Eclipse <3

2010-06-28 / 17:12:03 Vardag / 1kommentarer
Imorgon ska jag och Gabriella åka till Gbg och kolla först på Twilight och New Moon och sedan blir det världspremiären för Eclipse :D Som jag har längtat!!


Jordgubbar i mängder, tack!

2010-06-24 / 21:19:14 Vardag / 0kommentarer

Större delen av idag har spenderats med Lisa och Andreas uppe vid Falköpings stolthet, Pankasjön :) Vi solade, pratade, badade, skrattade, spelade kort och planerade i fyra timmar sisådär. Johan kom förbi en liten sväng också, han hade med sig en boll vilket tillät mig att visa mina grymma fotbollsskills! ;)
På kvällen träffade jag Matea en sväng, vi åkte till Donken och satt och tjötade i någon timma, sen skulle hon ut och springa, alldeles för överseriös enligt mig fast hon är ju iofs lumpare så.. :) Jag åkte och handlade alla ingredienser (?) som jag ska ha till pastasalladen som jag ska göra imorgon, det är Elinas recept, eller hennes mammas tror jag föresten. Väldigt gott iaf så det får det bli tills imorgon då det är midsommar. Morgondagen ska spenderas först på jobbet (kul!) och sedan ska jag plocka sju sorters blommor uppe på berget, och efter det är det grillning och lekar med massa härliga människor som gäller! Blir nog en bra dag ändå :)
Efter handlingen blev det lite fix här hemma med tvätt coh sånt, tjuvsmakade lite på jordgubbarna som jag köpte också, hihi. De var sååååå söta och goda, skulle kunna äta hur många som helst! Nu blir det läggdags eftersom jag börjar 06.30 imorgon.. Men först kommer en bild på mina goda gubbar ;)Gonatt :)


Himmel, moln, sol, regn

2010-06-20 / 15:46:10 / 0kommentarer

Jag fullkomligt älskar himlen! Och molnen! Och solen! Och regn! Så här kommer lite bilder som jag tog medans jag flög fram på vägarna runt Falköping i Mickis lilla blåa bil ;)Anna Ternheim - Shoreline

2010-06-19 / 22:30:13 Inspiration / 0kommentarer
Älskar just nu!!


Kronprinsessbröllop

2010-06-19 / 18:07:05 Vardag / 0kommentarer

Idag har jag spenderat större delen utav dagen med designen på bloggen, blev riktigt nöjd faktiskt :) Jag har ju en liten förkärlek för ljusa, rosa färger så det fick det bli. Lyckades lägga in kategoriflikar också, stolt! ;)

Jag har även kollat på bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och den nyblivne prinsen Daniel. Lite utdraget kanske men inte mindre vackert för det. Det kommer nog bli lite mer tittande senare när det är middag och så. Måste bara säga att jag verkligen är glad för deras skull! Jag tycker att det är "häftigt" att en prinsessa gifter sig med en vanlig svensk kille.


Bild lånad från expressen.se


Falköping United - Ekedalens SK

2010-06-14 / 16:36:39 / 0kommentarer

Bortamatch idag klockan 19, nu är det dags att tagga!

Tillbaka till startsidan