Minnen kommer fram

2009-05-27 / 21:27:10 / 4kommentarer
Sitter här med mina naturböcker och pluggar inför det sista provet som jag ska ha någonsin under gymnasiet. För om nio dagar tar jag studenten!
Känner blandade känslor inför detta, det ska bli väldigt skönt att inte ha något att pugga till på ett, två år, vem vet? Samtidigt försvinner känslan av trygghet, att veta att man ska gå upp varje dag och gå till skolan och träffa alla vänner och gå på lektioner och så vidare. Kommer kanske inte sakna lektionerna överdrivet mycket men att kunna träffa sina vänner och vara på ett ställe som känns hem, det kommer jag faktiskt sakna. Och jag kommer defintivt sakna min klass, alla galna upptåg vi haft och hur vi har gjort vissa lektioner så mycket roligare än vad de egentligen är. Speciellt kemi-lektionerna kommer bli saknade, när Åsas nasala dialekt-skiftande föreläsningar dränks av Hakar och Jennys vilda diskussioner. Hela klassen, i princip, får ta del av deras ämne att prata om för dagen. Särskilt jag och Samuel som hade (o)turen att hamna precis framför dem, hehe.


Vattenbalongs kastning på en kemi-labb

Jag kommer sakna våra utflykter som vi har haft, när vi åkte till Universeum och Göteborgsposten i ettan. Universeum var dagens höjdpunkt så att säga. Och när vi var på exkution (?) med Lars Theng och vi vandrade runt och kollade på träd, stenar, löv, mark, vatten, insekter och allt vad det nu var. Trots att det kanske inte var världens roligaste syssla så gjorde vi att det blev roligt. Vad har vi mer gjort? Jag tror att vi var och besökte en trädgård som någon gammal man hade anlagt utanför Floby, vi gjorde något mer men inte minns jag vad det var, jo det var något kemiaktigti Alingsås,eller? Vi har varit i Göteborg ytterligare en gång, då var det museum och labratorium som besöktes. Inte trodde jag att Lagergren kunde förespråka krigshjältar på ett så övertygande sätt. På vägen tillbaka förgyllde den engagerade Kanon gänget-medlemen, Philip vår färd med ros-försäljning längst bak i bussen.


Utflykt till Göteborg i trean

Jag kommer sakna våra klassfester, då det var pizza, allsång och dygning (för några) som gällde. De flesta av oss hittade dock någon soffa att sova skavfötters på. Måste säga att när tre personer sover inne i ett litet tv-rum blir det aning varmt, men inte brydde vi oss om det! Det är nu när studenten närmar sig som man börjar ångra att man inte gjorde fler saker tillsammans, att vi inte hade en wild-and-crazy klassfest varje vecka eller i allafall varje månad, för det var ju alltid så roligt. Jag kommer definitivt tänka tillbaka på de här tre åren som en bra och rolig period av mitt liv. Nv3a kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3


Klassfest hos Camilla


Klassfest hos Philip


Puss på alla mina galna klasskompisar <3

Chilldag

2009-05-26 / 12:29:29 / 0kommentarer
Idag har jag haft en lektion, kemi-breddning, mellan klockan 8.00 och 8.50. Resten av dagen är jag ledig :) Känns inte helt fel med chilldag!
Hitills har jag hjälpt Lisa med hennes naturinlämning och så har jag pluggat på mitt naturkunskapsprov. Detta gjordes givetvis ute på altanen i det vackra vädret. Molnen som sedan kom gjorde att min dag blev aningen sämre.
Vi begav oss upp till skolan för att äta lite och sedan åkte jag, Lisa, Frida och Jocke till McDonalds för att fika :) Trevligt värre!
Nu är jag hemkommen igen och sitter och väntar på att solen ska komma fram igen så att jag kan gå ut och steka.

Ikväll blir det förmodligen studentferre i Plantis, minigolf :) Uttagningen sker hemma hos Bore klockan sex, vi ska tydligen toppa laget. Finns ju då några vinnarskallar i Nv3a. Efter minigolfen och innan Plantis blir det picknick om vädret tillåter. Blir nog trevligt ikväll!

Nej, nu ska jag gå och vila lite, jobbade stägning igår och jag känner att sömnen börjar bli lite för lidande nu. Hoppas att solen återkommer snart!!

PUSS

Ullared. Chillfest. Pyjamasparty.

2009-05-24 / 21:19:56 / 2kommentarer
Gårdagen kan summeras med tre ord; Ullared. Chillfest. Pyjamasparty.
Dagen startades klockan 06.30 då det var uppstigning. Efter smått iordningsgörande var det dags att gå ut till Elin som stod utanför och väntade med bilen. Vår tripp började exakt klockan 07.07. Efter enormt bra kartläsning och körning anlände vi till Gekås, Ullared med förväntningarna på topp. Jag ska vara ärlig, jag trodde faktiskt inte på alla som sa att de hade allt på Ullared innan jag åkte dit, men jag måste inse att jag hade helt fel. De har verkligen ALLT!
Största delen av shoppingen var inför studenten men jag köpte lite övriga saker också bland annat en necessär, ett paraply och en brasse-stol :) Den totala kostnaden blev 774,02 kronor, vilket var betydligt mindre än vad jag trodde att det skulle gå på.
Efter runtfarandes med vagnarna och ex antal "Ursäkta mig!" var det dags för mat. Den måltiden kändes verkligen rätt, jag var helt utsvulten vilket inte var något jag tänkte på när jag var inne och shoppade. Jag hade väl för roligt. Efter lite mer kikandes i affärer styrde vi kosan tillbaks till Falköping, nu var det min tur att köra, yippie :) Det är inte ofta jag får chansen att köra växelbil så det är klart att jag tar den de få gångerna som den dyker upp.

På kvällen var det dags för grillning med de Fantastic Four hemma hos Lisa. Vi fick lite förstärkning av Elin och Emelie. Chill-grillkvällen var verkligen trevlig och utvecklades sedan till en chillfest istället. Det blev massa flum, skratt, spel, glasögon och svepningar. Kan ha varit den roligaste kvällen på väldigt länge! :D
Resulterade också i lite ny information att svepa tankarna runt, så nu blir det dags för bearbetning igen då... Känns faktiskt helt okej ändå, tro det eller ej.
När kvällen började lida mot sitt slut blev det bestämt att vi skulle sova över, eller jag och Jonas i allfall. Så efter att de andra begett sig hemåt nattade vi Jonas som var lite, eller rätt så mycket på lyret så att säga. Sedan blev det girltalk mellan mig och världens bästa Lisa <3 Skulle inte klara mig utan henne!

Som sagt var detta en av de roligaste kvällarna jag haft på väldigt länge och detta måste verkligen göras om igen inom en väldigt snar framtid :)

Puss!

Ullared imorgon

2009-05-22 / 20:25:18 / 0kommentarer
Jobb både igår och idag, känner mig helt utsliten med tanke på att jag har fått max fem timmars sömn de fyra-fem senaste nätterna. Inte särskilt bra med tanke på att jag är van vid minst sju helst åtta timmar per natt. Men jag får väl gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Detta är i och för sig ett måste eftersom jag och Elin och eventuellt Lisa beger oss till Ullared klockan sju imorgonbitti. Det ska verkligen bli en upplevelse, jag har faktiskt aldrig varit där! Sitter och skriver en inköpslista, det är mycket som ska inhandlas, inte minst till studenten som är den största anledningen till att jag åker. Var och inhandlade baguetter att ha med i bilen förut. Det ska bli så roligt imorgon, längtar!
Sen på kvällen blir det mys med de Fantastic Four, min tredje familj nästintill ;) Vi ska laga middag och kolla på Robinsson, blir kanske någon Sällskapsresan-film också.

Nu är det dags att prova min studentklänning och balklänning som har kommit hem från sömmerskan, hoppas verkligen att de passar nu!

Puss.

Friheten

2009-05-20 / 15:47:20 / 0kommentarer
Onsdag idag, torsdag imorgon och början på fyra dagars ledighet. Inte helt fel! Dagen har hittills ägnats åt skola, då jag hade tre lektioner och ett väldigt långt hål. Fyllde ut tiden med att läsa om mitt favorit-kärlekspar, kan helt enkelt inte få nog utav Edward Cullen. Verkligen terapi på hög nivå så att säga.
Snart ska jag bege mig iväg till McDonalds för att fika med Elina och ikväll blir det studentfest! Kareokekväll är det som gäller :)
Nu är det bara 16 dagar kvar till studenten! Friheten närmar sig med stora steg, frågan är bara vad man ska göra med den..?

Puss

Lycka! <3

2009-05-19 / 15:17:28 / 0kommentarer
Lycka! Fick noterna till världens finast, vackrast, underbaraste låt idag <3 Har spelat så att fingrarna nästan blöder, inte likt mig att öva så mycket på en låt.. Men den här är så oerhört bra!
Har klarat av mitt sista kemi-prov någonsin och det gick käpprätt åt helvete, har nog aldrig gått så dåligt på ett prov förut vad jag kan minnas :/ Men men, den kursen hamnar på separat betygspapper ändå så.
Resten av dagen ska ägnas åt chillande, matlagning och Body step :D Tar ett nytt försök med mitt nya liv, får inte riktigt till det med både träning, jobb och skolarbete men nu har jag nästan inget att plugga på så då blir det hårdträning istället, hehe ;)

Puss!

Hopp! Drömmar!

2009-05-18 / 18:11:06 / 0kommentarer

Jag tror på solen, även när den inte skiner.
Jag tror på kärleken, även när jag inte känner den.


Fullt upp så att säga

2009-05-13 / 08:00:04 / 0kommentarer
Var några dagar sedan jag skrev, har varit lite mycket på sistone vad gäller plugg och jobb. Annars har väl livet rullat på som vanligt.
Spenderade större delen utav gårdagen utomhus, slutade skolan halv elva så jag åkte hem till Andreas och solade :) Väldigt skönt, fast det blåste lite väl mycket :/
Skulle ha pluggat ordentligt igår men det gick inte så bra med tanke på att världens bästa bok fanns här hemma och var tvungen att bli utläst, vilket den faktiskt blev framåt ett på natten :P Men idag är det verkligen plugg som gäller, har både kemi-prov och biologi-redovisning imorgon så det är dags att börja fokusera nu, känns sisådär lagom kul! Men imorrn kväll ska jag, pappa och Gabbie på bio och se Änglar och demoner, det ska bli roligt!
Nej, ska väl fortsätta plugga lite innan det är dags att bege sig till skolan och en piano-uppspelning! :S Lite nervös jag är eller!! Men det går nog bra.. hoppas jag :)

Vår lyckliga dag

2009-05-07 / 10:26:16 / 1kommentarer
Sovmorgon till halv två är ju inte helt fel, mindre kul är det när man vaknar klockan sju på morgonen en sådan dag :/
Det enda "positiva" , om man nu ska uttrycka det så, är att jag får mer tid till att plugga vilket jag är i stort behov av för tillfället! För några veckor sedan kändes det faktiskt som om man såg ljuset i tunneln, att studenten faktiskt närmade sig med stormkliv. Men allt detta ändrades när alla lärare insåg att de var tvugna att ha prov innan alla treor fick sin efterlängtade och välförtjänta frihet. Så nu sitter man där igen, med böcker upp över öronen. Men man ska väl inte klaga, det är ju trots allt bara 29 dagar kvar tills skolan är slut och vi sjunger om vår lyckliga dag :)

Blogg alltså..

2009-05-05 / 20:51:28 / 0kommentarer
Jaha, nu har man skaffat en blogg också :) Allt för att ha något att göra när sysslolösheten (?) tar vid..




Tillbaka till startsidan