Gott nytt år!

2009-12-31 / 17:47:29 / 0kommentarer

Idag är sista dagen på det här året, på 2009! Vad tiden går fort..
Har som vanligt lite nyårslöften, däremot skiljer de sig rätt mycket från tidigare års löften. Oftast brukar jag bestämma mig för att inte äta med godis, kakor och liknande och att ska jag börja träna mer, men jag har insett att det inte är så farligt att äta onyttiga saker ibland, bara man inte gör det allt för ofta.

Så i år är iaf mina nyårslöften:
* Ta vara på varje sekund, varje minut, varje timma för man vet aldrig när de tar slut
* Göra saker som JAG mår bra av
* Umgås mer med nära och kära
* Våga mer!
 
Nu är det dags att fixa lite och sen bär det av till Lisa där totalt 12 tjejer ska äta tre rätters middag och fira in det nya året!



Med förhoppningen att nästa år ska bli helt underbart önskar jag er alla ett Gott nytt år!


Higher

2009-12-30 / 16:33:36 / 0kommentarer
Taggar inför dubbla träningspass ikväll. Nu är jag på gång!

Possibility

2009-12-29 / 10:32:32 / 0kommentarer

Sitter och kollar på bilder och hittade den här från i sommras. Åh, vad jag saknar mitt blonda hår. Fast så är det alltid, när jag är blond vill jag var brunett och när jag är brunett vill jag vara blond. Får se om det blir lite förändring igen, vore kul att ha ljust hår när jag åker iväg :)

...

Älskar för övrigt låten Possibility av Lykke Li


<3

2009-12-27 / 19:45:31 / 0kommentarer

You'll be mine
Forever and almost always
It ain't right
To just love me when you can, Oh
I won't wait patiently
Or wake up everyday
Just hoping that you'll still care
Forever and almost always
No it ain't right
To just love me when you can, baby
Ain't gonna wait patiently
I won't wake up everyday
Just hoping that you care



Strängnäs

2009-12-21 / 14:08:13 / 0kommentarer

Klockan 12 i lördags började resan för 58 Zekes-fans som ville till Strängnäs. Färden kantades av skratt, sång och fräckisar. Framåt eftermiddagen anlände vi till vandrarhemmet och vid sju var det insläpp till finalen i Dansbandskampen.
Det var ca 4000 personer där och det märktes vill jag lova. Under Zekes uppträdanden stod givetvis hela fancluben (som var den största utav alla) längst framme vid scenen och hejade på. Under de andra låtarna fösökte jag dansa men det gick sisådär, vid varje steg jag tog stötte jag emot någon men det var kul ändå. Tyvärr kom Zekes på tredje plats men de ska ha en stor eloge för att ha kommit så långt och i mina ögon är de vinnare ändå.
Efter sändningarna begav vi oss ut på stan för att hitta något ätbart och vi hamnade på Ugglans Grill där en av de otrevligaste och minst serviceinriktade personerna jag mött jobbade. Maten smakade iaf bra och efteråt gick vi till Schlagerboan där Dan Carlsson underhöll oss. Framåt ett bestämde jag och Ida oss för att det var dags att sova.
Var en riktigt trevligt helg :)


Min lilla plutt

2009-12-19 / 11:17:08 / 0kommentarer
"Idag har jag ätit lite godis och sen har jag julpyntat. Vi ska ha mini-jul imorgon. Jag önskar mig Indiana Jones 2 i julklapp."



Inlägg av min 7-åriga lilebror Andreas <3

Dansbandskampen

2009-12-19 / 11:04:11 / 0kommentarer
Ikväll är det dags för final i Dansbandskampen. Zekes supportbuss åker om 1 timma och jag måste packa!

Glöm inte bort att rösta, rösta, rösta på Zekes ikväll!! :)

Fredagsmys

2009-12-18 / 21:07:50 / 0kommentarer

Snö kan vara det finaste som finns! Speciellt när solen lyser och hela världen gnistrar. Synd att det ska vara så kallt bara, till och med inhomus. Eller det kanske bara är så hos mig.. Fast då brukar jag krypa upp i en soffa med en varm filt och mysa lite med en film. Detta är precis vad jag har gjort, sitter med en kopp te och kollar på New Moon <3

Imorgon är det final i Dansbandskampen i Strängnäs. Kommer nog bli kanoners!


:)

2009-12-17 / 16:50:34 / 1kommentarer
Rätt go dag idag. Gick upp klockan åtta och begav mig direkt till Ica för att köpa ingridienser till julgodis. Började med chokladkola som gick rätt åt skogen, det brände fast i kastrullen och de som inte var fastbränt smakade pyton! Bestämde mig för att strunta i chokladkolan och göra knäck istället. Det blev riktigt bra även fast det var knäck över typ halva köket. Hann inte göra den sista sorten eftersom det var dags för att jobba.
Hade ingen bil så det fick bli en 30 minuters promenad i det fina men iskalla vädret. Väl där uppe var det bara att börja ladda för sor (short operation review). De flesta var riktigt taggade och det var inget som krånglade. Jag och Sandra stod i dt:n och vi fick massa beröm efteråt :) Vi klarade hela soren, happyface :)
Så dagen har varit riktigt bra förutom chokladkola-katastrofen..

Snart är det dags för step, det är sista gången på den här releasen, lite sorgligt. Nästa vecka kommer ett nytt program, ska faktiskt bli riktigt kul :D


Ordning och reda

2009-12-15 / 13:49:42 / 1kommentarer
Har precis varit uppe på vinden och letat reda på alla mina lådor. Det tog typ en timma och en halv timma att hitta alla, vi har så mycket grejer där uppe och allt står intryckt i två små bås så det går typ inte att komma in. Nu har jag iaf dragit ut och kollat i varenda kartong (det står inte på alla vad som är i, inte bra) och sedan ställt in dem snyggt så det faktiskt går att komma in i båsen. Lyckades hitta alla mina kartonger, tror jag, har inte riktigt koll på vad jag har sparat och inte, och nu står de uppradade utanför båsen så jag har koll på vart dem är :)
Hade egentligen inte tänkt spendera dagen till detta men när jag började städa på mitt rum var det saker som skulle upp på vinden och då tänkte jag att det är lika bra att göra iordning på alla mina saker när jag har tid till det och så tänkte jag att det är lika bra att fixa iordning pappa och Kickis saker med eftersom de aldrig har tid till det.
Nu ska jag äta, har bara fått i mig en clementin idag..

Vilse i Skövde, igen

2009-12-15 / 12:04:17 / 0kommentarer
Ibland hatar jag Skövde, iaf när man ska försöka hitta till saker. Det är ingen logik alls när det gäller gator och flera utav dem har inga skyltar så man vet inte vilken gata det är man befinner sig på. Skulle hämta våran bil idag och jag hade skrivit ut en karta från nätet då jag inte visste vart stället låg. Kom till Skövde centralstation och tog fram mitt lilla papper med vägbeskrivningen. Jag började följa anvisningarna och det börjar med att den gatan som jag ska svänga in på inte finns någonstans, eller den fanns väl där men det var inte skyltat, bra! Fortsatte istället rakt fram på en väg som såg ut att leda till rätt plats och jag lyckades till slut hitta rätt, efter diverse felsvängar. Den promenaden tog cirka en timma (hade tagit fem minuter med bil), verkligen kul när man har träningsvärk i varenda muskel på hela kroppen.
När jag väl lyckats få bilen ska jag hitta ut ur Skövde också. Första försöket lede mig på vägen mot Töreboda, lite fel, så jag fick göra en u-sväng mitt bland allt snöslask. Jag gjorde det ända säkra och ringde pappa som fick guida mig tills jag hittade ut ur denna förvirrande stad.
Nu är jag hemma, tack och lov. Dags för lite städning och sen blir det fika med Emelie :)

Såå snyggt!

2009-12-14 / 16:47:50 / 0kommentarer

Dagen har spenderats med Matea :) Det blev fika och ett besök hos frisören där Matea klippte av sitt långa hår! Nu ser hon typ ut såhär fast lite kortare. Blev så himla snyggt, hon passade jättebra i det!


Veckan och helgen som gått

2009-12-14 / 16:39:08 / 0kommentarer

Förra helgen var Nessan och mammsen här, Uffe var med också. Det var riktigt trevligt trots att jag började bli sjuk. När de kom köpte vi kinamat och kollade på Idol. Min prinsessa sov över hos oss, jag höll på att trilla ur sängen flera gånger så som hon snoddde runt. Efter frukost lekte vi kurragömma med Lovisa och Andreas, måste ju säga att jag var lätt sämst men det kan nog bero på att jag är dubbelt så lång också.. Det var så underbart att ha alla syskonen hemma samtidigt, det händer ju inte allt för ofta. På dagen fikade vi på stan och besökte stans måste, Falbygdens ost. Så blev det lite paketutdelning också eftersom både jag och Nessan har fyllt år, 19 och 8 :) Sen var det Robinsson och TP. På söndagen blev det lite tårar men som tur är ses vi till jul, längtar!

I tisdags var vårat team och Eriks team plus Maria och åt på Mingus med Georg och Johan. Det var riktigt trevligt faktiskt, och maten var jättegod. Det var väldigt mycket skratt, precis som det brukar vara när team Karro är i farten.

I onsdags var jag ledig och då var det Skövde-besök med Lisa och Elina, till mitt värkande huvuds förtret. Men jag var verkligen tvungen att köpa klart mina julklappar, vilket jag ändå inte gjorde :P Dagens låt var definitivt You Got (What I Want) med systrarna Graaf, love it! Vi avslutade shoppingturen med att snurra runt i hela Skövde i 40 minuter medans vi letade efter Em, som för övrigt låg precis där vi började letandet.. Var iaf väldigt trevligt :)

Dagen efter mådde inte en enda del utav min kropp bra så det blev till att ligga i sängen. Detta är inte något som jag är bra på, så efter att ha kollat på två filmer och insett att klockan inte hunnit bli mer än kvart över elva bestämde jag mig för att rensa i min byrå och i lådorna under min säng. Lyckades även sabba min dator så den fick omformateras, men nu är den som ny igen vilket inte är helt fel ändå.

Helgen har varit mest jobb, men lite fikande och sånt har jag ändå hunnit med :) En bra vecka om man bortser från sjukdagarna.

Puss


Pyssliga Emelie tittar fram

2009-12-03 / 17:17:51 / 1kommentarer
Jag har bestämt mig för att ge en egengjord tavla till Nessan i julklapp. Eftersom jag inte träffar henne allt för ofta ville jag ge något som får henne att tänka på mig och vad är då bättre än en tavla med kort på oss två :) 

För att lyckas med detta fick jag införskaffa lite diverse material, bland annat en anslagstavla, rött papper och silverhjärtan. Sedan var jag ju givetvis tvungen att ha fotografier med oss på.





Efter många om och men blev jag riktigt nöjd, hoppas verkligen att hon gillar den! :)

Mys

2009-12-02 / 21:01:21 / 0kommentarer
Gah, jag har lim överallt och mina fingrar är kolsvarta, inte kul! Hade tänkt åka och träna framåt nio men efter gårdagen säger min kropp emot.
Det blir nog lite film och en kopp te istället, mys :)


Effektivitet

2009-12-01 / 17:32:59 / 3kommentarer
Idag har jag:

* Ringt vaccinationsavd. på KSS (behöver inte vaccinera mig, skönt!)
* Ringt Kilroy
* Tvättat två tvättar
* Städat
* Handlat mat
* Lagat mat och gjort matlådor
* Köpt julklappar till alla i familjen utom två
* Slagit in julklappar
* Målat en tavelram
* Delat ut resten av mina studentkort (jag vet, jag är seg, men bättre sent än aldrig)
* Pluggat!


Snart ska jag iväg och träna :)

Avoca Beach Birmingham Washington

2009-12-01 / 15:13:48 / 2kommentarer

Efter många om och men så är allt bokat och klart, den 25:e februari 2010 lämnar jag Sverige för nya äventyr. Först blir det besök hos Bob & Sue och Sandra & Adam i underbara Avoca Beach, Australien.
Sen beger jag mig till the United States där jag ska spendera två veckor hos Jenny <3 Och sedan några dagar i Washington med Karin <3
Längtar, längtar, längtar!

Avoca Beach, Australien 25 april Birmingham, USA 4 april Washington, USA 19 april





Tillbaka till startsidan