Morgonpromenix

2012-09-26 / 10:32:38 Vardag / 0kommentarer
Började min onsdag med en morgonpromenad! Riktigt skönt att komma ut i friska luften och röra lite på sig. Får ju passa på också när solen tittar fram lite, med tanke på allt regn vi haft de senaste veckorna! Är ledig hela dagen så har tänkt fixa lite med bloggen och söka fler jobb :) 
 
Solen kikar fram lite över Munksjön :)

Chai Tea

2012-09-21 / 16:50:10 Vardag / 0kommentarer
Min syster har kommit på en smart sak, istället för att alltid koka nytt te så fyller hon en porslinstekanna med vatten och har i tillräckligt mycket te för att ge ordentligt god smak. Sedan är det bara att hälla upp i en tekopp och värma i micron när man vill dricka lite te :) Väldigt ekonomiskt för mig också som inte gillar starkt te och tar ut tepåsen efter typ 30 sekunder, på det här sättet använder jag samma tepåse till flera koppar! Idag skippade jag visserligen tepåsarna och körde på mitt nya favvote, Chai Tea. Lite mörkchoklad till det och bättre kan det inte bli :)
 
 
 
 

Regn, regn och åter regn

2012-09-21 / 13:57:23 Vardag / 0kommentarer
Inte särskilt inspirerande att göra något när regnet står som spön i backen! Att jag har blivit lämnad ensam av både sambo och roomie gör ju inte saken bättre, hehe! Återstoden av idag kommer hur som helst att spenderas inomhus, nedkrupen i soffan med en bra bok och en kopp te. Dock gör det inget eftersom jag trivs med att vara hemma och bara ta det lugnt emellanåt :)
 

Självporträtt

2012-09-13 / 09:37:53 Vardag / 0kommentarer
Har precis blivit klar med första uppgiften i kursen Grafisk design som var att göra ett litet självporträtt i gråskala med en accentfärg. Man skulle även skriva med ett ord som beskriver en själv som person. Det var en riktigt rolig och utmanande uppgift och jag blev supernöjd med mitt resultat :D
 

Söndagsmys

2012-09-09 / 18:00:00 Vardag / 0kommentarer
Är heeelt slut i mina ben, min rygg och speciellt mina fötter! Så nu blir det mys i soffan med en kopp te, lite mörk choklad och Illustrator :) Lite go musik och så det blir en perfekt avslutning på den här veckan!
 
En av mina favviskoppar (stora ska de va) och min tesil med hjärta, också en favorit :)

Elmia Husvagn Husbil

2012-09-09 / 17:38:51 Vardag / 0kommentarer
Nu är fjärde och sista dagen på Elmia klar! Det har varit riktigt kul, men också väldigt slitigt! Jag kan ju inte påstå att jag är van vid att stå nästan 8 timmar i sträck, fyra dagar i rad och att le hela tiden ger kramp i käkarna efter ett tag, hehe :P Dock har det gett mycket tillbaka och jag är riktigt glad att jag kunde ta det här jobbet :)
 
Något suddig bild då fotografen inte var van vid iPhone :P

Onsdag

2012-09-05 / 12:54:40 Vardag / 1kommentarer
Blev en morgonpromenad idag också :) Och nu sitter jag med näsan i böckerna igen! Ska försöka hinna med så mycket plugg som möjligt idag för torsdag till söndag blir det jobb på Elmia och då vet jag inte hur mycket tid jag kommer ha över. Ska faktiskt upp dit en sväng idag också för att träffa de som har montern som jag ska arbeta i, spännande! 
 

Grafisk design

2012-09-04 / 14:21:54 Vardag / 0kommentarer
Igår startade kursen Grafisk design så idag har jag suttit och pluggat på ett café halva dagen! Än så länge är det riktigt kul och jag har redan gjort färdigt första uppgiften. Nu väntar jag bara på de sista två böckerna och sen kan jag köra på med resten :D
 
Min arbetsplats för dagen!
Resultatet av första uppgiften :)

Bra start på dagen

2012-09-04 / 08:50:57 Vardag / 0kommentarer

Effektiv måndag

2012-09-03 / 17:32:01 Vardag / 0kommentarer
Jag har hittills hunnit med att:
- låna en av tre böcker som jag har som kurslitteratur
- beställa de andra två samt skaffa ett lånekort
- skickat viktiga mail
- skaffat jobb på Elmia torsdag till söndag
- förberett middagen
- planerat veckans träning
- kollat lite på Greys Anatomy
- skrivit en handlingslista
- gått igenom materialet till min kurs i Grafisk Design
 
Och jag hoppas hinna med att:
- städa lägenheten
- laga mat
- packa upp efter helgen
 
Tummen upp för effektiva måndagar!

Kryssning

2012-09-03 / 14:36:45 Vardag / 0kommentarer
I helgen har vi varit på kryssning för att fira Madde som fyllde 25 år för ett tag sedan! Var hur kul som helst och man känner sig lite sliten nu såhär efteråt ;) Tyvärr var jag oerhört dålig på att ta kort så får bli ett från resan upp istället. 
 
Jag och Micke i väntan på tåget mot Sthlm!
Tillbaka till startsidan