kollat på Snövit, Ringaren i Notre Dame, Alladin och Mästerdetektiven Basil Mus. Hittade tyvärr inte Lejonkungen, Askungen eller Törnrosa som är några av mina favoriter, kanske har dem hos mamma?

Nu ska jag iaf pallra mig ner och fixa något att äta för min mage skriker av hunger för tillfället (har ännu inte orkat fixa någon frukost)! Om cirka en och en halv timma sitter jag på tåget på väg mot Oskarshamn där jag får träffa mamma och min prinsessa första gången på fyra månader! :D Längtar! <3

Inte kul!

2010-05-09 / 21:57:27 / 1kommentarer
Vi förlorade matchen idag, inte kul :( Har även slagit vad med pappa så jag kan inte trösta mig med godis längre, inte kul.. Dessutom ligger jag här med halsont, huvudvärk och feber plus ont i stortån, inte heller särskilt kul! Jag hoppas att jag blir bättre tills imorrn.

Hatar att var sjuk!

Falköping United - IFK Hjo

2010-05-09 / 11:32:22 / 0kommentarer


Lördag

2010-05-08 / 22:01:32 / 0kommentarer

Var lite kaos på jobbet idag, men vi körde på ändå och gjorde det bästa av situationen. Måste bara säga, verkligen bra jobbat all personal idag!
Tog en sväng förbi PA:s på vägen hem, kände att jag behövde godis efter en dag som denna. När jag kom hem satt jag och pratade med Gabbie och Benjamin en stund, var trevligt att de var hos oss den här helgen :) Åt middag med hela familjen vilket inte händer särskilt ofta. Gabbie och Benjamin fick en lite försenad förlovningspresent, ett våffeljärn.

Senaste timmarna har jag spenderat på Facebook där jag har lagt upp bilder från min resa. Nu ska jag bara kopiera över massa kort på ett USB-minne som ska skickas till Caylin i Californien sen blir det NCIS :D

So long!


Skräckslagen

2010-05-07 / 12:40:09 / 0kommentarer

Spenderade större delen utav gårdagen letandes efter en lägenhet i Varberg. Har sökt till Högskolan där till hösten.

Medans jag höll på att städa lite i mittt rum slog mig tanken att om ett par månader kommer jag antagligen bo själv, i en helt ny stad och den tanken gjorde mig fullkomligt skräckslagen! Jag förstår inte riktigt varför, jag vill gärna flytta till en egen lägenhet där jag får bestämma själv, där jag får se vad jag klarar av, där jag får ta helt eget ansvar, men ändå så är jag så rädd. Rädd för att något ska gå fel, för att jag inte ska trivas, för att jag ska glida ifrån mina vänner, för att jag inte ska träffa min familj tillräckligt ofta, för att vara ensam.
Rädd för att jag har gjort fel val..


...

2010-05-04 / 20:53:54 / 0kommentarer

Det är inte alltid lätt här i livet, men då får man göra det bästa av situationen! Allt löser sig oftast till slut, fast kanske inte på det sättet man helst vill.. Det viktigaste är att ändå se det positiva och finnas där för varandra.

Tänker på dig <3


Don´t stop believin

2010-05-02 / 18:56:50 / 0kommentarer

Mina sista lediga dagar innan jobbet började igen spenderades: på stan, fotbollsplanen, halvsovande i en soffa tittandes på Avatar, med tårtmästare, i Skövde, hos mina grannar, på förfest, på Plantis, på "efterfest" i brist på annat ord, på Valentino och i min säng.

Dagen efter valborg, då jag för övrigt kom i säng framåt halv fyra-fyra, var det dags för work 9-17. När väckar klockan ringde kvart över 8 på morgonen fattade jag först inte varför jag hade ställt den, men efter några sekunder gick sanningen upp för mig, det var dags för första arbetspasset på två och en halv månad... Var ju lagom trött kan man ju iaf säga. Vart ju inte bättre av att vi sålde plus varenda timma den dagen, en timma var detr hela 7000 plus! Trött som en mört var jag när jobbet var slut men jag var ändå rätt nöjd med min prestation med tanke på omständigheterna :)
Kom hem och kollade färdigt på en film med pappa och Kicki. De hade varit kvar hos grannarna till halv fem-fem någon gång. När jag gick förbi på min väg hem dansade de bugg för fulla muggar, så kul att se! Sen var det fika med Matea, Nathalie och Mickis på Donken och sen strögade vi en stund innan vi åkte hem till Nates nya lägenhet och kollade på Patrioten.

Idag har det också varit massa att göra på jobbet och sista timmen kom det två bussar, kul! På rasten idag åkte jag till Ållevi och kollade på Falköping Uniteds damlag. Hade så gärna varit med och spelat! Vädret har varit helt underbart hela dagen också så det hade ju inte kunnat blivit bättre. Jo om vi hade vunnit.
När jag kom hem var farmor och farfar här. Jag gav dem deras presenter som jag har köpt på resan, de verkade gilla nallen mycket :)
Nu ska jag snart duscha och sen ska jag nog börja lite med min scrapbook medans jag lyssnar på min nya favoritlåt, Don´t stop believin :D

Tillbaka till startsidan