Elsewhere

2009-09-30 / 22:12:49 / 2kommentarer
Fullt upp idag!
Sponsorbesök, shopping, jobb, möte och tågresa till Göteborg. Nu sitter jag i 39:an precis bredvid Chalmers och kollar lite på tv. Imorgon ska jag följa med på en och en halv timmas lång föreläsning om linjär algebra, ska bli intressant..
Sen blir det väl lite shopping och chillande. Givetvis kommer jag lägga minst tre timmar på projektet ;)

Puss

Just dance

2009-09-26 / 20:34:13 / 0kommentarer

Sömnproblem är inte kul, inte någonstans! Vaknade 06.44 imorse och kunde inte somna om. Visst så får man mycket gjort när man går upp tidigt, jag gjorde både passerkort, vek tvätt och började städa mitt rum (har fortfarande inte tagit tag i det, skäms!). Problemet är att man blir så oerhört trött på kvällen istället! Men det är bara att ignorera och köra på ;)
På förmiddagen idag stod jag och Martin på torget och delade ut vykort, sen tog jag en tripp till Skövde och delade ut ännu fler. När jag väl var hemkommen var det bara att byta lite kläder och åka iväg till Grolanda för att kolla på fotboll med Lisa och Elina. Det var rätt kul, fast Grolanda förlorade, det var mindre kul.
Nu är det dags att fixa sig lite och sen bege sig till Matea för förfest, sen blir det utgång i Skara :) Med tanke på mina senaste bravader bestämde jag mig för att vara nykter och agera som chaffis, men det betyder inte att det blir mindre kul för det!
Som alltid går vi all in..

Puss ;)


.

2009-09-23 / 23:05:07 / 0kommentarer

I believe this is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand


Postcards from far away

2009-09-23 / 10:22:03 / 0kommentarer

Vaknade klockan halv åtta imorse efter en natt fylld av obegripliga drömmar. Var så trött att jag inte orkade ta tag i mig själv förrens för en halvtimma sedan. Men nu är jag igång och redo att ta tag i dagens alla måsten och inte måsten, som att läsa om mina favoriter ;)
Förresten så har Karin fått mitt brev och korten som jag skickade för några veckor sedan! Glad tjej på den :D


Little wonders

2009-09-21 / 14:41:09 / 1kommentarer
Min lediga dag! :)
För mig innebär lediga dagar arbete med Musical Cockail, vilket jag inte har något emot. Idag har jag bland annat varit på återbesök hos flera företag. Detta tog större delen av förmiddagen och lunchen så jag bestämde mig för att jag var värd lite ledigt från det också nu under eftermiddagen. Jag fick hem New Moon igår kväll efter jobbet och jag har redan läst 174 sidor.. obsessed??! Tror det ;)
Egentligen har jag cirka en miljon andra saker som måste göras; studentkort, städning av mitt rum (jag blev aldrig klar sist jag skulle göra det), tvätt och mycket mycket mer. Men ibland orkar man helt enkelt inte så därför får jag ta det lite lugnt och ladda inför PSI ikväll.
Dags att återvända till Edward Cullen!

Puss <3

Our lives are made in these small hours
these little wonders, these twists & turns of fate
time falls away, but these small hours,
these small hours still remain

Somewhere over the rainbow

2009-09-20 / 12:40:51 / 1kommentarer

Det är något speciellt med hösten, när löven färgas gula och röda, när solen skiner, temperaturen sjunker och man blir alldeles rosig på kinderna när man har varit ute.

Imorse var jag ute och tog en promenix i det underbara vädret vi har just nu, helt underbart. Sen kom jag hem och läste om mitt favorit kärlekspar <3 Måste se till att få hem bok två, är snart klar med den första.
Nu är det dags för städning av mitt rum, är verkligen på tiden, igen! Mitt rum är en av de få sakerna som jag verkligen inte kan hålla ordning på, jag har för mycket saker och för få platser att lägga dem på, detta brukar resultera i att allt hamnar på golvet istället...
Men jag ska skärpa mig, jag lovar :)

Puss <3


Fest

2009-09-17 / 20:11:41 / 0kommentarer

Imorgon fyller Erik 19 år! Grattis till honom :)
Detta firas givetvis med party!


Emelie.Lisa.Erik.Jonas


Touch you right now

2009-09-16 / 18:20:52 / 0kommentarer

Veckans enda lediga dag har spenderats på följande vis:

Möte om projektet
Korttagning med styrelsen
Fixade pass
Lunch på Gondolino med Cissi, Elin, Olivia och Adam
Återbesök hos sponsorer och sponsorbesök
Körde Lovisa till pianolektionen
Sposorbesök
Handlade mini-present till Lisa
Hämtade Lovisa
Åkte till Lisa och chillade, Jonas var också där
Hem igen, arbete med passerkort
Städa
Taggning inför utgång imorgon
Dags för film

Inte mycket vila här inte.. ;)


Strömavbrott och Trävattna

2009-09-15 / 22:21:57 / 1kommentarer
Idag var en ovanlligt händelserik dag på jobbet, strömmen gick nämlligen och var borta ett bra tag. Detta innebar att vi inte behövde utföra något överdrivt ansträngande arbete under cirka en timmas tid, lite mindre kanske. När vi väl hade fått igång allting var det jag och Lisa som ägde i köket, värsta teamworket!
Efter jobbet var det dags att ge sig ut i bushen till Jenny. Där var det mat, prat och Idol som gällde :) Mycket trevligt!!

There is a past

2009-09-07 / 10:24:26 / 0kommentarer
Håller på och städar i mitt rum och jag hittade några gamla dagböcker i en låda, jag skrev nästan varje kväll i flera år. Det är så roligt att läsa nu i efterhand, det mesta är rätt ovärda saker men det är ändå kul att ha kvar och kolla tillbaka på.
Fast om jag ska vara ärlig så innehåller de pinsamt många dikter och kill-listor omringade av hjärtan, himla tur att jag har vuxit ur den perioden, hehe :)

Nej, nu är det dags att fortsätta, kanske hittar något annat roligt!

Puss

Five hundred twentyfive thousand six hundred minutes

2009-09-05 / 09:52:05 / 0kommentarer

Mycket kan hända på ett år..

Regret, forgive, forget

Tillbaka till startsidan