Wiee

2009-11-27 / 21:59:43 / 0kommentarer
Idag fyller jag 19 år! :D

.

2009-11-26 / 17:08:28 / 0kommentarer
We all know that love can be blending, right?
Burning you like intense sunlight
You better be careful tonight
This girl will turn the world into love at first sight!

Tårtparty

2009-11-26 / 12:55:52 / 0kommentarer

Jag har bakat två prinsesstårtor idag, dom blev riktigt fina faktiskt :) Givetvis har jag gjort allting från skratch ;P hehe.




Ikväll blir det lite födelsedagsfirande för mig hemma hos Nate och sedan blir det utgång i Skövde, me like :D

Nu ska jag käka lite och sen ska jag åka till Nathalie och fixa lite :)
Puss <3


Älskar, älskar, älskar New Moon

2009-11-20 / 12:56:06 / 0kommentarer
Gårdagen:
Efter diverse felkörningar anlände vi till Filmstaden i Jönköping. Där var det fullt med folk som alla stod och väntade på att få komma in i biosalongen. Måste säga att jag blev lite besviken då ingen var utklädd, men men man kan inte få allt här i världen.
Twilight var lika bra som alltid och när den var slut kände man att förväntningarna dallrade i luften. Jag och Gabbis kunde knappt sitta stilla. Efter en kort reklam var det dags för New Moon!
Herregud vad bra den var!! Jag älskade fullkomligt allt med den! <3

Efteråt var det bara att sätta sig i bilen och börja resan hemåt. Som tur var hade jag och Gabbis mycket att prata om så det var inga problem att hålla sig vaken. Kom i säng 03.17 efter en lovely kväll/natt :)

Idag:
Idag kommer farmor och farfar på besök för att fira min födelsedag lite i förskott. De åker nämligen till Thailand den 25:e och är borta i en månad. Vi ska gå ut och äta lunch och sen blir det lite fika också :)

Sen ikväll blir det mat och film med brudsen, me like!

Puss så länge

Som jag har längtat

2009-11-19 / 10:08:19 / 0kommentarer

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera min blogg på sistone, men det ska det bli ändring på!

Ikäll ska jag och Gabbis bege oss till Jönköping för smygpremiären av New Moon, ska bli så kul! Har sett fram emot detta i flera veckor nu.  Det ska bli väldigt kul att vara med Gabbis en hel kväll också, det var ett tag sedan vi hann med att hitta på något själva tillsammans.



Om ett par timmar är det dags för jobb men innan dess ska jag göra pannkakor, mums :)


Bye bye Sverige, hello Gran Canaria

2009-11-06 / 22:09:36 / 2kommentarer
Nu är allt packat och klart inför avfärden klockan 04.00 i natt. Ska bara lägga fram lite kläder som jag ska ha på mig.

Nu ikväll har jag pratat i telefonen med mamma, Jörgen och min prinsessa Vanessa <3 Sen var det middag med familjen innan jag, lite otippat, följde med min kära syster Gabriella till ungdomsmöte i kyrkan. Det var faktiskt riktigt kul. Jag vann en lek och fick en napp-påse (färdkost på flyget imorgon) och så sjöng vi fina låtar. Sen var det predikan, vilket var lite svårt att hänga med på bland annat för att jag inte har läst bibeln och han som pratade hänvisade hela tiden till avsnittet i typ Kungens bok om Josef. Jag trodde givetvis att han menade Jesus "pappa" men det var tydligen en annan Josef, fick jag veta efter halva tiden av Gabbis, som hade blivit nedslängd i en brunn och tydde massa drömar och grejer. Dessutom kom han hela tiden inpå massa sidospår så jag tappade konstant bort tråden, fast lite saker av de han sa snappade jag upp och det var riktigt bra saker. Efter predikan var det fika, verkligen trevligt :)

Nu är det dags att sova några timmar och sen beger jag mig till Gran Canaria :D
Kanske skriver något litet inlägg om jag får tag på en dator.

Pusspuss <3

Idag är ingen vanlig dag

2009-11-06 / 10:40:57 / 2kommentarer
Igår var en lagom jobbig dag på Donken, jag var riktigt trött vilket resulterade i rätt mycket flum. Blev lite hispig senare på kvällen också med tanke på de två rånen som har utförts i Falköping under veckan. Polisen åkte förbi x antal gånger och konstigt nog blev jag ännu skrajare av det, egentligen borde jag ha blivit lugnare, men men. Kommer iaf sakna mitt team nu när jag åker bort i en vecka..

Idag har jag inte gjort så där jättemycket än, jag har packat lite, och så har jag ringt pappa, Swedbank och Länsförsäkringar. Nu försöker jag få tag på Kilroy för att ställa lite frågor till dem också.
Börjar bli lite hungrig också så det blir nog frukost snart, sen ska jag fortsätta med min packning :)

Puss så länge..

The Scientist

2009-11-03 / 17:34:41 / 1kommentarer
Jag har kommit fram till att det är så mycket roligare att hålla iordning om man det redan är städat på rummet. Kom hem från ett minibesök hos farmor för någon timma sedan och det första jag gjorde var att packa upp väskan och lägga tillbaka allt, då menar jag allt, på rätt plats. I vanliga fall släpper jag ner väskan någonstans på min, förmodligen redan överbelarmade, matta och så låter jag den stå där i x antal dagar tills antingen pappa, Kicki eller jag själv (oftast är det pappa och Kicki ) anser att det är dags att röja iordning lite. Så jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv just nu. Har bestämt mig för att jag verkligen ska försöka hålla det snyggt och fint nu, en gång för alla ;)

Snart är det dags för step med Karro, me like :) Sen ska jag nog åka till Lisa en sväng och låna lite kläder tills nästa vecka.

Puss så länge..

Don´t stop me now

2009-11-01 / 19:52:24 / 2kommentarer
Nu har jag gjort det, äntligen! Med vilja, inställning och en riktgit riktigt bra spelningslista går allt! Efter mycket vikande, plockande och dammande (?) så är rummet städat! Det tog cirka två och en halv timma men oj vad fint det blev, vad fint det är :D
För er som inte tror mig så har jag bildbevis.

Före :


Jag vet, det är hemskt!!

Efter:



Ska nog gå och sova efter ett hårt dagsverke, ska dessutom upp väldigt tidigt imorgon och jag har inte sovit ordentligt på flera dagar så det är snart dags att knyta sig :)

Puss




Tillbaka till startsidan